kızlar ben bırazdan cıkıcam yarın ki sonuclarım içn bna dua edın olur mu ıns hamıleyımdırpek umıdımde yok ama olsun Allah tan umut kesılmez
allahım hayırlı sonuçlar versin rahat ol lütfen :)
kızlar ben bırazdan cıkıcam yarın ki sonuclarım içn bna dua edın olur mu ıns hamıleyımdırpek umıdımde yok ama olsun Allah tan umut kesılmez
inşallah canım, yarın hayırlı haberlerle gel
kızlar bende çıkıyorum, gece giremezsem dua okuyorum demektir, herkesi öpüyorum görüşürüzzzzz
Hayırlısı olsun canım inşallah müjdeli haber ilk senden gelir sorada devamı
RABBİMM yüregindeki sesi duysun inş hayırlı haberlerle dönersin müjdeli haBER BEKLİYOZ BALIMM HADİ HAYRLISI
sanada duadan vereyımmı ıstermısın ?
inşallah canım, yarın hayırlı haberlerle gel
kızlar bende çıkıyorum, gece giremezsem dua okuyorum demektir, herkesi öpüyorum görüşürüzzzzz
Bende kacar 440 tane dua beni bekliyooo byy grşrüzz
ben tekrardan başladığınızda alsam iyi olur canım ben kendimede başlamıştım bi 450-500tane falan kaldı galiba onu bitirmeye çalışıyorum bidahakinde alırım ama
Benim kaynanam neyseki uzakta öle gidemiyomda lafta sokamıyo ingilterede şuanama sölemezde inşallah bi torun haberi verirsiniz sevindirirsiniz diyo sadece. öle laf sokanlara kim olursa olsun cevabı çakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?