Kasım 2013

bugün kanda bakayım diyordum ama günün geçmesini beklemek en mantıklısı

oh çok şükür inş bu ay istegine kavusursun Allah n izniyle
aminnn inş hepimiz inşşşş RABBİM büyük
daha bıraz once idrar testı yaptım ama negatıf malesef ama olmuorm hıc sekmezdı bu ay stresten oldu sanırsam
kıss cennet bi test yapsana merk ettim ben vlla :18:
zaten su anda en cok dua ya ihtiyacimiz var. oglun kac yasinda cnm?

aynen bacım aynen oglum 15 e girdi ellerinzden öper teyzesi

ara ara karnıma ağrı girio olucam galiba bu ay yine adet umutlanmıştımda bu aydan

daha bıraz once idrar testı yaptım ama negatıf malesef ama olmuorm hıc sekmezdı bu ay stresten oldu sanırsam

off yaa bu strest de başa bela valla az daha bekle bacım olmazsa kan verirsin inş güzel haber alırsınnnn bekliyoz güzel haberler senden :18:

evet öyle oluyor bende allahm hemen adet olayımda yoluma bakayım dedim dün adet oldum :)))

bende ole dıorm ama hala bı umut tasıorum umut fakırın ekmegı baska bı topkte bırısı kan degerı 0.3 cıkmıs adetı 1 hafta gecmıs 165,4 cıktı yazmıs bende hala kandırıom kendımı onlaruı okuyup

bende aşılama yaptırdğm zaman öyleydim 1 çıkmıştı acaba yükselirmi dedim ama olmadı nasip bu işler :) baksana amh demek yumurtalıkların çalışmasına bakmak demekmiş neler çıkmş hey allahm:) sende baktr herşeyine

valla heryerıme baktıra baktıra bı hal oldum bakalm bı adet olayımda her seyı yaptırcam tek yaptırmam grreken hormon testı ıle hsg bakalm hayırlısı ıns gerek kalmaz esım geldı ben bı yemegını falan hazırlayım gelırım grs inş

kızlar tansiyonum 8-5düşmüş napsam acep elim ayağım boşaldı gibi oldu anladım zaten :18:

kızlar tansiyonum 8-5düşmüş napsam acep elim ayağım boşaldı gibi oldu anladım zaten :18:
benmki doğuştan düşük hep 8-5 :)) evdeysen ayran iç tuzlu ve ayağının altına birşey yok dinlen hemen

tmm cnm öptm görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…