Kasım 2013

bidahakinde bende katılabilirim kızlar duanıza ne kadar düşüyosa yazmanız yeterli zaten tek başına okumak bu duayı zor biraz ben başladım Allaha şükür az kaldı artık böle topluluk olunca daha çabuk biter daha çok kişiye okunur

bennnnnnnnnnn numaraaa ayy aklıma bişi geldi lütfen yalcın bi porogramı var bi izleyin lütfen bi izleyin kopmak garanti gııı aklıma bunu getirdin kıss
Melek Subaşı _ 3 Milyar 750 Milyon =) - Yalçın abi - YouTube

aynen ole bır elın nesı ıkı elın sesı var demıslerı :)) tabıkı katılablırsın

sen milyar senn 3 milyar ölcem gülmkten izleyin vlla moral düzeltiyoo

dün kaynanaya gittim hemen laf koydu haziranda dayısının kızı evlenmiş hamileymiş.napim yani saki benmi istemiyorum bu kaynanayı ne yapmalı şimdi

Hahahahahahah ben bunu yıllar önce izlemiştim facede pek popülerdi

Benim kaynanam neyseki uzakta öle gidemiyomda lafta sokamıyo ingilterede şuan ama sölemezde inşallah bi torun haberi verirsiniz sevindirirsiniz diyo sadece. öle laf sokanlara kim olursa olsun cevabı çakarım.

dün kaynanaya gittim hemen laf koydu haziranda dayısının kızı evlenmiş hamileymiş.napim yani saki benmi istemiyorum bu kaynanayı ne yapmalı şimdi

kaynanayı napmalııı
kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikce
altına odun atmalııııı

bende yorumsuz yazdım bugün anama gidim bari keyfim gelsin

aynen canım git kafanı dağıt , salla

Benim kaynanam neyseki uzakta öle gidemiyomda lafta sokamıyo ingilterede şuan ama sölemezde inşallah bi torun haberi verirsiniz sevindirirsiniz diyo sadece. öle laf sokanlara kim olursa olsun cevabı çakarım.

kız seninkisi söylemez tabii ne de olsa Avrupa görmüş hatun

ay varya ne kadar şanslısın benimki bayramımı bile zehir etmişti.tartışmıştık

Ben istanbulda o izmirde yaşıyo ama büyük oğlu ve torunları ing. de olduğundan sık sık gider, bayramda bende ona gittim offf sorma bende gelene gidene hizmet ettim resmen tatil değil eziyetti ama kırk yılda bir en azından dediğin gibi
burda arkadaşlarımda öle söler ne şanslısın derler hep ama kaynana işte var bi husumet arada ne olursa olsun
Benimki çok fenadır aslında ama çoook uynaık akıllı olanlardandır.

kızlar ben bırazdan cıkıcam yarın ki sonuclarım içn bna dua edın olur mu ıns hamıleyımdır pek umıdımde yok ama olsun Allah tan umut kesılmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…