Kasım 2013

Cnm beni de ekler misin bat 25 kasim 3 aydir deniyoruz yas 27

kırılsın boşver insanların özel hayatlarını burunlarını sokmayıversinler cahil densizler işte benim hep içimde kalıyo malesef

kızlar ben dün okudum biraz ama bugün misafirim vardı okuyamadım yarın öğleye kadar bitmez

hiç hazır cevap değilim lafımı syleyemiyorum kimseye şu cevabı nasıl çakıyosun banada ders ver

bende gec aldım nasıl yetiştircem offf üzülüyorum ama birisi istesin 50 tane vereyimm

günaydınnn bacılarrrrrrrr

bugün 1 kasım yok mu güzel haberler verecek olan.......

azap çiçeği ben alırdım ama iş yerinde okuyamam be bacım kusura bakma lütfen

günaydın kızlarrr

yok mu bize bugün güzel haberler vericek olanlar

bu arada yaşım 24 testlerimi falan hallettikten sonra yeniden başlayalı bu ay2.ay olucak canım bu bilgilerimide ekleyebilirsin

günaydınnn bacılarrrrrrrr

bugün 1 kasım yok mu güzel haberler verecek olan.......

azap çiçeği ben alırdım ama iş yerinde okuyamam be bacım kusura bakma lütfen
hg bacım yya korkuyorum nasl yetiştircem diye 250 ancak yapabildim yaa yetiştiremezsemm RABBİMMM yardım ett
günaydın kızlarrr

yok mu bize bugün güzel haberler vericek olanlar

as hg bacım sen de balım sana vereyim mi 40 tane ??

bu arada yaşım 24 testlerimi falan hallettikten sonra yeniden başlayalı bu ay2.ay olucak canım bu bilgilerimide ekleyebilirsin

ekliyorum canım hemen

hg bacım yya korkuyorum nasl yetiştircem diye 250 ancak yapabildim yaa yetiştiremezsemm RABBİMMM yardım ett

biter biter daha çok var 3 saatte bitirirsin hadi seni göreyim

bidahaki başladığınızda alıcaktım ama çok güzel soruyosun alıyim bari hadi 40tanesini bugün içinde okurum okundu kabul edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…