doktora gittiysen sorun yok canım, geçmiş olsun bu arada
Gittim ne kist var ne bebek. Ben Eylülün başında histereskopi ile rahim içindeki poliplerimi aldırmıştım
Ondan olabilir dedi doktor. Bir süre bekleyip adet olmazsam söktürücü verecek bakalım inşallah gerek kalmaz
doktora gittiysen sorun yok canım, geçmiş olsun bu arada
ayy cepten ne zormus her yenilemede uyelik soruyo size iyi muabbetler iyi geceler
iyi geceler canım
Sosyalcim bu aynı yazıda peş peşe alıntı yapma işini nasıl yapıyorsun ben niye beceremiyorum.. hadi telefondan olmuyordu da şimdi pc deyim yine yapamadım.. beceriksiz sayılmam ama anlamadım nedense
alıntı ile cevaplanın yanında + işareti var ya alıntı yapmak istediğin yazıların üstüne gel onu tıkla en son altta konuya cevap vere gel oluyor tatlım
kız bende yapıyorum, daha yeni başladım gerçi, sanada yaparız merak etme
ekledim canım, hoş geldin bu arada doktora gittin mi neden adet olamadın?
ekledim canım, hoşgeldin
Bende bilmiyodum bu çoğul ekleme işini heheheheh sosi sağol :))))
kızlar haber gelen varmı bilmiyom ama ben veriyorum ilk kırmızılar geldiiiiiiii çokta üzülmedim niyeyse bu ay daha sıkı çalışacaz bu ay günaşırı ilişki beslenmeye dikkat ne bilim çok özenicem kafaya takmıycam olucakmı diye olacağına inanarak umutlu giricem psikoloji çok önemliymiş ya
Bu ayda denicez olmadı dr gidiyorum artık inşallah güzel haberler sizlerden gelir yüzümüz güler
Kızlar merhaba benim bat 5kasım. Normalde adetten 2 3gün öncesinden başlar regl sancısı. Bu ay neredeyse 1 hafta önce başladı ağrılarım. Çok şiddetli değil ama yine de var. Daha önce böyle bir ağrı olmamıştı hiç. Bebek istiyoruz ama dün geceden beri sağ yumurtalığımda ağrı var. Sizce kist mi gebelik mi?
Kızlar merhaba benim bat 5kasım. Normalde adetten 2 3gün öncesinden başlar regl sancısı. Bu ay neredeyse 1 hafta önce başladı ağrılarım. Çok şiddetli değil ama yine de var. Daha önce böyle bir ağrı olmamıştı hiç. Bebek istiyoruz ama dün geceden beri sağ yumurtalığımda ağrı var. Sizce kist mi gebelik mi?
İnsallah bu ay tutar canim aslina hic dusunmemeyi becersrk belki hemen kalicaz ama olmuyor iste. Bende yumurtlama gunumdeyim sanirim inanilmaz akintim var. Gun asiri mi her gun mu calissam kizlar ya kacacaksie korkuorm
Bende bilmiyodum bu çoğul ekleme işini heheheheh sosi sağol :))))
kızlar haber gelen varmı bilmiyom ama ben veriyorum ilk kırmızılar geldiiiiiiii çokta üzülmedim niyeyse bu ay daha sıkı çalışacaz bu ay günaşırı ilişki beslenmeye dikkat ne bilim çok özenicem kafaya takmıycam olucakmı diye olacağına inanarak umutlu giricem psikoloji çok önemliymiş ya
Bu ayda denicez olmadı dr gidiyorum artık inşallah güzel haberler sizlerden gelir yüzümüz güler
İnşallah hamilesindir, kist olduğunu sanmıyorum ben.
Zaten 4-5 günlük bi süre aslında emin olmak için hergün yapmalı ama ölede istek olmuyo zoraki oluyo sanki ne bilim zorlanıyo insan
ama yapabiliyosanız bencede madem eminsin yum. günün olduğuna hafta sonu zaten akşamda sabahda çalışma olsun derim ben)) zaten sabah daha sağlıklı oluyomuş spermler açısından. Ama akıntı yoğunsa yaklaştı demek olabilir bu akşamda yarında çalışın canım
Hergun olunca bu defda spermler kalitesiz oluo diolar kafam cok karisti. Bide canim 1 seneden once gidince doktoro hic bisi demiyor hormon testii yapti bana bide folik asit verdi daha cok erken yasinda kucuk dedi. Baskada hic bisi yok.
Canım benim üzülme tabiki kısmet artık.. Doktora gitmelisin bence de en azından ne oluyo ne bitiyo kafan bu yönde rahatlar..
Bende yediklerime dikkat ediyorum ama inşAllah işe yarıyordur..
Eşinede dün haberler dedi havuç iyi geliyormuş onla keçiboynuzu yedir.. Tabi eşler biraz aksi olabiliyo yerse tabi bakarsın etki eder
Hergun olunca bu defda spermler kalitesiz oluo diolar kafam cok karisti. Bide canim 1 seneden once gidince doktoro hic bisi demiyor hormon testii yapti bana bide folik asit verdi daha cok erken yasinda kucuk dedi. Baskada hic bisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?