hamile olma ihtimalin var ama sen bunlar psikolojik diye kafandan at diye dedim.çünkü kafayı rahatlatırsan senin için kolay olur :)) mide bulantıları 3 aylıkken falan başlıyor genelde o yüzden dedm.sen rahat ol adetin gecikir gecikmez test yap umarım gebesindir :)
aminnn inş hepimiz inşşşş RABBİM büyükoh çok şükür inş bu ay istegine kavusursun Allah n izniyle
kıss cennet bi test yapsana merk ettim ben vlla :18:daha bıraz once idrar testı yaptım ama negatıf malesef ama olmuorm hıc sekmezdı bu ay stresten oldu sanırsam
zaten su anda en cok dua ya ihtiyacimiz var. oglun kac yasinda cnm?
adı batsın oldumyarn dr gidecem bakalım ne dicek offf
bugün kanda bakayım diyordum ama günün geçmesini beklemek en mantıklısı
daha bıraz once idrar testı yaptım ama negatıf malesef ama olmuorm hıc sekmezdı bu ay stresten oldu sanırsam
aminnn inş hepimiz inşşşş RABBİM büyük
kıss cennet bi test yapsana merk ettim ben vlla :18:
aynen bacım aynen oglum 15 e girdi ellerinzden öper teyzesi
neyse strestendir.sakin olmaya çalış lütfen olur olmaz git doktora bakalım ne dicek:)
daha bıraz once idrar testı yaptım ama negatıf malesef ama olmuorm hıc sekmezdı bu ay stresten oldu sanırsam
yaptım kuzum bıraz once ama negatıf hala elımde bakıom sılık mılık var mı dıe ama yok .
off yaa bu strest de başa bela valla az daha bekle bacım olmazsa kan verirsin inş güzel haber alırsınnnn bekliyoz güzel haberler senden :18:
zaten onceden olmayım dıe dua edıom sımdı negatıflerı gorunce bı oluyumda gıdııyım doktora dıorm :)
aynen bacım aynen oglum 15 e girdi ellerinzden öper teyzesi
kardesimle yasitmis:) Allah bagislasin cnm.
evet öyle oluyor bende allahm hemen adet olayımda yoluma bakayım dedim dün adet oldum :)))
bende ole dıorm ama hala bı umut tasıorum umut fakırın ekmegı baska bı topkte bırısı kan degerı 0.3 cıkmıs adetı 1 hafta gecmıs 165,4 cıktı yazmısbende hala kandırıom kendımı onlaruı okuyup
bende aşılama yaptırdğm zaman öyleydim 1 çıkmıştı acaba yükselirmi dedim ama olmadı nasip bu işler :) baksana amh demek yumurtalıkların çalışmasına bakmak demekmiş neler çıkmş hey allahm:) sende baktr herşeyine
benmki doğuştan düşük hep 8-5 :)) evdeysen ayran iç tuzlu ve ayağının altına birşey yok dinlen hemenkızlar tansiyonum 8-5düşmüş napsam acep elim ayağım boşaldı gibi oldu anladım zaten :18:
valla heryerıme baktıra baktıra bı hal oldumbakalm bı adet olayımda her seyı yaptırcam tek yaptırmam grreken hormon testı ıle hsg bakalm hayırlısı ıns gerek kalmaz esım geldı ben bı yemegını falan hazırlayım gelırım grs inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?