Kızlar ben bu ay kesin hamileyim diye düşündüm hiç olmayan kasık ağrısı,sık ve az idrara çıkma, alt karında baskı , yoğun mide bulantısı,göğüs içinde yara gibi ağrı derken kist çıktı, belirtiler ona dairmiş :)
Kasım bat ına yetişemiyebilirim
özeline bak
kızlar ne oldu öyle yaa ben çok yoğunum o yüzden gremiyorummm, yazamadığım için kusura bakmayın lütfen
Geçmiş olsun canım.. Bende bak şimdi korktum.. Temizlik yapıyorum ama yapamıyorum da doğru dürüst kasık ağrısından. Saat 6 oldu :))
Bat 8 kasim. Bugun erken gebelik tedti yaptim negatif. Cok uzgunum
3. Denememizdi. Ama 3 yil gibi yoruyormus bu surec. Henuz adet olmadim.benim umudum yok bu aydankıss bacım nekadrlık evlisin kacıncı denemendi üzülmee adet oldun mu?? adet olmadn kesin emin olmaa sada umut vardr
bidenemm dikkat et kendine agır kaldırma ayagını da sıcak tutt
kızlar ne haber ne yapıyorsunuzzzzzzzz
Çok iii dediğim bi dr var şimdi ordan çıktım hiç kist falan bişey yok herşey normal:))Geçmiş olsun canım.. Bende bak şimdi korktum.. Temizlik yapıyorum ama yapamıyorum da doğru dürüst kasık ağrısından. Saat 6 oldu :))
Sanırım etmedim canım salonun şeklini değiştirdim ama ağır çok kaldırmamaya çalıştımbişi olmaz değil mi ? ayağımdan patikler hiç çıkmıyo zaten korumaya alıyorum onları :))
Ne yapayım canım temizlik bitti sıra yemekte arkadaşım gelecek sen ne yapıyorsun
kızlar ne haber ne yapıyorsunuzzzzzzzz
kıss bacımm nolurr az müsade vlla koçiş vurcak mutfa az gidem gelem balımm nik burda ok bidenemm
Napıyonuz bakim özelden yazışmalar filan hopppp noluyooooo
kızlar bende bugün kocamla avm de sürttüm midem bulandı resmen nefret ediyorum yaaa alışveriş yapmaktan kendime bişeyler alınca iyi oluyoda onun için gittik ve çok sıkıcıydııııı başım nasıl ağrıdı offff
şimdi beyefendi spora gitti ben kaldım gene bi başıma bi güzel çay demlim diyorum oda gelir ozamana kadar kimse yokmuuuu sıkılıyommm
tabletmiii :)))) kız bizde eve internet aldık tablet kampanyalı yoğunluk varmış stokta yokmuş bekliyoz daha gelmedi :))))
eve internet bağlatmama konusunda çok direndim eşime ama pesettim artık yeğenleri y.dışında görmek istiyodu hakkı neyse geçen hafta bağlantı ama tablet gelmedi gelsin elimden düşmez benimde herhal
gerçi minik bişeymiş baktım 11 e 18 ebatları bizimkinin
Bu arada ben regl olduğumu söledim ya hani sabah çok az pembe geldi ve daha bu saate kadar gelen bişey yok bide göğüslerim ço kaşırı ağrıyor hiç böle olmazdı normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?