Kasım 2013

kızlar ben bırazdan cıkıcam yarın ki sonuclarım içn bna dua edın olur mu ıns hamıleyımdır pek umıdımde yok ama olsun Allah tan umut kesılmez

inşallah canım, yarın hayırlı haberlerle gel

kızlar bende çıkıyorum, gece giremezsem dua okuyorum demektir, herkesi öpüyorum görüşürüzzzzz

kızlar ben bırazdan cıkıcam yarın ki sonuclarım içn bna dua edın olur mu ıns hamıleyımdır pek umıdımde yok ama olsun Allah tan umut kesılmez

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım güzel haberler verirsin inşşşşşşş

Hayırlısı olsun canım inşallah müjdeli haber ilk senden gelir sorada devamı

RABBİMM yüregindeki sesi duysun inş hayırlı haberlerle dönersin müjdeli haBER BEKLİYOZ BALIMM HADİ HAYRLISI

sanada duadan vereyımmı ıstermısın ?

ben tekrardan başladığınızda alsam iyi olur canım ben kendimede başlamıştım bi 450-500tane falan kaldı galiba onu bitirmeye çalışıyorum bidahakinde alırım ama

başım çatlıyo kafam ağırlaştı başım dönüyo midem bulanıyo kasıklarım yine adet sinyalleri veriyor.son 7 gün

kızlar ben dün okudum biraz ama bugün misafirim vardı okuyamadım yarın öğleye kadar bitmez

Benim kaynanam neyseki uzakta öle gidemiyomda lafta sokamıyo ingilterede şuan ama sölemezde inşallah bi torun haberi verirsiniz sevindirirsiniz diyo sadece. öle laf sokanlara kim olursa olsun cevabı çakarım.

hiç hazır cevap değilim lafımı syleyemiyorum kimseye şu cevabı nasıl çakıyosun banada ders ver

Anlık geliyo bazen frenliyemiyorum kendimi kırıyorum belki karşıdakini ama altta kalmam ee napim sora içim içimi yiyip niye sölemedim haksızlığa uğradım diyeceğime rahatlıyorum.

Boşver öle olması daha iyi ona göre konuşuyo sonra karşındakide ses çıkarmazsanda daha ileri gidiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…