Kasım 2013

Tamam cnm yarin sabah ac karnina baslayalim. Burnumuzu tikayip icecez artik. Sen bu aksamdan soganlarini hazirla

evveeettt sabah başlıyoz oleyyyy inşallah bu defa tutar Allahım duy sesimizi

Hatice umarım ilk denemede tüp bbeğin tutar Allah yardımcın olsun. Bende bu ay beklicem eğer olmazsa kontrole gittiğimde direk sölicem daha azla yıpranmak istemiyorum

canım benm testler çok kötü çıkmıştı kistte vardı doktor zaten tüp bile zor ama yılma dedi.ben çok inanıyorum olacak benm bebeğim hatta bebekler istiyorum:)) sende çok bekleme bu ayı son yap snra ne olacaksa olsn beklemek çözüm değil

kızlar bende soğan kürü denedim 3 ay içtim.tadını kimse beğenmiyo ama ben çok seviyordum lahana haşlanınca suyu içilir ya öyle geliyordu bana :) ben bu ay incir kürü denicem tüp bebek öncesi yumurtalarm gelişsin diye.sigarayıda bırakamadım ama günde 3 içiyorum bence süper

cnm bnde aynı durumdayım görevim geregı başka bı ildeyim.. senın durum bana göre daha kötuyms haftasonları gıdebılıyorm ama yumurtlama gününe denk gelmıyo bazen beklemedgm adet tarhım 16 kasım :) umarım ıkımızde hamıle kalırız

Herkeseee iyi akşamlar kızlar.

gene negatıf cıktı canm ya göğşen beyle gorustum adet sokturucu verdı bakalım

Canım sıkma canını.. Karışmak gibi olmasın.. doktor daha iyi bilir ama pek iyi bişi değil sanki.. forumda okuduğum şeylerde oldu.

Geçen ay ilk defa benimde gecikti 10 gün gecikti doktora gittim herşey normal dedi. bana da adet söktürücü verdi ben almadım. ne olur ne olmaz diye aradan bi kaç gün geçti adet oldum. bırak kendiliğinden gelsin.. stres yapıyorsun ya onun etkisi olabilir ? malum bizim stressiz günümüz yok.

Günaydın kızlar kocacımla küslük bitti tekrardan takipteyim inşallah :)
Soğan suyunu bende içtim şuan incir havuç kürünü içiyorum 19. günümdeyim. Bence çok etkisi var çünkü normalde adet olamayan ben 35 gün sonra adet oldum.

günaydın kızlar

adet tarihim geldi çattı çok heycanlıyım olmam inş :18:

gunaydin kizlarr.. funda sogan kurune basliyo muyuz

Günaydınnnnn herkeseeee, güzel bir gün olsun :)

evet canım kaynattım şimdi ılınmasını bekliyorum. Yalnız işyerim müsait sıkıntı olmaz dedim de çok kötü koktu heryer yaaa ben en iyisi sabah evden çıkmadan yapıp içim bunu..

Lizim ne zamandır yapıyorsun tadı çok kötümü bende tiksinti oldu içmeden inşallah içebilirim. İnciri ben yapmaktan vazgeçtim çok hevesliydim ama pro. yüksek olanların dahada yükseltiyomuş diye onu yapmayacam. Bunuda 15 gün yapabilirsem tabi yapıp yum. zamanı na kladar olcak zaten bırakıcam bi süre deneme yapacm sora dr. a gidecem.

Merhaba ben en son 16 eylülde regli oldum 52 gün oldu bugün,hala test yapmadım korkuyorum test yapsam mı siz olsanız yaparmıydınız?

Merhaba ben en son 16 eylülde regli oldum 52 gün oldu bugün,hala test yapmadım korkuyorum test yapsam mı siz olsanız yaparmıydınız?

Şakamısın sennnnnnn
neyi bekliyorsun neden yapmıyorsun belirti melirti yokmu heyecan yokmu neden bu kadar zaman bekledi,n anlayamadım.

Yoksa adet düzensizliği var yani bu süre normalmi senin için. Biz burda 28 gün dolmadan test alıp yapıyoz da çok şaşırdım valla

bende kaynatiyorum simdi cnm. cok kotu koktu:44:

Offf 2 yudum içtim ve öğüre öğüre lavaboya koştum içimde ne varsa çıktı gözlerimden yaş geldi kan çanağı oldu o derece napacam ben yaaaaaaaaaaa

Ben kendimi zor tutuyorum ama bende troid var 46 günde geldiği oldu 1 kez o yüzden strestn diyede olmuyordur belki dedim çünkü troidş okanlar bebek sahibi olması güçmüş göğüslerim adet günüm geçti hassaslaştı özelliklede uçları acıyor ama adet olacakmış gibi hissediyorum bi arkadaşımın stresten 70 gün gelmemiş onu duyuncada yapmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…