Kasım 2013

canım eğer prolaktin hormonun yüksekse yapma ibrahim saraçoğlu öyle söylüyor....adet bitimi başlasana canım ben öyle hatırlıyorum yanlış bilgi vermeyeyim ama

Canım ilgine teşekkürler, fsh ile pro. az yüksek çıktı ama tamam bir iki güne biter ozaman başlayayım yum. dönemine kadar içeyim diyorum 2 hafta ne dersin. Dün bi deneme yaptım içtim ama öğlen bırakıyom ozaman :)

merhaba kizlar. benimde bat 31 ekimdi. hala adet olmadim. ama belim karnim cok fena,oldum olacam yani. benide listeye eklermisiniz?

merhaba kizlar. benimde bat 31 ekimdi. hala adet olmadim. ama belim karnim cok fena,oldum olacam yani. benide listeye eklermisiniz?

canım hoşgeldin ama bir şey soracağım gebelik olma durumu var mı?

çünkü benim bi arkadaşım da aynı senin gibiydi gebelik testini ben soktm aklına yoksa nasılsa adet olcağım diye bekliyodu şimdi hamile

hosbulduk cnm. ya 2 gun once test yaptim. once birsey cikmaadi.2-3 dk sonra golge gibi cok silik bi cizgi cikti.ama belli belirsiz. onuda pek kaale almadim. korunmayali birakali 2 ay oldu. gecen ayda adetim 5-6 gun gecikti. korunmayi birakmadan once hep duzenli olurdum,25 gunde bir. ama 2 aydir gecikme basladi. psikolojik belkide tam bilemiyorum. bu ayda hic belirti yok zaten. hatta cuma gunu doktora sordum idrar testi yapsaam mi diye. yapma dedi. idrara gecmesi zaman aliyor hemde o testlere guvenme dedi. 5-6 gun gecsin hala olmazsan kan tahlili yapariz dedi.

Umarım hamilesindir canım :))
Ben olsam heyecandan deliye dönerdim ama ilk aylar benimde çok başıma geldi bu durum gecikme çok stres yapıyorum ben bide ama testte silik çıkması da enteresan yani olabilir bence bende hiç bi çizgi çıkmıyordu. Kan testi yaptırsanmı acaba doktorda bişey dememiş hay allah

Ben bu ay çok stresliyim yaa kızlar artık bu ayda olmadı ya hepten karamsarlaştım ağlamaklıyım hergün aksi gibi yeni bi hamile haberi alıyorum yakın çevremden en kötüsüde benden sonra evlenenlerden içim acıyo resmen yaa
nasıl geçicek bu takma durumu kafadan silip atmam lazım yum. dönemine kadar bu ay çok çalışmamız lazım ama kafam rahat olmalı offf

sosyalcan beni yenilesene kız 29 kasım yeni bat unutmuşum sölemeyi

ben kendimi adet oalacakmisim gibi hazirliyorum cnm. sonradan hayal kirikligi oluyor yoksa. adet olmazsamda supriz olur:) en kotusunu dusunmek bu durumlarda daha iyi oluyor. gecen ay uzuldum cunku. adetim gelmeyince kac tane idrar testi yaptim kan testi yaptirdim sonu husran oldu. bu ay ayni hataya dusmeyecem dedim. doktorum 5 gune kadar olan gecikmeler normal dedi. kan testini 10 gunluk gecikmeden sonra oneriyoruz dedi. o yuzde bekleyecem.

sendine kendine bi hobi edin cnm. bu durumu dusunmemeye calis. bu ara sevdigin seyleri yap mesela,en azindan kafan dagilir. seni cok iyi anliyorum. ben gecen ay uyanir uyanmaz nette arastirmaya basliyodum gebelik belirtilerini. her belirtiye ne anlamlar yukledim. ama sonrasinda sadece olan bana oldu tabi..

haklısın canım bende idrarda çıkma olasılığının zor olduğunu duymuştum. inşallah hakkında hayırlısı olur da güzel haberlerini alırz.

