Kasım 2013

yok bacı yapma boşuna harcama testi, yarın sökülür senin adet, bu ay benimde öyle olmuştu ,eğitimlerden nefret ediyorumbu arada

Tamam yapmıyorum zaten akşam çok doğru çıkmazmış yaaa yapsamda sabah yaparım ya boşver dedin gibi ziyan olacak.
Bugün gene karnı burnunda yanımda fıldır fıldır dolanıyodu hatunlar avm de
Birde benden çok sonra evlenen birini duydum ki ondan hiç beklemiyodum ister istemez kıskandım içi macıyo çok fenayım artık olsunnnn

Selammm bu arda kızlarr

Akşam olunca olmuyormu anlamadım.. Biz bebek istedikçe zaten etrafta hamile olan çok olur..

Merhaba arkadaslar hayirli olsun yeni konumuz.ben bat 8 kasim 31yasindayim ocak ayin kurtaj oldum sanirim kasim ayinda hamile kalmistim.Rabbim 1sene sonra buduyguyu tekrar yasatir insallah hayirlisiyla butun isteyenlerle banada.3 aydir ugrasiyorum sanirim.benide listeye ekleyin hadi hayirlisi:)

Sabah ilk idrarla daha doğru çıkar diyolar yaaaa ondan

Off evet yaaa o kadar çoktuki heryer hamile kaynıyo inanki çok üzülüyorum

kıyamam canım yaa, üzülme herşeyin hayırlısı , Rabbimin birbildiği vadır elbette

Temizlikten az bişiler yaptım iki kişiyiz diye taze fasulye, pilav, corba ve salata :))

eline sağlık bebişim, afiyet olsun

bende mayısta kürtaj oldum bacım, neden kürtaj olmuştun acaba? bu arada benimde 3 ay

canim benim bebegimin gelisemiyor dediler sonra kese var bebek gorunmuyor dediler yani sonunda 10 haftslik aldilar senin neden aldilar

Ne güzelsin her zaman pozitif sosyalcan

pozitif düşün herşeyi pozitif olsun canım,karalar bağlayıp oturamam valla , sende pozitif düşün, yoksa kızarım bak

canim benim bebegimin gelisemiyor dediler sonra kese var bebek gorunmuyor dediler yani sonunda 10 haftslik aldilar senin neden aldilar

benimde bebeğim hiç gelişmedi canım, sadece kese vardı bende kürtaj olmak zorunda kaldım,8 haftalıkken aldılar benimkini

Hem bu ay bizim ayımız öle değilmiii sıkı çalışcaz ama pozitif düşünüp
Ben bu ay soğan kürü düşünüyom yapan varmı şimdi baişlasam olurmu

başla canım bişey olmaz okadar kür yaptımki ben ohoooo dur sayayım sanasoğan kürü,böğürtlen kökü kürü,incir kürü,bal tarçın çötek otu kürü,süt buharı kürü aklıma gelenler bunlar canımrabbim hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallahhhh

Kızlar iyi geceler size biz kocamla film izlicez.
İnşallah sizlerin hayırlı haberlerini alırız tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…