cnm bence hemen test yap
bu kadar kadın içmiş günlerce bünyeden bünyeye değişir canım belki sen içersin
ne kadar imreniyorum bilsen böle hatunlara offff şimdi bardak yanımda korkuyorum tekrar bi yudum çeksemmi soğumadan diye ama bikere tiksindim heralde daha beter olurum offf ya offffffffffff
cnm burnunu tika bi seferde ic. bak simdi annemi aradim onada sordum. bazi kadinlar icine bal koyup iciyolarmis. acaba oyle mi icsen:44:
simdi birakma ama yoksa bidaha icemezsin..
Çok korkuyorum çıkmayacak diye bundan önce defalarca test yaptım içim kıpır kıpır bekliyorum öyle
Bal etkisini kaybettirmesin kız hem balda yok nerden bulim balı burda :))
İçiyorum ama yudum yudum sonra derin nefes alıyorum alışmam lazım daha akşam var offff yarıma indi bardak sen naptın kaynadımı hemen ılınıyo zaten bardağa koyunca
seni cok iyi anliyorum cnm. test yapinca daha cok umutlaniyor insan. ama senin baya gecikmen var. test yapinca icin rahatlar en azindan..
Ayyyy yap test ve koy hadi nolur bizede moral olsun bira zinşallah çıkar pozitif. Biz şuan bu soğan yüzünden fenayız zaten ortamı rahatlatırsın
Aysenur içiyorum ama çok fenayım okudum bazı forumlarda diyorki iştah kapatıp zayıflatıyormuş ama ben bunu soğuttum içe içe yaw
çok kötüyüm şuan ben 15 gün içemem yaaa
Ayyyy yap test ve koy hadi nolur bizede moral olsun bira zinşallah çıkar pozitif. Biz şuan bu soğan yüzünden fenayız zaten ortamı rahatlatırsın
Aysenur içiyorum ama çok fenayım okudum bazı forumlarda diyorki iştah kapatıp zayıflatıyormuş ama ben bunu soğuttum içe içe yaw
çok kötüyüm şuan ben 15 gün içemem yaaa
Ben soğan suyunu içtim 15gün aman deyip bırakmıştım acaba adet düzensizliği yaparmı yoksa faydasımı olduinşallah olmuştur devam edin ozaman ben bıraktım sonradan zayıflattıda biraz ama sıcak içilecek o. Ama ilk idrarla yapıcan testi yrn sabah yapacam gaza getirdiniz
Tam 29 eylülde yapmışım takvime yazmışım tam yumurtlama günlerine denk geldi soğan kürü bence benmki düzensiz olunca bilemiyorum yumurtlama günümü ama hiç saymadım rast geleYok canım yaaa sabah zaten senin şimdi çıkar bazı arkadaşlar akşam yaptığı halde çıkıyordu hemde regl günü gelmeden amma sabırlıymışsın haaa
sen geçen aymı yaptın bu kürü sadece eee ozaman onun etkisidir. Yap şu testide bende istekli içim şu meledi
Tam 29 eylülde yapmışım takvime yazmışım tam yumurtlama günlerine denk geldi soğan kürü bence benmki düzensiz olunca bilemiyorum yumurtlama günümü ama hiç saymadım rast gele
bende çok tiksinerek içmiştim sıcak olacak ılıktan biraz sıcak ben sabah akşam taze kaynatıp içmiştim inşallah faydası olmuştur allahım herkese versin inşallah.
Naptın canım içtinmi ses verrrrr huuuu
karnım ağrıyo benim hemen etki edermi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?