Ben çalışıyorum yoğun tempo ile ama bu ara öle takmışl durumdayım ki işi gücü savdım o derece
İncir kürüne başladım dün çok olumlu şeyler duyuyorum burda çok kişi aynı ay hamile kalmış bu kürle

bende geçen ay senin gibiydim canım kanda da idrarda da çıkmadı söz verdim kendime bundan sonra test almak yok diye

bi gece patladım ağladım artık niye olmuyo diye. eşimde yazık çok şaşırdı. üstüne ablamın hamile olması çevremdeki insanların hamile olması ve sürekli sen ne zaman düşünüyosun niye olmuyo diye sormaları bunalttı beni.

şimdi soranlara düşünmüyorum ara verdim maddi anlamda toparlanmamız lazım diyorum. çok yakın dostlarım ve ailem biliyo sadece. eşimin ailesine bile söylemedim. eşim gizli söylediyse bilmem.

nasip canım ablamın fsh ve e2 değerleri benden daha yüksekti. o ilk ay hamile kaldı düşükle sonuçlandı. 3 ay sonra tekrar hamile şimdi sağlıklı bi şekilde ilerliyo hamileliği. bense 10 aydır beklıyorum.

hesaplar yapıyorum "ağustos olursa kaynanam bakar eylül olursa doğum iznim biter sanki benim kontrolümdeymiş gibi.. saçma..

o yüzden bıraktım bende ne yapalm Rabbim gösteriyo bana ablamla. bak ben istersem olur senin hesap yapmanla değil diye..

ne yapalım bekliyorum bende sabırla....

evet cnm cok haklisin, bende akisina biraktim o yuzden.biz niyetimizi ortaya koyduk, Rabbim ne zaman verirse artik..

Allah yardım etsin bize ne zormuş yahuuu evlimutlu arkadaşım bende 10. aydır deniyorum aynı durumdayız en zoruda bu zaten uzun süre olması ve sonuç alamamak (

Canım incir kürü yazıyo burda baksana benimd ekafam karıştı hepsi bişey yazmış biri 15 gün biri 42 gün anlamadımki bende
bide adetliyken olurmu başlamak aç karnına içicekmişsinde
ama çok kişi hamile kalmış bu kürle havuç suyuda içicekmişsin ama bu incirden 5 gün sora onla devammış

neyse biz burdan duyuralim cnm. incir kurunu deneyen arkadaslar bize yardimci olabilir mi? nasil icilir,kac gun devam edilir?

offff prolaktini tavan yaapr diyor saraçoğlu bu ne yaaa hem çok etkili hamile kalmada diyo hemde pro. hormonu yğksek olanlar incirden uzak duracak diyo
tamam benim çok yüksek değil ama sınır seviyedeydi napacam ben şimdi amaaaaan bıktım vallahi yaaa

neyse biz burdan duyuralim cnm. incir kurunu deneyen arkadaslar bize yardimci olabilir mi? nasil icilir,kac gun devam edilir?

evet canım ben denemiştim iki ay. gerçektende yumurtaları büyütüyo. ben etkisini gördum.
yanliş hatrlamıyorsam adetin 4.5. günü başlanıyo bir litre suya 8-9 tane incir koyup kaynatıyosun ben sabah akşam içiyordum.21 gün devam ediyorsun. bi arkadaşım da suyunu değilde incirin kendisini yiyormuş her gün iki üç tane. o da hamile

erkekde spermi arttırması için havuç,kabak çekirdeği,keçi boynuzu,nar, kırmızı pancar ı duymuştum. ben diğer ay eşime bunlardan yedirmeyi düşünüyorum

benimde e2 ile fsh normalın biraz üstünde bunu indirmek için yapılacak bir şey var mı kızlar?

ya da benim gibi bu değerleri yüksek olan var mı?

Napim kızlar tam zamanı yaa adetin 3. günündeyim yum. zamanına kadar işe yarar ideal süre başlamam için işyerimde müsait hazırlamam için yakındada incir alabileceğim a101 var hemen

offf peki ya şu prolaktin olayı ters tepmesin daha beter olmasın ama yüksek olanlar diyor benimkisi olması gereken seviyenin en üstündekiydi yani sınırı aşmış değildi oda aylar önceki testte bu da belki d.kontrol hapı çok uzun süre kullandığım için bıraktığım ay yaptırdığım testin sonucuydu ne dersinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…