Kasım 2013

Geçmiş olsun canım.. Bende bak şimdi korktum.. Temizlik yapıyorum ama yapamıyorum da doğru dürüst kasık ağrısından. Saat 6 oldu :))

bidenemm dikkat et kendine agır kaldırma ayagını da sıcak tutt

Sanırım etmedim canım salonun şeklini değiştirdim ama ağır çok kaldırmamaya çalıştım bişi olmaz değil mi ? ayağımdan patikler hiç çıkmıyo zaten korumaya alıyorum onları :))

kızlar ne haber ne yapıyorsunuzzzzzzzz

Ne yapayım canım temizlik bitti sıra yemekte arkadaşım gelecek sen ne yapıyorsun

teyzemlerdeyiz canım bizde yemek yedik birazdan çay içeceğiz ne var yemekte ne yaptın

Napıyonuz bakim özelden yazışmalar filan hopppp noluyooooo
kızlar bende bugün kocamla avm de sürttüm midem bulandı resmen nefret ediyorum yaaa alışveriş yapmaktan kendime bişeyler alınca iyi oluyoda onun için gittik ve çok sıkıcıydııııı başım nasıl ağrıdı offff
şimdi beyefendi spora gitti ben kaldım gene bi başıma bi güzel çay demlim diyorum oda gelir ozamana kadar kimse yokmuuuu sıkılıyommm

ben buradayım, bugün avm ye bizde gittik 1 tane tablet alacaktık, ama alamadık beğenemedik çünkü

tabletmiii :)))) kız bizde eve internet aldık tablet kampanyalı yoğunluk varmış stokta yokmuş bekliyoz daha gelmedi :))))
eve internet bağlatmama konusunda çok direndim eşime ama pesettim artık yeğenleri y.dışında görmek istiyodu hakkı neyse geçen hafta bağlantı ama tablet gelmedi gelsin elimden düşmez benimde herhal
gerçi minik bişeymiş baktım 11 e 18 ebatları bizimkinin

Bu arada ben regl olduğumu söledim ya hani sabah çok az pembe geldi ve daha bu saate kadar gelen bişey yok bide göğüslerim ço kaşırı ağrıyor hiç böle olmazdı normalmi

bizde2 hafta sonra antalyaya eğitime gideceğiz o yüzden alalım dedik canımız sıkılmasın, yoksa evde 2 tane lap-top var

Ayyy aynennn bizdede var vallahhh iki tane bi büyük eşimin eski bide minik bişey iş için yanında gezdirdiği
ohhh eğitimde dinleniyon otelde ne güzel yaaa hava değişimi en azından yaaa

yooook yapmadım yapayımmı bak yap dersen hemen gidip yapacam

ama foruma baktım biri daha aynı benim gibi yazmış sora normal olmuş ertesi gün ne diyon olma ihtimali varmıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…