iyiyim cnm bende. simdi hasta oldum. yeni bat 5 aralik:)
seninkiler ins gelmez cnm:))
Hayırlısı olsun canım, insan rahatlıyor yi,nede değilmi belirsizlik kalkıyo ortadan.
Benimde 28-29 kasım gene bu ay yani
inş canım geçen sene kasımda bi bebeğim düşmüştü Allah bu kasımda bi bebek haberiyle mutlu eder beni umarım :18:
Bende aynı sorunu yaşamıştım 10 gün sonra oldu birsürü test alıp yaptım stres yaptığım için sanırım gelmedi ve sonunda kan tahlili yaptım negatifi gördüm aynı gün oldu
Arkadaslar inanin bircogunuzu sansli goruyorum. Yumurtlama gununde kocanizin yanindasiniz. -bir sey olsun olmasin :) - ben gorevim geregi ayriyim. 1-1,5 ay da bir gorusuyoruz. Her zaman da yumurtlamaya denk gelmiyor. Bir an once bebegim tutunsun benimle olsun annesini gurbette yalnız birakmasin istiyorum. Nasip iste. Bat 8 kasim. Gecen ay 1 guncuk denk geldik.umut yok.erken gebelik testi yaptim dun tekrar negatif.( gelir kirmizilar 1- 2gune kadar
neyse strestendir.sakin olmaya çalış lütfen olur olmaz git doktora bakalım ne dicek:)
evet cnm rahatladim vala. simdi onumuzde yeni bi ay var yeni bi umut:) simdi adetin 3. gunu mu sogan kurune baslaniyodu cnm?
yok canım o incir kürü ama onu yapmayacam biliyon mevzuyu
soğanda adet bitince 7. gün yapılıyomuş anlamadımki onuda yum. zamanına gelicek bu ay bi etkisi olmaz öleyse diyorum.
cnm ne oldu sana((
bnde simdi arastirdim cnm. saracoglu gebelige bi etkisi olmaz diyo. hatta adetin 3. gunu baslayanlar bile var. bende yarin baslayacam sanirim:)
Soğanamı başlayacan başlimmi kız bende 4. gün bugün bitti gibi
ama beni korkutan sabah ılık olarak aç içilecek yaaa midem almaz benim öle geliyo bana
gene negatıf cıktı canm ya göğşen beyle gorustum adet sokturucu verdı bakalım
canım yabak bende aylarca üzüldüm ama vardır bundada bi hayır ben çok mutluyum tüp bebeğim olacak çok inanıyorum çok heyecanlıyım knuşta sende tüp yaptır aşılamayı sakın kabul etmeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?