Kasım 2013

offf şu yumurtlama günleri küs olma durumu gerçekten ço ksinir bozucu bizdede çok yaşanıyo bu durum bide aksi gibi hiç istek olmaz yaaaa amaaan
bitip gidincede istekli oluyo insan adet yaklaşınca özellikle benim

Herkesee Merhabaaaa

Bebek haberi okudum alıntı yapamadım.. Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım. çok sevindim.. İnşAllah darısı başımıza olur ( Aminnn)

Stresi Yasaklıyorum :))))) ( bana ne oluyorsa )
Kendim başta olmak üzere inanılmaz yapıyorum stres.. bugün sabah yine bir kasık ağrısı ile evden çıktım yürürken bile ağrıyor.. 10 kasım bat, normalde şimdiye kadar göğüslerimi taşıyamaz modda gezerdim şimdi sadece göğüs uçlarım inanılmaz ağrıyor.. ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ve ısrarla adet tarihini bekliyorum.. olursa eğer doktor yolu gözükecek ne için ağrıyor ?

bu kasım ayından bende umutluyum.. inşAllah umutlarımız boşa çıkmaz ama çıkarsa da yapacak bişi yok.. Yeniden aynı şekilde mutlulukla yola devam..

Yumurtlama günlerinde kavga sanırım her ailede varmış :) buna sevindim biraz tek olmadığımız için.. Rabbim kavgayı eksik etsin tabiki ama pek mümkün olmuyor.. ilk zamanlarda bizim koca yumurtlama mı olur öle şaçmalık mı olur Allah ne zaman verirse olur modunda hareket ediyordu. benden tepkiyi alıp internette iki bişi okuyunca o da önemser oldu :) küs olunca da zaten kaçan kaçıyor :)

çok yazdım byee :)

Arkadaslar inanin bircogunuzu sansli goruyorum. Yumurtlama gununde kocanizin yanindasiniz. -bir sey olsun olmasin :) - ben gorevim geregi ayriyim. 1-1,5 ay da bir gorusuyoruz. Her zaman da yumurtlamaya denk gelmiyor. Bir an once bebegim tutunsun benimle olsun annesini gurbette yalnız birakmasin istiyorum. Nasip iste. Bat 8 kasim. Gecen ay 1 guncuk denk geldik.umut yok.erken gebelik testi yaptim dun tekrar negatif. ( gelir kirmizilar 1- 2gune kadar

Olsun canım öle deme seninde içini Rabbim biliyor sanan da o 1 günde verir İnşAllah Hepimiz bu mutluğu en kısa zamanda hayırlısı ile yaşayalım

yalnız olmadığımı görünce rahatladım sanki biraz
bide bu durumu nasıl çözüme kavuşturduğunuzu yazsaydınız keşke kızlar. sonuna kadar o hatalı gidip nasıl konuşayım ben napcam

evet cnm rahatladim vala. simdi onumuzde yeni bi ay var yeni bi umut:) simdi adetin 3. gunu mu sogan kurune baslaniyodu cnm?

yok canım o incir kürü ama onu yapmayacam biliyon mevzuyu
soğanda adet bitince 7. gün yapılıyomuş anlamadımki onuda yum. zamanına gelicek bu ay bi etkisi olmaz öleyse diyorum.

yok canım o incir kürü ama onu yapmayacam biliyon mevzuyu
soğanda adet bitince 7. gün yapılıyomuş anlamadımki onuda yum. zamanına gelicek bu ay bi etkisi olmaz öleyse diyorum.

bnde simdi arastirdim cnm. saracoglu gebelige bi etkisi olmaz diyo. hatta adetin 3. gunu baslayanlar bile var. bende yarin baslayacam sanirim:)

bnde simdi arastirdim cnm. saracoglu gebelige bi etkisi olmaz diyo. hatta adetin 3. gunu baslayanlar bile var. bende yarin baslayacam sanirim:)

Soğanamı başlayacan başlimmi kız bende 4. gün bugün bitti gibi
ama beni korkutan sabah ılık olarak aç içilecek yaaa midem almaz benim öle geliyo bana

Ozaman yarın başlıyoz ikimizde tamammı :))) ya yumurtlama dönemindede içmiş olacaz 15 gün içiliyomuş ya 15 günden fazla içmeyin diyor
o süreçte içince zararı olmuyo demekki değilmi kendi öle dedine göre . bide bunu deneyelim bakalım zorlada olsa içecemmmm

gene negatıf cıktı canm ya göğşen beyle gorustum adet sokturucu verdı bakalım

canım ya bak bende aylarca üzüldüm ama vardır bundada bi hayır ben çok mutluyum tüp bebeğim olacak çok inanıyorum çok heyecanlıyım knuşta sende tüp yaptır aşılamayı sakın kabul etmeeeeeeeeeeeeeee

Hatice umarım ilk denemede tüp bbeğin tutar Allah yardımcın olsun. Bende bu ay beklicem eğer olmazsa kontrole gittiğimde direk sölicem daha azla yıpranmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…