Kasım 2013

benimde ikizler dinleyinde yazın kızlar ne diyo ben işyerindeyim fazla açamıom sesini anlayamadım hiçbişeycik

Son düzenleme:
Kizlar gunaydinnn :) ya konustuklarinizla alakasiz ama bisi sorcam. Yumurtlama akintisinin oldugu gun mu yoksa 1-2 gun icinde mi yumurtalama oluyor.

kızlar günaydın nasılsınız hepinizin cuması mübarek olsun.önce sayfaları okudum sonra yazayım dedim :)) ilk mutlu haber demişsiniz ama ilk kötü haber benden geliyor size.kist var demiştim düzensiz demiştim biliyoırsunuz.yine her zamanki gibi erken haber aldım.dün akşam lekelenmelerim başladı.2-3 güne adet olurum demektir bu :) maalesef bu ayda olmadı.nasip değilmiş yapacak birşey yok.bu ay tüp bebeğe başlicam inşallah bir aksilik olmazsa..bu arada tefriciye okudum ama 130 tane kaldı kızlar onuda okuyup yinede duanıza eklermisinz ?

Kizlar gunaydinnn :) ya konustuklarinizla alakasiz ama bisi sorcam. Yumurtlama akintisinin oldugu gun mu yoksa 1-2 gun icinde mi yumurtalama oluyor.

Akıntı yaklaştığını gösteriyomuş benim bildiğime göre

ayyy koptum kızlar şuna bakın

Eklentiler

• $1395211_604485569590322_771546118_n.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 10
Canım oğlak için diyorki 17 kasımda hamilelik gerçekleşebilir benim yum. tarihim eğer bat gerçekleşirse pazar günü
17 kasımı iyi değerlendirmeli yani ))

bence bu günlerde çalışın, kaçırmayın derim, yumurtlama olduğunu yada yaklaştığını gösterir...

kuzum diğer aya inşallah, bir dahada gidip gelmesinler inşallah

ayyy koptum kızlar şuna bakın

güzelmişşş

yarın 2. sogan kürüne başlıcam 10 gün devam buarada k.boynuzuda koçişime :))) kescek beni :))) adet olunca bal tarcın ç.otu tadıda berbat yaww napalım denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…