Kasım 2013

canım adetin biter bitmez başla.....ooo ben neler içtim canım böğürtlen kökü okadar acı bir bitki ki ramazanlıkta orucumu onunla açıyordumsoğan kürü ona göre gayet iyi canım birden kafana dik nefes almadan iç canım

Tamam canımmm öle yapacam doğru diyosun içilir yeterki bebiş gelsin
O zaman bir iki güne başlıyorum yumurtlamaya kadarda belki etkisi olur

Tamam canımmm öle yapacam doğru diyosun içilir yeterki bebiş gelsin
O zaman bir iki güne başlıyorum yumurtlamaya kadarda belki etkisi olur

etkisi mutlaka oluyor canım mesela benim aşılama iptal edilmişti ve o ay kist oluşmuştu soğan kürü sayesinde kistim kalmadı sen azmet ve iç sakın aksatma......sonrada gelsin bebişler inşallahhhhhhhhh

evet ayşenurcum napim riske atamam prolaktinim zaten yüksek bide tavan yapmasın saraçoğlu ısrarla yüksek olan yapmasın iyice yükselir diyo ben çok yüksek deil diyodum ama baktım değerlerin normal olduğu seviyeyi araştırdım benimki normalin üstünde ((
neyse zaten sıralamada soğan sora incirle havuç ya 10 ay beklemişim bi ay daha beklerim be canım
önce soğanı yapim sorada havucu yaparım

hadi bakalim ins faydasini gorursun cnm. bende hasta olamadigim icin sikintilardayim. duygusallik hat safhada. ayy artik ne olacaksa olsun.

Eee canım geçtimi günün daha varmı test yaptınmı günün varsa bekle acelee tme

Son düzenleme:
Kızlaaar pozitifi gördüm:) çok silikte olsa 2.çizgiyi gördüm.15 20dk oldu çizgi koyulaştı biraz.
Uçabilirim kelebekler gibi ya da kalbim durabilir mutluluktan.
Bu 2.gebeliğim inş. Geçen sene kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Yoksa bu ay doğum olacaktı. Her işte bir hayır var henüz atlatamadım ilkinin üzüntüsünü
İnş bu defa Allah'ın izniyle 9 ayı tamamlayıp bebeğime kavuşurum.

Eee canım geçtimi günün daha varmı test yaptınmı günün varsa bekle acelee tme

yaa şöyle hemen kisaca anlatayim. bat 31 ekimdi. gerci gecen ay gecikmeli adet oldugum icin batin ustunede 2 gun koymustum. normal adet dongume gore bat 29 ekim. neyse 2 gun once test yaptim. once birsey cikmadi. 2-3 dakika sonra belli belirsiz bi cizgi cikti ama golge gibi. sonra doktora gittim iste daha idrarda belli olmaz. biraz daha bekle olmazsan kan tahlili yapariz dedi. su anda 6 gun gecikmem var. doktor en az 10 gun gecsin oyle gel dedi. goguslerim cok aciyo,beyaz akintim var. bunun disindada bi belirtim yok zaten cnm. anlayacagin elim kolum bagli bekliyorum..

ne guzel bi haber. cok sevindim cnm hayirli ugurlu olsun. Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah..

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutlu oldum yaa sanki kendi haberimi almışım harikaaaa ço kseivndim, inşallah bu defa tutunur hayata bebiş Allah yardımcın olsun inşallah çok iyi bi hamilelik geçi,rirsin nasıl güzel bi duygudur kimbilir off yaaa

ama silik çizgi diyon ben ne zaman yapsam hiiç sişik bile çizgi olmuyodu bence çizgi görünürse olabilir bi test varsa yapsana 2 gün geçmiş üstüne
ne bilim ben olsam yapardım offf 2. mutlu haberide alırız bu sayede topiğimiz şenlenirrrr

yazdıklarım karışmış ikinci paragraf lobiye senin değil :))))

ayyy maşallah Allah mutluluğunu daim etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah kan testine ne zaman gidecen

canım inşallah hamiledirsin mutlu haberi verisinde seninle mutlu oluruz inşallah

umarım bebişin seninledir canım bu defa sağ salim kucağına alırsın silik çıktıysa vardır

kendime soz verdim cnm daha test yapmayacam. o testlere o kadar param gittiki zaten bostan yere.. 4 gun daha bekleyecem buyuk sabirla. benim pek umudum yok cunku hicbir sey hissetmiyorum pek belirtide yok zaten. belkide gece hasta olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…