Kasım 2013

çok tşk ediyorum canım ya.. öğrenmem iyi oldu

önemli değil canım

geçmiş olsun inşallah gelecek ay hamile kalırsında 9 ay içinde görüp göreceğin son kırmızılar olur

yorum yapamayacağım canım ya inşallah gebeliktir ama, sen yinede adet gününü bekle tatlım belkide minnoşun sana sürpriz yapar

İnsallah bu ay tutar canim aslina hic dusunmemeyi becersrk belki hemen kalicaz ama olmuyor iste. Bende yumurtlama gunumdeyim sanirim inanilmaz akintim var. Gun asiri mi her gun mu calissam kizlar ya kacacaksie korkuorm

canım her gün yapın madem eminsin yumurtlamadan, bence boş geçirme bu günleri
Bu arada günaydın demediğimi fark ettim.. Herkese günaydınn iyi hafta sonları

günaydınnn kuzummm günaydınnnnn

Bu ayın 17 sini bekliyorum umutla hem tam olarak yumurtlama günüm hemde astolojiye görede çok önemli bi gün

Kızların sinirleri bozuk iyice bozulmuş psikolojileri oyüzden ço kgitmeyelim üstlerine dayanamaz girerler bence

Hadi bakalım inşallah canım güzel bi gün ve sonucunda güzel bi haber gelir.. Bu astroloji kısmını ben okuyamamıştım. bi tek senin burcunun yorumumu var anlamadım :))

günaydınnn kuzummm günaydınnnnn

Hoş geldinnn canım..

Bugün benim kocam yok evde tek başımayım temizlik yapacağım ama canım hiç istemiyor nedense :))

Ayy dayanamadım gene izledim burcumun videosunu emin olmak için ne çatlağım yaaa hamilelik olacak diyo ya içim kıpır kıpır

canım tüm burçlar var ben niye bu kadar taktım dersen eşimin burcunu dinledim ondada 17 kasımda aynı şeyi sölüyo

Ben bugünde çalışıyorum malesef pek çalışmak denmez ama isteksiz olduğumdan bugün hiçbişey yapmıyorum verimsiz çalışıyrum yani.
Bazı haftalar bende ctesi evde oluyorum ve içimden gelmiyor iş yapmak nerden başlasam diye kara kara düşünüyorum.
eşim evde ütüleri yap bitir dedim ama ya kızım git işine sabah sabah dedi dedim herşey senin sen giyiyon kumaş pantolonla gömlek banane hastamısın dedi kapadı

geçen gün demiştim adet olup bitmesine rağmen bendeki bu bel kasık ağrıları bitmedi diye birinizde yumurtlama ağrısıdır o dedi ama benim kasıklarımda sürekli heran adet olcakmışım gibi ağrılar batma var belimde hep ağrıyo üstüne görme oldu heralde diyorum üstüne görme belirtilerinde adet çok gelmez kısa sürer yazıyo ama benim adetim her zamanki gibi gelmişti test yapayım diyorum sonra vazgeçiyorum saçmalıyorum diye ağrı başlayınca yine yapmaya niyetleniyorum bu ay bende sıyırdım iyice

:)) ben de kendi burcumun yorumunu izlemek istiyorum bana da göstert :))

valla iş temizlik oldu mu bende nedense hep bi üşengeçlik var... tüm gün iş yerinde yeterince yoruluyorum birde evi temizlemek yok mu işte o an bittiğim an oluyor ama kalkınca da durmak ne bilmiyorum :))

valla eşin haklı :) bende ütü yapmayı hiç sevmiyorum.. benim ki de zaten beceremiyor :) körler sağırlar bir birini ağırlar durumu bizdeki..
bizim iş yerinde bi arkadaş var ütüleri kocası yapıyormuş nasıl imreniyorum ama anlatamam.. ne güzel ya ütü derdi yok.. benimki de tek onu yapsa başka bişi istemem ondan :) ama nerdeee

Ağustossss nolur hemen yap test merak ettim yahuuuuuu inşallah hamilesindirrrrrrr

http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=12419386

burdan seç canım hangisiyse burcun.

benim eşim benden önce bir ütü yapardı işi gereği hep klasik giyiyor gıcır gıcır olmalı gömleği pantolonu kurumsal bi firmada çalışıyo. Benden önce yalnız yaşıyodu ve mecbur yapıyodu ölede güzel ütü yapardıki ben evlendikten sonra aslında benim suçum aldım elinden şimdi arada tamam ben yapayım diyo ama neymiş unutmuş güzel olmuyomuş artık.
benimde var öle bi arkadaş sorma bende öle diyom tek ütüyü yap yeter ama o çok oyalıyo işte napacaz çekecez mecbur.
offf benim ev çok büyük bide temizle temizle bitmiyor amaaan zor işler

bizim sıyırmadığımız ay mı oluyor :) bu ay İnşAllah Göbüş dolu olduğu için ağrıyordur.. zaten illa ay geçmesini bekliyoruz. neden hemen olur olmaz bi belirtisi olmamış ki bu sıpaların :)

adetlerim çok ağrılı olduğu için bi sürü hap yutuyorum hamile olupta yutmuşsam o hapları diye korktuğumdan yapmak istemiyorum testi olcaksada bu şekilde olmasın

Anacım varmı test yanında yapıver ikidakkada çatlatma bacım hadi :)))))))
Allah korusun bi ağrı kesiciden bikaç ilaçtan bişey olmaz varsa

açılmadı canım boş bi sayfa çıkıyor ama neyse :)
evet ilkin almayaydın elinden şimdi ne güzel yapardı :)) ama canları saolsun nasılsa yapıyoruz bi şekilde..
Allah'tan benim evim küçükte çekiliyor temizlik

İyi hadi bakalım :))) merakımız gitsin

Canım hangi burç sen söle ben direk videonun linkini atayım sana.

3 aydir deniyoruz biz canim daha 6 ay olmadan bidaha gitmem ben doktora bisi demiolar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…