Tamam sabrın varsa bekle tabi bende aksine belirti arar hep belirti bulurdum sende belirti yok diyon hadi hayırlısı bakalım merak ediyorum mutlaka haber ver
Kızlaaar pozitifi gördüm:) çok silikte olsa 2.çizgiyi gördüm.15 20dk oldu çizgi koyulaştı biraz.
Uçabilirim kelebekler gibi ya da kalbim durabilir mutluluktan.
Bu 2.gebeliğim inş. Geçen sene kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Yoksa bu ay doğum olacaktı. Her işte bir hayır var henüz atlatamadım ilkinin üzüntüsünü
İnş bu defa Allah'ın izniyle 9 ayı tamamlayıp bebeğime kavuşurum.
Kızlaaar pozitifi gördüm:) çok silikte olsa 2.çizgiyi gördüm.15 20dk oldu çizgi koyulaştı biraz.
Uçabilirim kelebekler gibi ya da kalbim durabilir mutluluktan.
Bu 2.gebeliğim inş. Geçen sene kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Yoksa bu ay doğum olacaktı. Her işte bir hayır var henüz atlatamadım ilkinin üzüntüsünü
İnş bu defa Allah'ın izniyle 9 ayı tamamlayıp bebeğime kavuşurum.
Canim tebrik ederim cok sevindim allah ins kucagina almayi nasip etsin. Darisi bize cok dua et hamislerin ki kabul olurmus pollen bu ay hamile kalsin de cok umutluyum cunku :)
yaa şöyle hemen kisaca anlatayim. bat 31 ekimdi. gerci gecen ay gecikmeli adet oldugum icin batin ustunede 2 gun koymustum. normal adet dongume gore bat 29 ekim. neyse 2 gun once test yaptim. once birsey cikmadi. 2-3 dakika sonra belli belirsiz bi cizgi cikti ama golge gibi. sonra doktora gittim iste daha idrarda belli olmaz. biraz daha bekle olmazsan kan tahlili yapariz dedi. su anda 6 gun gecikmem var. doktor en az 10 gun gecsin oyle gel dedi. goguslerim cok aciyo,beyaz akintim var. bunun disindada bi belirtim yok zaten cnm. anlayacagin elim kolum bagli bekliyorum..
cok şükür mutlu bı haber aldık Allah ım ıns tamamına erdırır bu sefer sana ve bebegıne saglık guc kuvvet versın Rabbim:)
umarım bebişin seninledir canım bu defa sağ salim kucağına alırsın silik çıktıysa vardır
Canım bence yarın ilk işin kan tahlili yaptırmak olsun. Çünkü regl bir gün geçse dahi doktorlar test yapalım diyorlar. 10 gün bekle diyeni
duymamıştım. Emin olursun hem kendini sıkmaya gerek yok. Git ve bi an önce mutlu haberi ver bize. Kan testi her zaman daha sağlıklı sonuç verir. Yanılma payı yok. Başka bir doktora git istersen. 10 gün hem de en az 10gün çook uzun bir süre.
kıslar acil yardımm...
slmmm kıslarr bu gün hst gittim rahim filimi cekilecek haftaya salı günü bna monodoks-bide leodex hap verdiler bunları ne zamn başlıcam sölediler ama unuttum eşimle telde biraz takıştık ta bilen varmıı??? :44:
kıslar acil yardımm...
slmmm kıslarr bu gün hst gittim rahim filimi cekilecek haftaya salı günü bna monodoks-bide leodex hap verdiler bunları ne zamn başlıcam sölediler ama unuttum eşimle telde biraz takıştık ta bilen varmıı??? :44:
valla bnmde hıc bı fıkrım yokne ıcın kı o haplar acaba netten bı bak
oncelikle bebegin hayirli olsun cnm:) ya gecen ayda adetim 3 gun gecmisti. kan tahlili yaptirdim negatif cikti. tabi ben kotu oldum. bu ayda oyle olmasindan korkuyorum. doktorda gec dollenme olabilir diye 10 gun bekle dedi sanirim. test yaptirinca daha cok umutlaniosunyine hayal kirikligi yasamak istemiorum cnm. karnimada ara ara agri giriyor hem belki gece hasta olurum..
balımm rahim filimi cekeceklermiş onun için ben nezamn başlancanı unuttum agrı kesici bunlar ama birini filime gitmeden 2 gün önce başlıcakmışım hngisi oldugunu bilemedim :44:
İnş hamilesindir tatlım 6 gün gecikti dediğin için öyle demiştim. Teşekkür ederim bu arada
doktorunu ara sor en kesın sonuc o :) bende arıcam bırazdan acıle gıdıcem bakalm gıt sonucunu ogren ara benı dedı adet soktrücümü verır artık yada ıns hamıleyımdırhaala uslanmıorm
ayy hadi inş balımm inşş güzel bi haber olur benm dr yok hst gittim ben zübeydeye balım
inş canm cıkıcam sımdı bakalm yarın haber verırım ıyı yada kötü dua ett olurmu benmde dualarımdasınzz emın ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?