Kasım 2013

Canim bende bal corek otu tarcin yaptim bu ay bide kahvaltidan ve aksam yemekten sonra 2 ser tane incir yedim iyi oluyor die okumustum. İnsallah bizde de ise yarar :)
aminn bacım inşş tmm şu içrden bnde yeyim bakalım off RABBİM boş cevirmesin bizleri
valla bıraz kafamı dagıttım nt falan hıc gırmedım napıyım cok sınırlerım bozuldu

benmde aynı nasıl olsun adet olmayı beklıorm

tmm artık moralini düzelttin geldin hg balım bida bizi bırakmk yokk oyy ne güzel adet olmamışsın benim bu gün 2. günü geldi kırmızılar nefret ediyom yarın hst gidecem bakalım ne diyecek dr merk ediyom btç içiyom sogan kürünede devm ölcem gari bu kürlerden

bnmde gecıktı bugun 3. gunu ama testler falan hep negatıf sanırım stresten oldu sogn kürü ne ıcındı

benim belirtilerim ne olabilir. Yumurtlama döneminde sadece birkez ilişki oldu adetime 3gün var iki gün önce idrarda yaptım negatif. Ama midem bulaniyor hafif başım dönüyor bacaklarım ağrıyor hiç böyle olmazdım sizce psikolojik mi çok merak ediyorum

canım adetin 2.günüydü bugün göğşen beye gittim muayene etti.amh için kan verdim.önümüzdeki ay beklemeden tüp bebek yapıcaz dedi çok sevindm :))) sen ne yaptın gittnmi doktora

oh cok guzel ulastın ıstegıne inş hayırlısıyla bı sonuc alırsın cok bekletmemıs ıı olmus benmde bugun 10. 10 gece randevum vardı adetın 3 gunu gıdıcektım ıste olamadım o yuzdende gıtmedım tekrar randevu alcam adet olursam

Bende incir çok yedim bu ay ama adet oldum pek bi faydası olmadı sanırım kaynatıp suyunu içmek en iyisi

canım psikolojik bunlar boşver takılma..

bnmde gecıktı bugun 3. gunu ama testler falan hep negatıf sanırım stresten oldu sogn kürü ne ıcındı
s.kürü rahmi temizliyo bir ne vi antibiyotik kist ti temzliyo benim 2. ayım 15 bitti bu ay 10 gün bnde kist vardı tertemz olmuş şükür
canım adetin 2.günüydü bugün göğşen beye gittim muayene etti.amh için kan verdim.önümüzdeki ay beklemeden tüp bebek yapıcaz dedi çok sevindm :))) sen ne yaptın gittnmi doktora

koly gelsin inş emegin boşa cıkmaz balım rabbim göbüşünü doldursun inş bu

allah allah neden olmadın test yaptnmı bi daha

oh çok şükür inş bu ay istegine kavusursun Allah n izniyle

hamile olma ihtimalim yok yani bu ay ilk denememizdi de. psikolojik hamile oldum sanırım:)

hamile olma ihtimalin var ama sen bunlar psikolojik diye kafandan at diye dedim.çünkü kafayı rahatlatırsan senin için kolay olur :)) mide bulantıları 3 aylıkken falan başlıyor genelde o yüzden dedm.sen rahat ol adetin gecikir gecikmez test yap umarım gebesindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…