Kizlar gunaydinnn :) ya konustuklarinizla alakasiz ama bisi sorcam. Yumurtlama akintisinin oldugu gun mu yoksa 1-2 gun icinde mi yumurtalama oluyor.
17 kasım da hamile kalıyomuşum astrolojiye göre
ayyy koptum kızlar şuna bakın
Benimde oglak:)
Kizlar gunaydinnn :) ya konustuklarinizla alakasiz ama bisi sorcam. Yumurtlama akintisinin oldugu gun mu yoksa 1-2 gun icinde mi yumurtalama oluyor.
kızlar günaydın nasılsınız hepinizin cuması mübarek olsun.önce sayfaları okudum sonra yazayım dedim :)) ilk mutlu haber demişsiniz ama ilk kötü haber benden geliyor size.kist var demiştim düzensiz demiştim biliyoırsunuz.yine her zamanki gibi erken haber aldım.dün akşam lekelenmelerim başladı.2-3 güne adet olurum demektir bu :) maalesef bu ayda olmadı.nasip değilmiş yapacak birşey yok.bu ay tüp bebeğe başlicam inşallah bir aksilik olmazsa..bu arada tefriciye okudum ama 130 tane kaldı kızlar onuda okuyup yinede duanıza eklermisinz ?
ayyy koptum kızlar şuna bakın
canım oğlak için diyorki 17 kasımda hamilelik gerçekleşebilir benim yum. Tarihim eğer bat gerçekleşirse pazar günü
17 kasımı iyi değerlendirmeli yani))
bna hamilelik dememiş
hırsıza dikkat diyo aboo hırsız bi gelirse varya :)))ne demiş pekii :44:
hırsıza dikkat diyo aboo hırsız bi gelirse varya :)))
hırsıza dikkat diyo aboo hırsız bi gelirse varya :)))
yarın 2. sogan kürüne başlıcam 10 gün devam buarada k.boynuzuda koçişime :))) kescek beni :))) adet olunca bal tarcın ç.otu tadıda berbat yaww napalım denicem
bacımm bizim eve giren hırsız kesinlikle kefeninide getirsin vlla sag cıkamazzkapıyı bacayı kilitle kızzzzz
Aman evde bişey bırakma önemli eşya kendinede dikkat et canım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?