Kasım 2013

cennetttt kıss bacımm adet görüyom dua okurdum ama okuyamam benm oglum bu gün oruçluydu hicri için orucu acarken vallla senin de adını söledi bir kaç kişinin adınıda söletim bacımmm

Allah razı olsun kuzum op benım yerıme oglunu kalbı tertemız onun duası kabul olur Allah ayağını tasa degdırmesın ıns cok hayırlı bı oglun var maşallah sübhanallah :)

Allah razı olsun kuzum op benım yerıme oglunu kalbı tertemız onun duası kabul olur Allah ayağını tasa degdırmesın ıns cok hayırlı bı oglun var maşallah sübhanallah :)

aminnn teyzesi yazını okudu ALLAH razı olsun dedi darısı o teyzenin başına dedi kıss

günaydın kızlaarr

valla bizimde küs olduğumuz zamanlarda sırf birlikte olacağız diye barışmak çok ağrıma gidiyor

gerçi kocam sağolsun o günleri bildiği için yazık boş geçirmemeye çalışıyo hemen barışıyo

benimde çok zoruma gidiyor ne yapalım bende bu ay sizin haberlerinizi takip ederim ölmedikya yaşıyoruz yaparız daha :)

ben şöyle söylüyorum eğer o hatalıysa " yumurtlama döneminde de böyle yaptın ya pes diyorum sana"

sonra bakıyorum kedi gibi sokulmaya başlıyo

Son düzenleme:
Ayşenurcum naptın varmı gelişme canım

günaydın arkadaslar sonuc gene negatıf cıktı 4gundur olmuormda hala 0,100 anlamadm gıttı

Bende aynı sorunu yaşamıştım 10 gün sonra oldu birsürü test alıp yaptım stres yaptığım için sanırım gelmedi ve sonunda kan tahlili yaptım negatifi gördüm aynı gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…