Kasım 2013

Kizlar merhaba guzel haberler tez zamanda gelir ins..benim batta 14 kasim listeye eklerseniz sevinirim yas 26 11 ay oldu deneyeli inss gelir melegim.

Ağustos yapcak canım ama kocası 2 de test getiricek ondan sora yapcek

test negatif ama bu kadar çok ağrı niye belki yeni oluşıyodur ondan bu kadar ağrıyodur olabilirmi eğer öyleyse 15 gün sonra öğrenirim artık diğer adet gününde

test negatif ama bu kadar çok ağrı niye belki yeni oluşıyodur ondan bu kadar ağrıyodur olabilirmi eğer öyleyse 15 gün sonra öğrenirim artık diğer adet gününde

senin zaten adet tarihinin 17. değilmi canım ?

Hayırlısı olsun.. üzülme diycem ama hiç üzülmüş gibi yazmamışsın gülücüklere güldüm valla :) İnşAllah yerleşmedir de alırsın güzel haberi

evet 17 önceki sayfalarda dedim ya acaba üstüne görmemi oldu acaba diye adetim bitti gitti ama bu ağrılar bitmedi

evet 17 önceki sayfalarda dedim ya acaba üstüne görmemi oldu acaba diye adetim bitti gitti ama bu ağrılar bitmedi

Anladım canım.. hayırlısı artık.. ağrılar insanı ümitlendiriyor işte. her yolu deniyoruz sonuçta senin yerinde bende olsam yapardım bende testi yani..

Benim de halen devam ediyor kasık ağrılarım. eğilip doğrulurken ağrıyor. durduk yere ağrıyor.. acaba bi belirtimi diyorum.. göğüste damarlar belli olurmuş sanki oldu gibi benimde acaba mı diyorum.. öle kendi kendimi kandırıyorum galiba.. belirti aradıkça belirti buluyoruz sanırım ama hep İnşAllah hamileyimdir diyorum..

Dedim ya daha öncede.. hamileliğin keşke tek belirtisi olsaymış :)) bi tane belirtisi olsa onu yaşayınca anlasan hemen.. her ay aynı derdi yaşamakta kötü

kendimizde belirti aramaktan kafayı sıyırıyoruz böyle işte

Kızlar ben bu ay kesin hamileyim diye düşündüm hiç olmayan kasık ağrısı,sık ve az idrara çıkma, alt karında baskı , yoğun mide bulantısı,göğüs içinde yara gibi ağrı derken kist çıktı, belirtiler ona dairmiş :)
Kasım bat ına yetişemiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…