Helal olsun eşine valla
Helal olsun eşine valla
Ne tablosu kız haaaa bende onu merak ediyom yaa nasıl yapacam ben onu anlatıverinde yapıverim hemen
o olmasaa zaten hıc bıseyın anlamı yok benm ıcın her ay adet oldugumda o yuzunun ıfadesı benı kahredıyoresımı baba yapamıorum ben onuda uzuorm kendımıde
o olmasaa zaten hıc bıseyın anlamı yok benm ıcın her ay adet oldugumda o yuzunun ıfadesı benı kahredıyoresımı baba yapamıorum ben onuda uzuorm kendımıde
Yaptımmm :))) Zaten yazmışımda o bilgileri görsel olayına girmemişim ahahahah
offf acaip yiyorum yaaa adete yakın iştahım coşuyoooo
yaa kızlar hiç belirti yokmu kimsede yada ne zaman başlar bu belirti olayı bende adet öncesi belirtiler varşuan bi tadelle açtım
Benimkide çaktırmıyo ben iyice bunalıma girmim diye ama çok istiyo nerden duymuşsa hurma ile incir almış çok iyiymiş ye ye bol bol diyo
canım üzme kendini ya, herşeyin bir zamanı var yapma böyle
bu ay umutsuzum ya kesın tutar dedım takmadım aklımada ama yıne adet sancıları vuruo belıme dogru
kızlar içinizi rahatlatır mı bilmem ama adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı, ben ilk gebeliğimde 6 hafta çektim adet belirtilerini sonra azalmaya başladı sonrada kürtaj oldum zaten, takılmayın belirtilere
cahil cühela takımıyla uğraşmak zor bacıı en son evet kısırım ben benden çocuk falan olmazmış deyip herkesin çenesini kapatacağım dur bakalım
ee kızlar sizin başınızdan hamilelik geçmiş tecrübelisiniz, yum. döneminde ilişki olmasına dikkat ettinizmi o zaman yada sık ilişki oldumu planlımıydı yani takip ediyomuydunuz. Benim dönem bayrama geldi ve kayınvalidemdeydim şehir dşında yani sadece bir gece oldu tek seferdede kalınabiliyo değilmi yok yaa bu ayda olmazsa dr gidiyom ben yiter
bu ne dediğini bilmeyen cahil insanları susturabilsek kafamız çok rahat olcakne meraklı insanlar
ya bende işte bu gıcık kist 15 gün önceden başlar ağrıya.hayret yine 8 gün önce başladı geç kaldı
tefrıcıye dagıtacagım canm sende almak ıstermısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?