Kasım 2013

slm kızlarrr

ne var ne yok bakıyim bu kasımın ilk günlerinde güzel haberler var mı bütün sayfaları tam okuyamadım

Slm kızlar
Benim bat 5 Kasım sabrım kalmadı vallahi yarın iş çıkışı test alıp yapmayı düşünüyorum. Ya da işe giderken mi alsam çok kararsızım nöbetçi eczane çok uzakta yoksa bugün alacağım:) bu arada dün bahsettiğim regl sancısından eser kalmadı.

Selam kızlar incir kürüne başlayacam bu ay 15 gün yapılıyomuş ya yum. kadar yapacam bugün adetin 2. günü başlasammı yapan varmı hele bi bakınnn

herkese merhabaa:)) çok sabırsızlanıyorum yaa. 21 kasıma kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum:/ sizlerin de duygu ve düşüncelerini alalım

günaydın,ben dün hastalandım hemde baya erken geldi ..ne olucak bilmiyorum nereye kadar gidicek böyle hüsranla Allah biliyo..

Canım bat 1Aralık dün geldi kırmızılar sonunda :)

hayırlısı kızlar yılmak bıkmak yok o bebekler bu göbüşlere girecek, sakın üzülmeyin

bakarsın ilk müjdeli haber senden gelir kuzum

canım bugün benim kırmızılar geldi malesef..yeni bat 1 aralık (

inşallah gelecek ay hamile kalırsında son gördüğün kırmızılar bunlar olur

Selam kızlar incir kürüne başlayacam bu ay 15 gün yapılıyomuş ya yum. kadar yapacam bugün adetin 2. günü başlasammı yapan varmı hele bi bakınnn

pofuduknaz yapmış canım o gelirse o seni bilgilendirir ben yapmadım hiç

herkese merhabaa:)) çok sabırsızlanıyorum yaa. 21 kasıma kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum:/ sizlerin de duygu ve düşüncelerini alalım

daha senin yumurtlama bile olmamıştır, şimdiden böyle yaparsan 21 ine kadar ne yaparsın düşünemiyorum bile

sosyallll ben adet oldum anlamadım yaa ben bişi 2 ay 15 -17 gecti olmadım şimdide 10 kasım diyodum ayın 3 de erken oldum gecen ay 13 de olmuştum noluyoo yaa niye bölee oluyo bilen varmı sogn kürümün 2. sine başladım bu gün 10 gün devam inş RABBİM hayırlısını versin adetin 3. günü hst gitcem ne diyecek bakalım dr

canım eğer prolaktin hormonun yüksekse yapma ibrahim saraçoğlu öyle söylüyor....adet bitimi başlasana canım ben öyle hatırlıyorum yanlış bilgi vermeyeyim ama

hakkında hayırlısı böyleymiş canım üzülme inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılarpeki adetlerin normalde düzenli midir canım?soğan kürü de yapabilir eğer herzaman düzensizlik olmuyorsa takma kafana geçici bir durumdur

yaa balım 2 ay öncesine kadar adetim herzaman gününden en fazla 2-3 gün erken gelirdi sonra 2 ay gecikmelerim oldu 15 gün 17 gün bu ayda erken oldu
bilmiyom ki niye böle oldu sinirden delircem yaa gecen ay 13 ünde olmuştum 10 kasım diye bekliyodum bu gün oldum

Selamm herkese.. Bugün benim dünyam sinema falmine gittik ağlamaktan helak olduk.. Ben çok beğendim tavsiye ederim..

Biraz sorunlardan farklı bişi olsun diye yazdım..

canım geçmiş olsun , üzülme umutlar gelecek aya kalsın , Rabbim başka dert tasa vermesin, üzülme bitanem olur mu , soğan kürüde etkilemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…