Napim kızlar tam zamanı yaa adetin 3. günündeyim yum. zamanına kadar işe yarar ideal süre başlamam için işyerimde müsait hazırlamam için yakındada incir alabileceğim a101 var hemen
offf peki ya şu prolaktin olayı ters tepmesin daha beter olmasın ama yüksek olanlar diyor benimkisi olması gereken seviyenin en üstündekiydi yani sınırı aşmış değildi oda aylar önceki testte bu da belki d.kontrol hapı çok uzun süre kullandığım için bıraktığım ay yaptırdığım testin sonucuydu ne dersinizzzz
benimde e2 ile fsh normalın biraz üstünde bunu indirmek için yapılacak bir şey var mı kızlar?
ya da benim gibi bu değerleri yüksek olan var mı?
evet canım ben denemiştim iki ay. gerçektende yumurtaları büyütüyo. ben etkisini gördum.
yanliş hatrlamıyorsam adetin 4.5. günü başlanıyo bir litre suya 8-9 tane incir koyup kaynatıyosun ben sabah akşam içiyordum.21 gün devam ediyorsun. bi arkadaşım da suyunu değilde incirin kendisini yiyormuş her gün iki üç tane. o da hamile
erkekde spermi arttırması için havuç,kabak çekirdeği,keçi boynuzu,nar, kırmızı pancar ı duymuştum. ben diğer ay eşime bunlardan yedirmeyi düşünüyorum
korkuyorummmm hele araştırim kız burda yapan çok bunu 40 yaşında bir bayan yapıp hamile kalmış zaten yaş ilerledikçe o hormon yükseliyomuş dr bana öle demişti yaşım 30 ya artık ilerler dmeişti.
o yaptı ve tuttuysa bende yapacam hadi başlıyom gaz agetirdin beni
Merhaba canlar yeni bi ay güzel haberlerle geliriz inşallah.
Sosyalim işe başladım artık buralardayım
Merhaba canlar yeni bi ay güzel haberlerle geliriz inşallah.
Sosyalim işe başladım artık buralardayım
korkuyorummmm hele araştırim kız burda yapan çok bunu 40 yaşında bir bayan yapıp hamile kalmış zaten yaş ilerledikçe o hormon yükseliyomuş dr bana öle demişti yaşım 30 ya artık ilerler dmeişti.
o yaptı ve tuttuysa bende yapacam hadi başlıyom gaz agetirdin beni
oyyy oyy hg balımmmgünaydın arkadaslar nasılsınız
bu arada herkesin hicri yeni yili mubarek olsun. yeni yilimizda Rabbim gonlumuzdekini hayirlisi ile verir insallah..
günaydın arkadaslar nasılsınız
oyyy oyy hg balımmmbak bida bizi bırakıp gitmeee emi kızarım bah nassılsın bu arada bidenemm
aminn ALLAH razı olsun seninde inş benim oglanda bu gün oruç tutuyo gece sahur hazırladım kuzumaa
slmm kıslarr herkeze günydınnbenim bu gün adetimin 2. günü sogan kürüne devam bügünde btç başlıcam yarında dr gidecem hadi bakalım hayrlısıı
oyyy oyy hg balımmmbak bida bizi bırakıp gitmeee emi kızarım bah nassılsın bu arada bidenemm
aminn ALLAH razı olsun seninde inş benim oglanda bu gün oruç tutuyo gece sahur hazırladım kuzumaa
Gunaydin cennet hosgeldin. Biz ayniyiz sen nasil oldun.
masallah. Allah kabul etsin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?