başla canım bişey olmaz okadar kür yaptımki ben ohoooo dur sayayım sanasoğan kürü,böğürtlen kökü kürü,incir kürü,bal tarçın çötek otu kürü,süt buharı kürü aklıma gelenler bunlar canım rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallahhhh
Hayirli aksamlar ben cikiyorum gorusmek uzre...
Kızlar iyi geceler size biz kocamla film izlicez.
İnşallah sizlerin hayırlı haberlerini alırız tez zamanda
sosyalim nasılsın canım?kız ne zaman buluşacağız diğer kızlar nerede yaaaaaa ben kasım 25e gideceğim gitmeden görüşelim ya litfennnnnnnnnnbuarada yeni bir kür yapacağım canım ben......köy yumurtasının beyazını zeytinyağıyla azcık pişirip gazlı beze bırakıp rahime koyalacakmış daha yapmadım ama yaaaaaaaaaaaa:18:
kz hoş geldin nerelerdesin sennn
sana da canım görüşürüz
iyi eğlenceler öpüldün tatlım
denenmiş mi daha önce tatlım bu , sonradan arıza çıkmasın :26:
aman canım çaresizlik herşeyi yaptırıyor işte:18::18:elbette yeri ve zamanı var herşeyin ama ne bileyim yapmayı düşünüyorum işte zaten nohut şeklinde minik yapacağım gazlı bezide iple bağlarım rahimden çıkarması kolay olsun diye
valla bebişim ne desem bilemedim şimdi sen bilirsin :26:
ya bende kararsızım yapsam mı yapmasam mı diye kararsız kaldım canım aman ya nebileyim işte böyleeee.....bir gece dursun çıkardıktan sonra ilişki olacakmış:18::18:
kuzum sen tedavine bak boş ver yapma , sonra kötü bir şey olur Allah korusun
haklısın canım ya çaresizlik bu olsa gerek bu halimize şükür elbetet isyan etmiyorum ama çaresizim işteeeeeememlekete gideceğim 2 kuzenim yeni doğum yaptı diğer kuzenim 2.ye hamile rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin ama içim acıyor yaaaaaa benden küçük kuzenlerimin bile oldu hatta bebişimizi görmeye gideceğim polyannacılık yapmaya devam yaniiiiiiii mutlu rolü yapmaya devam.....
herkesin bir sınavı var kuzum bizimkiside bu sabredip beklemek en iyisi, herşey Allahtan geliyor,dua edip beklemekten başka çaremiz yok
haklısın canım rabbim sınavımızı kolay atlatmamızı sağlasın inşallah....hepimizin için çok dua ediyorum rabbim büyük hayırlısı olsun canım.....
merhaba kızlar, iyi pazarlar.. grubunuzu yeni farkettim. insan deneme aşamasında olunca her ay ayrı bir grubu takibe alıyorAllah kasımda hepimizin yüzümüzü güldürsün, kasımda hamile kalanlar olarak yolumuza devam edelim inşallah
deneyimlerim çok fazla olmadığından genelde yazışmalarınızı okumakla yetiniyorum. evlendiğimden beri ilk beş yıl çocuk düşünmüyorum diyen ben, bir kaç aydır hormonlar tavan yaptığından mıdır nedir anne olmak istiyorumçok sabırsızım hemen olacakmış gibi yaklaşıyorum meseleye. bu durum acayip stres yarattı bende. adet döngümü de allak bullak ettim :18:
hoş geldin canım , inşallah senin minnoşun seni çok bekletmez ve hemen gelir bu ay
inşallah canım yoksa benim gidişat iyi görünmüyor. yıllardır insanların bebek yok mu sorularına umursamadan cevap veren ben şimdi uyuz oluyorum bu konuyu açanlara
Herkesee günaydın bugün pek gelemiycem burayaçok yazmayın sizde :)) bencillik yapayım biraz :)
Hoş geldin hoddi.. İnşAllah sende tez zamanda kalırsız hamile..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?