Kasım 2013

sosyalim nasılsın canım?kız ne zaman buluşacağız diğer kızlar nerede yaaaaaa ben kasım 25e gideceğim gitmeden görüşelim ya litfennnnnnnnnnbuarada yeni bir kür yapacağım canım ben......köy yumurtasının beyazını zeytinyağıyla azcık pişirip gazlı beze bırakıp rahime koyalacakmış daha yapmadım ama yaaaaaaaaaaaa:18:

kz hoş geldin nerelerdesin sennn

Hayirli aksamlar ben cikiyorum gorusmek uzre...

sana da canım görüşürüz

Kızlar iyi geceler size biz kocamla film izlicez.
İnşallah sizlerin hayırlı haberlerini alırız tez zamanda

iyi eğlenceler öpüldün tatlım

denenmiş mi daha önce tatlım bu , sonradan arıza çıkmasın :26:

kz hoş geldin nerelerdesin sennn

sana da canım görüşürüz

iyi eğlenceler öpüldün tatlım

denenmiş mi daha önce tatlım bu , sonradan arıza çıkmasın :26:

evet canım denenmiş annemin akrabası teyzem gibi severim annemle yaşıt buarada:)6 yıl bebeği olmamış ve bu kürü 3.yapmasında hamile kalmış şimdi 2 tane çocuğu var hatta kızı evliiiiiiiyumurtayıda o gönderdi zaten bana yapayım diye ama ben daha yapmadım canım

aman canım çaresizlik herşeyi yaptırıyor işte:18::18:elbette yeri ve zamanı var herşeyin ama ne bileyim yapmayı düşünüyorum işte zaten nohut şeklinde minik yapacağım gazlı bezide iple bağlarım rahimden çıkarması kolay olsun diye

valla bebişim ne desem bilemedim şimdi sen bilirsin :26:

kuzum sen tedavine bak boş ver yapma , sonra kötü bir şey olur Allah korusun

haklısın canım ya çaresizlik bu olsa gerek bu halimize şükür elbetet isyan etmiyorum ama çaresizim işteeeeeememlekete gideceğim 2 kuzenim yeni doğum yaptı diğer kuzenim 2.ye hamile rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin ama içim acıyor yaaaaaa benden küçük kuzenlerimin bile oldu hatta bebişimizi görmeye gideceğim polyannacılık yapmaya devam yaniiiiiiiimutlu rolü yapmaya devam.....

herkesin bir sınavı var kuzum bizimkiside bu sabredip beklemek en iyisi, herşey Allahtan geliyor,dua edip beklemekten başka çaremiz yok

herkesin bir sınavı var kuzum bizimkiside bu sabredip beklemek en iyisi, herşey Allahtan geliyor,dua edip beklemekten başka çaremiz yok

haklısın canım rabbim sınavımızı kolay atlatmamızı sağlasın inşallah....hepimizin için çok dua ediyorum rabbim büyük hayırlısı olsun canım.....

haklısın canım rabbim sınavımızı kolay atlatmamızı sağlasın inşallah....hepimizin için çok dua ediyorum rabbim büyük hayırlısı olsun canım.....

bende canım herkes için dua ediyorum, Rabbim elbette dualarımızı duyacak ve hepimiz hamile kalacağız ben buna inanıyorum

kızlar bu arada ben çıkıyorum artık, görüşürüz kendinize iyi bakın

merhaba kızlar, iyi pazarlar.. grubunuzu yeni farkettim. insan deneme aşamasında olunca her ay ayrı bir grubu takibe alıyor Allah kasımda hepimizin yüzümüzü güldürsün, kasımda hamile kalanlar olarak yolumuza devam edelim inşallah

deneyimlerim çok fazla olmadığından genelde yazışmalarınızı okumakla yetiniyorum. evlendiğimden beri ilk beş yıl çocuk düşünmüyorum diyen ben, bir kaç aydır hormonlar tavan yaptığından mıdır nedir anne olmak istiyorum çok sabırsızım hemen olacakmış gibi yaklaşıyorum meseleye. bu durum acayip stres yarattı bende. adet döngümü de allak bullak ettim :18:

hoş geldin canım , inşallah senin minnoşun seni çok bekletmez ve hemen gelir bu ay

Herkesee günaydın bugün pek gelemiycem buraya çok yazmayın sizde :)) bencillik yapayım biraz :)

Hoş geldin hoddi.. İnşAllah sende tez zamanda kalırsız hamile..

Herkesee günaydın bugün pek gelemiycem buraya çok yazmayın sizde :)) bencillik yapayım biraz :)

Hoş geldin hoddi.. İnşAllah sende tez zamanda kalırsız hamile..

ben de çok giremeyeceğim, temizlik, çamaşır ütü en önemlisi yemek beni bekliyor, yaaa ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…