Kasım 2013

cnm sen bence incire basla. bende onumuzdeki ay baslayacam. ins. faydasini goruruz bakalim

benimde e2 ile fsh normalın biraz üstünde bunu indirmek için yapılacak bir şey var mı kızlar?

ya da benim gibi bu değerleri yüksek olan var mı?

benim fsh de aynen biraz üzerinde ama dr hiç demedi şunu yap bunu yap bekle dedi. sanırım yeşillik çok yemek gerekiyo bi tüp bebek yaptıran bayan öle demişti sürekli yeşillik yiyormuş. papatya içecem ben hem stresi alıyo rahatlatıyo

oo super bunlarin hepsini deneyecem.bilgiler icin cok sagol cnm:))

korkuyorummmm hele araştırim kız burda yapan çok bunu 40 yaşında bir bayan yapıp hamile kalmış zaten yaş ilerledikçe o hormon yükseliyomuş dr bana öle demişti yaşım 30 ya artık ilerler dmeişti.
o yaptı ve tuttuysa bende yapacam hadi başlıyom gaz agetirdin beni

bak sen basla arkandanda ben baslayacam.zaten incir cok faydali. yumurtalarimizada faydasi dokunur ins. hem denemekten ne kaybederizki. dimi ama:)

Merhaba canlar yeni bi ay güzel haberlerle geliriz inşallah.
Sosyalim işe başladım artık buralardayım

slmm kıslarr herkeze günydınn benim bu gün adetimin 2. günü sogan kürüne devam bügünde btç başlıcam yarında dr gidecem hadi bakalım hayrlısıı

Canim benim abimin esi cocuk isterken inciri kaynatip suyunu ictim dedi ama oyke kur gibi dgl aklina geldikce. Biz cok odaklaniyoruz ya sanki herseyi ise yarasin die gun sayarak mi yiyoruz. Eger korkuosan daha az ic. Ben incir yedim bu ay yumurtlama gunune kdr gunde 4 tane bakalim sonuc ne olcak.

günaydın arkadaslar nasılsınız
oyyy oyy hg balımmm bak bida bizi bırakıp gitmeee emi kızarım bahnassılsın bu arada bidenemm
bu arada herkesin hicri yeni yili mubarek olsun. yeni yilimizda Rabbim gonlumuzdekini hayirlisi ile verir insallah..

aminn ALLAH razı olsun seninde inş benim oglanda bu gün oruç tutuyo gece sahur hazırladım kuzumaa

slmm kıslarr herkeze günydınn benim bu gün adetimin 2. günü sogan kürüne devam bügünde btç başlıcam yarında dr gidecem hadi bakalım hayrlısıı

Canim bende bal corek otu tarcin yaptim bu ay bide kahvaltidan ve aksam yemekten sonra 2 ser tane incir yedim iyi oluyor die okumustum. İnsallah bizde de ise yarar :)

oyyy oyy hg balımmm bak bida bizi bırakıp gitmeee emi kızarım bahnassılsın bu arada bidenemm

aminn ALLAH razı olsun seninde inş benim oglanda bu gün oruç tutuyo gece sahur hazırladım kuzumaa

valla bıraz kafamı dagıttım nt falan hıc gırmedım napıyım cok sınırlerım bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…