eşime söyledim test al diye 2de gelcek eve
kızzzzzzzzzzzzzzzz seni bekliyorum buradaaaaaaaaaaa
3 aydir deniyoruz biz canim daha 6 ay olmadan bidaha gitmem ben doktora bisi demiolar zaten
Kizlar merhaba guzel haberler tez zamanda gelir ins..benim batta 14 kasim listeye eklerseniz sevinirim yas 26 11 ay oldu deneyeli inss gelir melegim.
Merhaba canım.. Allah'ım inşAllah hepimizi tez zamanda güldürür. (Amiinn)
geldimm geldimmm hayrdır noldu canımmm bu arada herkeze slmmmmmm
Kizlar merhaba guzel haberler tez zamanda gelir ins..benim batta 14 kasim listeye eklerseniz sevinirim yas 26 11 ay oldu deneyeli inss gelir melegim.
Ağustos yapcak canım ama kocası 2 de test getiricek ondan sora yapcek
dün seni çok bekledim gelmedin küstüm bende
yaaa kızlar kim test yapacak , hamile haberi mi varr ne oluyor laynnnnnnnnnnnnn
test negatif ama bu kadar çok ağrı niye belki yeni oluşıyodur ondan bu kadar ağrıyodur olabilirmieğer öyleyse 15 gün sonra öğrenirim artık diğer adet gününde
senin zaten adet tarihinin 17. değilmi canım ?
Hayırlısı olsun.. üzülme diycem ama hiç üzülmüş gibi yazmamışsın gülücüklere güldüm valla :) İnşAllah yerleşmedir de alırsın güzel haberi
evet 17 önceki sayfalarda dedim ya acaba üstüne görmemi oldu acaba diye adetim bitti gitti ama bu ağrılar bitmedi
Anladım canım.. hayırlısı artık.. ağrılar insanı ümitlendiriyor işte. her yolu deniyoruz sonuçta senin yerinde bende olsam yapardım bende testi yani..
Benim de halen devam ediyor kasık ağrılarım. eğilip doğrulurken ağrıyor. durduk yere ağrıyor.. acaba bi belirtimi diyorum.. göğüste damarlar belli olurmuş sanki oldu gibi benimde acaba mı diyorum.. öle kendi kendimi kandırıyorum galiba.. belirti aradıkça belirti buluyoruz sanırım ama hep İnşAllah hamileyimdir diyorum..
Dedim ya daha öncede.. hamileliğin keşke tek belirtisi olsaymış :)) bi tane belirtisi olsa onu yaşayınca anlasan hemen.. her ay aynı derdi yaşamakta kötü
aaa niyee kıss naptım benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?