hoş geldin canım , inşallah senin minnoşun seni çok bekletmez ve hemen gelir bu ay
hadi hayırlısı bakalım kızlar, bu ay inşallah en güzel haberleri alırız
Canım bat 1Aralık dün geldi kırmızılar sonunda :)
günaydın,ben dün hastalandımhemde baya erken geldi ..ne olucak bilmiyorum nereye kadar gidicek böyle hüsranla Allah biliyo..
benim de 1 aralık bat canım inşallah gelmez ve birlikte güzel haberler veririz :)))
günaydın,ben dün hastalandımhemde baya erken geldi ..ne olucak bilmiyorum nereye kadar gidicek böyle hüsranla Allah biliyo..
Canım bat 1Aralık dün geldi kırmızılar sonunda :)
Slm kızlar
Benim bat 5 Kasım sabrım kalmadı vallahi yarın iş çıkışı test alıp yapmayı düşünüyorum. Ya da işe giderken mi alsam çok kararsızım nöbetçi eczane çok uzakta yoksa bugün alacağım:) bu arada dün bahsettiğim regl sancısından eser kalmadı.
canım bugün benim kırmızılar geldi malesef..yeni bat 1 aralık(
Selam kızlar incir kürüne başlayacam bu ay 15 gün yapılıyomuş ya yum. kadar yapacam bugün adetin 2. günü başlasammı yapan varmı hele bi bakınnn
herkese merhabaa:)) çok sabırsızlanıyorum yaa. 21 kasıma kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum:/ sizlerin de duygu ve düşüncelerini alalım
nerdesiniz yaa
Selam kızlar incir kürüne başlayacam bu ay 15 gün yapılıyomuş ya yum. kadar yapacam bugün adetin 2. günü başlasammı yapan varmı hele bi bakınnn
sosyallllben adet oldum anlamadım yaa ben bişi 2 ay 15 -17 gecti olmadım şimdide 10 kasım diyodum ayın 3 de erken oldum gecen ay 13 de olmuştum noluyoo yaa niye bölee oluyo bilen varmı sogn kürümün 2. sine başladım bu gün 10 gün devam inş RABBİM hayırlısını versin adetin 3. günü hst gitcem ne diyecek bakalım dr
hakkında hayırlısı böyleymiş canım üzülme inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılarpeki adetlerin normalde düzenli midir canım?soğan kürü de yapabilir eğer herzaman düzensizlik olmuyorsa takma kafana geçici bir durumdur
sosyallllben adet oldum anlamadım yaa ben bişi 2 ay 15 -17 gecti olmadım şimdide 10 kasım diyodum ayın 3 de erken oldum gecen ay 13 de olmuştum noluyoo yaa niye bölee oluyo bilen varmı sogn kürümün 2. sine başladım bu gün 10 gün devam inş RABBİM hayırlısını versin adetin 3. günü hst gitcem ne diyecek bakalım dr
Selamm herkese.. Bugün benim dünyam sinema falmine gittik ağlamaktan helak olduk.. Ben çok beğendim tavsiye ederim..
Biraz sorunlardan farklı bişi olsun diye yazdım..
ben çok duygusal birisiyim, çok ağlarım diye gitmedim canım
Bende öle olduğum için gittim.. Salya sümük ağladım.. Erkekler bile ağlıyo o derece :)) seviyorum öle ağlak filmleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?