Kasım 2013

birde düşüklerin sebebi neymiş canım

belli başlı bi sebebi yok aslında canım ilkinde üzerinde durulmadı zaten ilklerde oluyo die 2.de araştırdılar eşinin sperm yapısı bozuk dediler ilaç falan kullandı düzeldiğini söledi dr onun dışında 1senedir diğer bütün testlerimide yaptırdım bide benim triodim yüksek çıktı biraz ilaç kullanıyorum şu anlık dr başka yapılıcak bişey kalmadığını ya beklememiz gerektiğini ya da tüp bebeği önerdi bekliyoruz bakalım hayırlısı Allahtan

yok bacım biyerde buldum attım isimleri nasl yapcaz?? diyomm :26:

yarın dualarken alan herkesı sayıcaz ben zaten ılk nıyetı yaptımya bu duaya iştırak edenlerın ve butun ısteyen herkesın evlat sahıbı olabılmesı ıcın dıe yarındda ısımlerımızı saycaz dualıycaz

stress yapma canım, hayırlısı olsun beklemekten başkada bir şey elimizden gelmiyor, Rabbim bizi daha fazla bekletmez inşallah

heh anladım şimçik balımm saolllll

kızlar naçizane tavsiyem siz bu dua işlerini ayarlayın ve bize düşen rakamı söyleyin, şimdi yarın ki görevimizi bitirelim daha sonra organizasyonu tekrar siz yaparsınız

Benim bi arkadaşımda 2 defa düşük yaptı. Şimdi oda bizim gibi umutla bekliyor ama çok zormuş tabi hep korku içinde offfff Allahım bizlere sağlıklı gebelik nasip et

ewet canım öle hamile kalıyosun sevinemiyosun bile sürekli tuvalete gidiodum iç çamaşırıma bakıodum bişey var mı diye bide 2.de elime düştü benim kesesiyle o yüzden 2.si çok etkiledi beni

kızlar naçizane tavsiyem siz bu dua işlerini ayarlayın ve bize düşen rakamı söyleyin, şimdi yarın ki görevimizi bitirelim daha sonra organizasyonu tekrar siz yaparsınız

kısss suss ala ala ben yokken yapmışsınız zatii hastayımm iyice bi ögrenem dedim caduuuuu

ewet canım öle hamile kalıyosun sevinemiyosun bile sürekli tuvalete gidiodum iç çamaşırıma bakıodum bişey var mı diye bide 2.de elime düştü benim kesesiyle o yüzden 2.si çok etkiledi beni

oyyy kıyamam sanaa üzülme balımm RABBİM çokkkk büyükk inş bu defa koç gibi bi evladın olur eli ayagı düzgün saglıklıca kucagına alırsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayy burda hamile kalanların eşlerinin tepkilerini okudum ağlicam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayyy kıyamam yaaa aynen o arkadaşımda öle diyordu wc giderken korkarak gidiyorum ya bşey olmuşsa olursa diye
inşallah bu defa sorunsuz hamile kalırsın canım.

ne olur üzülme unutmaya çalış sıfırdan başla allah yardımcın olsn ((

bebişim benimde 1 kürtajım, 1 kimyasalım var ne yapalım Takdiri İlahi, önümüze bakacağız artık

kısss suss ala ala ben yokken yapmışsınız zatii hastayımm iyice bi ögrenem dedim caduuuuu

kuzummm bende iyice şaşırdım bu işi çekiliyorum siz ne derseniz baş göz üstüne hasta falan da değilsin, numara yapma bakimmm

ayy burda hamile kalanların eşlerinin tepkilerini okudum ağlicam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız sen nerelere gittin öyle, gel yamacımıza başka yerleri kurcalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…