Ayyy aynennn bizdede var vallahhh iki tane bi büyük eşimin eski bide minik bişey iş için yanında gezdirdiği
ohhh eğitimde dinleniyon otelde ne güzel yaaa hava değişimi en azından yaaa
yooook yapmadım yapayımmı bak yap dersen hemen gidip yapacam
ama foruma baktım biri daha aynı benim gibi yazmış sora normal olmuş ertesi gün ne diyon olma ihtimali varmıııı
teyzemlerdeyiz canım bizde yemek yedik birazdan çay içeceğizne var yemekte ne yaptın
Tamam yapmıyorum zaten akşam çok doğru çıkmazmış yaaa yapsamda sabah yaparım ya boşver dedin gibi ziyan olacak.
Bugün gene karnı burnunda yanımda fıldır fıldır dolanıyodu hatunlar avm de
Birde benden çok sonra evlenen birini duydum ki ondan hiç beklemiyodumister istemez kıskandım içi macıyo çok fenayım artık olsunnnn
Temizlikten az bişiler yaptım iki kişiyiz diye taze fasulye, pilav, corba ve salata :))
Tamam yapmıyorum zaten akşam çok doğru çıkmazmış yaaa yapsamda sabah yaparım ya boşver dedin gibi ziyan olacak.
Bugün gene karnı burnunda yanımda fıldır fıldır dolanıyodu hatunlar avm de
Birde benden çok sonra evlenen birini duydum ki ondan hiç beklemiyodumister istemez kıskandım içi macıyo çok fenayım artık olsunnnn
Temizlikten az bişiler yaptım iki kişiyiz diye taze fasulye, pilav, corba ve salata :))
Merhaba arkadaslar hayirli olsun yeni konumuz.ben bat 8 kasim 31yasindayim ocak ayin kurtaj oldum sanirim kasim ayinda hamile kalmistim.Rabbim 1sene sonra buduyguyu tekrar yasatir insallah hayirlisiyla butun isteyenlerle banada.3 aydir ugrasiyorum sanirim.benide listeye ekleyin hadi hayirlisi:)
Sabah ilk idrarla daha doğru çıkar diyolar yaaaa ondan
Off evet yaaa o kadar çoktuki heryer hamile kaynıyo inanki çok üzülüyorum
kıyamam canım yaa, üzülme herşeyin hayırlısı , Rabbimin birbildiği vadır elbette
eline sağlık bebişim, afiyet olsun
bende mayısta kürtaj oldum bacım, neden kürtaj olmuştun acaba? bu arada benimde 3 ay
Ne güzelsin her zaman pozitif sosyalcan
canim benim bebegimin gelisemiyor dediler sonra kese var bebek gorunmuyor dediler yani sonunda 10 haftslik aldilar senin neden aldilar
pozitif düşün herşeyi pozitif olsun canım,karalar bağlayıp oturamam valla , sende pozitif düşün, yoksa kızarım bak
benimde bebeğim hiç gelişmedi canım, sadece kese vardı bende kürtaj olmak zorunda kaldım,8 haftalıkken aldılar benimkini[/QUOTEanliyorum hakkimizfa hayirlisi olsun canim batlarimizda yskin sayilir benim 8-9 senin10'u.once benden haber gelecek ay heyecanlandim hayiirli haberlef olsun insallsh:)
Hem bu ay bizim ayımız öle değilmiii sıkı çalışcaz ama pozitif düşünüp
Ben bu ay soğan kürü düşünüyom yapan varmı şimdi baişlasam olurmu
pozitif düşün herşeyi pozitif olsun canım,karalar bağlayıp oturamam valla , sende pozitif düşün, yoksa kızarım bak
canım ben hiç yapmadım o yüzden bilmiyorum, yorum yapıp seni yanlış yönlendirmeyeyim şimdi :26:
benimde bebeğim hiç gelişmedi canım, sadece kese vardı bende kürtaj olmak zorunda kaldım,8 haftalıkken aldılar benimkini[/QUOTEanliyorum hakkimizfa hayirlisi olsun canim batlarimizda yskin sayilir benim 8-9 senin10'u.once benden haber gelecek ay heyecanlandim hayiirli haberlef olsun insallsh:)
inşallah canım ,inşallah
Hem bu ay bizim ayımız öle değilmiii sıkı çalışcaz ama pozitif düşünüp
Ben bu ay soğan kürü düşünüyom yapan varmı şimdi baişlasam olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?