canım eğer prolaktin hormonun yüksekse yapma ibrahim saraçoğlu öyle söylüyor....adet bitimi başlasana canım ben öyle hatırlıyorum yanlış bilgi vermeyeyim ama
merhaba kizlar. benimde bat 31 ekimdi. hala adet olmadim. ama belim karnim cok fena,oldum olacam yani. benide listeye eklermisiniz?
canım hoşgeldin ama bir şey soracağım gebelik olma durumu var mı?
çünkü benim bi arkadaşım da aynı senin gibiydi gebelik testini ben soktm aklına yoksa nasılsa adet olcağım diye bekliyodu şimdi hamile
Umarım hamilesindir canım :))
Ben olsam heyecandan deliye dönerdim ama ilk aylar benimde çok başıma geldi bu durum gecikme çok stres yapıyorum ben bideama testte silik çıkması da enteresan yani olabilir bence bende hiç bi çizgi çıkmıyordu. Kan testi yaptırsanmı acaba doktorda bişey dememiş hay allah
Ben bu ay çok stresliyim yaa kızlar artık bu ayda olmadı ya hepten karamsarlaştım ağlamaklıyım hergün aksi gibi yeni bi hamile haberi alıyorum yakın çevremden en kötüsüde benden sonra evlenenlerden içim acıyo resmen yaa
nasıl geçicek bu takma durumu kafadan silip atmam lazım yum. dönemine kadar bu ay çok çalışmamız lazım ama kafam rahat olmalı offf
Ben çalışıyorum yoğun tempo ile ama bu ara öle takmışl durumdayım ki işi gücü savdım o derece
İncir kürüne başladım dün çok olumlu şeyler duyuyorum burda çok kişi aynı ay hamile kalmış bu kürle
haklısın canım bende idrarda çıkma olasılığının zor olduğunu duymuştum. inşallah hakkında hayırlısı olur da güzel haberlerini alırz.
Umarım hamilesindir canım :))
Ben olsam heyecandan deliye dönerdim ama ilk aylar benimde çok başıma geldi bu durum gecikme çok stres yapıyorum ben bideama testte silik çıkması da enteresan yani olabilir bence bende hiç bi çizgi çıkmıyordu. Kan testi yaptırsanmı acaba doktorda bişey dememiş hay allah
Ben bu ay çok stresliyim yaa kızlar artık bu ayda olmadı ya hepten karamsarlaştım ağlamaklıyım hergün aksi gibi yeni bi hamile haberi alıyorum yakın çevremden en kötüsüde benden sonra evlenenlerden içim acıyo resmen yaa
nasıl geçicek bu takma durumu kafadan silip atmam lazım yum. dönemine kadar bu ay çok çalışmamız lazım ama kafam rahat olmalı offf
bende geçen ay senin gibiydim canım kanda da idrarda da çıkmadı söz verdim kendime bundan sonra test almak yok diye
bi gece patladım ağladım artık niye olmuyo diye. eşimde yazık çok şaşırdı. üstüne ablamın hamile olması çevremdeki insanların hamile olması ve sürekli sen ne zaman düşünüyosun niye olmuyo diye sormaları bunalttı beni.
şimdi soranlara düşünmüyorum ara verdim maddi anlamda toparlanmamız lazım diyorum. çok yakın dostlarım ve ailem biliyo sadece. eşimin ailesine bile söylemedim. eşim gizli söylediyse bilmem.
nasip canım ablamın fsh ve e2 değerleri benden daha yüksekti. o ilk ay hamile kaldı düşükle sonuçlandı. 3 ay sonra tekrar hamile şimdi sağlıklı bi şekilde ilerliyo hamileliği. bense 10 aydır beklıyorum.
hesaplar yapıyorum "ağustos olursa kaynanam bakar eylül olursa doğum iznim biter sanki benim kontrolümdeymiş gibi.. saçma..
o yüzden bıraktım bende ne yapalm Rabbim gösteriyo bana ablamla. bak ben istersem olur senin hesap yapmanla değil diye..
ne yapalım bekliyorum bende sabırla....
Allah yardım etsin bize ne zormuş yahuuu evlimutlu arkadaşım bende 10. aydır deniyorum aynı durumdayız en zoruda bu zaten uzun süre olması ve sonuç alamamak(
Canım incir kürü yazıyo burda baksana benimd ekafam karıştı hepsi bişey yazmış biri 15 gün biri 42 gün anlamadımki bende
bide adetliyken olurmu başlamak aç karnına içicekmişsinde
ama çok kişi hamile kalmış bu kürle havuç suyuda içicekmişsin ama bu incirden 5 gün sora onla devammış
neyse biz burdan duyuralim cnm. incir kurunu deneyen arkadaslar bize yardimci olabilir mi? nasil icilir,kac gun devam edilir?
Allah yardım etsin bize ne zormuş yahuuu evlimutlu arkadaşım bende 10. aydır deniyorum aynı durumdayız en zoruda bu zaten uzun süre olması ve sonuç alamamak(
Canım incir kürü yazıyo burda baksana benimd ekafam karıştı hepsi bişey yazmış biri 15 gün biri 42 gün anlamadımki bende
bide adetliyken olurmu başlamak aç karnına içicekmişsinde
ama çok kişi hamile kalmış bu kürle havuç suyuda içicekmişsin ama bu incirden 5 gün sora onla devammış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?