Kasım 2013

iyi akşamlar kızlar :) ben de 7 aydır çocuk sahibi olmayı deniyorum 2 kez de kimyasal düşüğüm oldu malesef.Umudumu kaybetmedim tabi hasta olduğum gün 2 damla düşsede gözümden ertesi gün bambaşka biri oluyorum zaten 1.sınıf öğretmeniyim 50 tane çocuğum var zaten 36-37 gündebir adet görüyorum yumutlamada sıkıntı yok ama geç oluyor işte sanırım o yüzden kalitesiz oluyor.Neyse bu ay özelde bir doktora gidiyorum, bana adetimi öne çekmek için duphaston başladı.Daha önce kullananız var mı? 15.günden itibaren kullandım günde 2 tane, 10 gün boyunca ilacım dün bitti.Normalde bat 16 kasım ama ilk defa kullandığım bu ilaç daha önce gelmesini sağlayacak mı şüphedeyim. ortalama 15 kasım diyeyim 1 gün düşeyim bari beni de eklerseniz sevinirim tek başına beklemek çok sıkıcı

canım öncelikle hoş geldin, ben o ilaçtan hiç kullanmadım o yüzden yardımcı olamayacağım maalesef, hemen ekliyorum seni

herkese iyi akşamlar...nasılsınız arkadaşlar e var ne yok .sosyal sen nasılsın canım:)bende şidi oturuyorum eşimle yetenek sizsinizi izliyorum.bir yandanda size bakayım dedim

herkese iyi akşamlar...nasılsınız arkadaşlar e var ne yok .sosyal sen nasılsın canım:)bende şidi oturuyorum eşimle yetenek sizsinizi izliyorum.bir yandanda size bakayım dedim

iyi akşamlar canım, iyiyim oturuyorum valla benimkide o programı izliyor bende burada takılıyorum

ığğğğğğ sevmem ben kayısıyı

Tabi içinde olunca sevilmez bize göre de veli nimet :)) bende kuruyemiş sevmem zorla yiyorum o hesap seninki

İyi akşamlar canım.. İyi ettin uğra tabi böle.. Bizde güneşi beklerken izliyoruz

Tabi içinde olunca sevilmez bize göre de veli nimet :)) bende kuruyemiş sevmem zorla yiyorum o hesap seninki

İyi akşamlar canım.. İyi ettin uğra tabi böle.. Bizde güneşi beklerken izliyoruz

1 yaşından beri yiyoruz artık ye ye bi yere kadar , yoksa gerçekten çok faydalı hem yaş meyvesi hem kurusu

ya alında 2 ay öncesine kadar adetim düzenliydi. normalde adet tarihim 12 kaısm falan ama iki ay önce 2 hafta geciktiği için telefonumdaki uygulamada 21 kasım diyor. o yüzden ben uzunu baz alıyorum ama belki de yumurtlamış bile olabilirm. iyice karıştı işler:))

Neyse madem kimse bana duphaston konusunda yardımcı olamıyor, bu ayki deneyimden sonra ben size yardımcı olurum belki ne diyeyim Doktorun dediğine göre kullanırken hamile kalırsan düşük yapmayı engelliyormuş kalamazsan da adetin daha normal zamanda gelmesini sağlıyormuş bu ay ilk kez içtim sonucu bi göreyim madem.

hım bu arada ilk kez yaşıtlarımın bol olduğu bir listeye denk geldim iyiymiş ben liste için yaşımı belirtmeyi unutmuşum 28 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…