evde seviyorum öyle filmleri ama sinemada değil canım, başkalarının yanında ağlamaktan hoşlanmıyorum
İlahi sosyal ya güldürdün beni
iyi akşamlar kızlar :) ben de 7 aydır çocuk sahibi olmayı deniyorum 2 kez de kimyasal düşüğüm oldu malesef.Umudumu kaybetmedim tabi hasta olduğum gün 2 damla düşsede gözümden ertesi gün bambaşka biri oluyorum zaten 1.sınıf öğretmeniyim 50 tane çocuğum var zaten36-37 gündebir adet görüyorum yumutlamada sıkıntı yok ama geç oluyor işte sanırım o yüzden kalitesiz oluyor.Neyse bu ay özelde bir doktora gidiyorum, bana adetimi öne çekmek için duphaston başladı.Daha önce kullananız var mı? 15.günden itibaren kullandım günde 2 tane, 10 gün boyunca ilacım dün bitti.Normalde bat 16 kasım ama ilk defa kullandığım bu ilaç daha önce gelmesini sağlayacak mı şüphedeyim. ortalama 15 kasım diyeyim 1 gün düşeyim bari beni de eklerseniz sevinirim tek başına beklemek çok sıkıcı
gül gül kuzum, gülmek kadar güzel bir şey var mı? bu arada sen hangi şehirdesin?
fıstıklarım aranızda aşılama yaptırmş olan yada yaptıracak oln var mı?
gül gül kuzum, gülmek kadar güzel bir şey var mı? bu arada sen hangi şehirdesin?
fıstıklarım aranızda aşılama yaptırmş olan yada yaptıracak oln var mı?
İstanbul.. Sen canım?
ooo çok uzakmışsın bana, malatya ben canım
Evet öyleymiş yaa.. Bol bol kayısı ye :))
herkese iyi akşamlar...nasılsınız arkadaşlar e var ne yok .sosyal sen nasılsın canım:)bende şidi oturuyorum eşimle yetenek sizsinizi izliyorum.bir yandanda size bakayım dedim
ığğğğğğ sevmem ben kayısıyı
herkese iyi akşamlar...nasılsınız arkadaşlar e var ne yok .sosyal sen nasılsın canım:)bende şidi oturuyorum eşimle yetenek sizsinizi izliyorum.bir yandanda size bakayım dedim
Tabi içinde olunca sevilmez bize göre de veli nimet :)) bende kuruyemiş sevmem zorla yiyorum o hesap seninki
İyi akşamlar canım.. İyi ettin uğra tabi böle.. Bizde güneşi beklerken izliyoruz
hayırlısı kızlar yılmak bıkmak yok o bebekler bu göbüşlere girecek, sakın üzülmeyin
bakarsın ilk müjdeli haber senden gelir kuzum
inşallah gelecek ay hamile kalırsında son gördüğün kırmızılar bunlar olur
pofuduknaz yapmış canım o gelirse o seni bilgilendirirben yapmadım hiç
daha senin yumurtlama bile olmamıştır, şimdiden böyle yaparsan 21 ine kadar ne yaparsın düşünemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?