Kasım 2013

benmki doğuştan düşük hep 8-5 :)) evdeysen ayran iç tuzlu ve ayağının altına birşey yok dinlen hemen

yok canım ya işteyim hemşireye gittim ölçtürdüm 8-5dedi dr vardı dikkat et stres yapıosan bişeylere ondan düşüodur dedi c.erteside dr gitmiştim o da bakmıştı orda ordada aynı çıkmıştı bide bi üşüme girdi hasta mı olcam acaba

kıslarrrr ben hst gidiyom dayanamadım bakalım ne diyecek dr dua edermisinz

ayy allah korusun kız

kızlaaar bu soğan kürünü bide ben deneyeyim diyorum. nasıl yapılıo bilgisi olan var mı?

Sanırım bende soğan kürüne başlayacam, incir dedim ama prolaktini yüksek olanlar kullanmasın diyo saraçoğlu kafam karıştı

Hadi hayırlısı gelsin artık güzel haberler inşallahhhh

hımmm neden öyle oldu acaba canım aslında korunmayı bırakınca da olabiliyor eğer yeni korunmayı bıraktıysanızda olabilir doktora sor bakalım canım hormon testi filan yaptırdın mı?
Selamm herkese.. Bugün benim dünyam sinema falmine gittik ağlamaktan helak olduk.. Ben çok beğendim tavsiye ederim..

Biraz sorunlardan farklı bişi olsun diye yazdım..
ay bende çok ağlarım yaaaa oyüzden gitmedim işteeeeeee
fıstıklarım aranızda aşılama yaptırmş olan yada yaptıracak oln var mı?

bırak canım daha fazla yükseltir ozamanda yarar yerine zararı olur

cennet merhaba canım neden yazmıyorsun arada öyle kırgınlıklar olur olayınızı tam bilmiyorum ama bizi bizden başka kimse anlamaz canım gel oldu muuuuuu

Sağol canım çok tatlısın. Soğan kürü yapim diyom hormonlarıda normal seviyeye getiriyomuş

cennet merhaba canım neden yazmıyorsun arada öyle kırgınlıklar olur olayınızı tam bilmiyorum ama bizi bizden başka kimse anlamaz canım gel oldu muuuuuu

yeni gördum yazdıgını canm kusura bakma geldım buralardayım konusarak halledılmıcek hıc bısey yok hepımız sınırlı ve gergındık ogun ole patladı ama duzeldık :)

yeni gördum yazdıgını canm kusura bakma geldım buralardayım konusarak halledılmıcek hıc bısey yok hepımız sınırlı ve gergındık ogun ole patladı ama duzeldık :)

olur öyle şeyler canım zaten sıkıntılı dönemler geçiriyoruz arada patlayabiliriz normal bunlar boşver

Ben o konuda biraz zorum yaa tiksinti geliyo hemen offff napalaım mecbur içecez ama aç karnına ya normal suyu bile almıyo benim mide ılıkken buda soğan
başlasammı şimdi adetten sonra başlayın diyo ama bugün 3. gün napsamki

canım merak etme benimde adetlerim 28 günde birdi çocuk düşünmeye başladık hep geriledi en son kist bile oldu hormon testleri yaptırdım bu ay yine 28 günde oldum benimde senin gibi 5. Ayım hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…