mutfaktaki tencereyi yikadim hemen,copu kapinin onune koydum, evde butun camlari actim. ama burnumdaki sogan kokusu hala gitmiyor
:)))))) bu kadar şeyden sonra çıkar şimdi güzel bir kahvaltı yap ben kendime geldim
Merhaba ben en son 16 eylülde regli oldum 52 gün oldu bugün,hala test yapmadım korkuyorum test yapsam mı siz olsanız yaparmıydınız?
Sabahki aç karnına içerseniz hem mideniz daha çok bulanır hem de midenize zararı olabilir en az 8 saatlik açlık oluyor çünkü.
Ben çalışıyorum akşam eve gidince hemen ocağa suyu koyup yapıyordum. Sonra bide gece yatarken. Arada bişeyler atıştıramamak biraz sinir bozucu ama katlanılabilir.
Ilıktan daha sıcağa yakın içerseniz bulantı yapmıyor. Ben de unutup biraz fazla ılıyınca içemiyordum.
Sabahki aç karnına içerseniz hem mideniz daha çok bulanır hem de midenize zararı olabilir en az 8 saatlik açlık oluyor çünkü.
Ben çalışıyorum akşam eve gidince hemen ocağa suyu koyup yapıyordum. Sonra bide gece yatarken. Arada bişeyler atıştıramamak biraz sinir bozucu ama katlanılabilir.
Ilıktan daha sıcağa yakın içerseniz bulantı yapmıyor. Ben de unutup biraz fazla ılıyınca içemiyordum.
fundaaaaksam kacta iceceksin bu iskenciyi :26:
canım bu soğan kürü değil mi ?
evet tatlim sogan kuru. sen denedin mi hic
Aaa ben öle yapayım en iyisi yaa bende çalışıyorum ve zor oluyor sabahları yalnız arada atıştırmak demişsin ikisinin arasında bişey yemiyomusun nasıl yaaaa
canım akşam eve gidince aç olurum diye aç yapılıyo ya hani gider gitmez yapayım diyorum altıbuçukla yedi arası yaparım
hayır canım hiç yapmadım...Sen nasılsın bu arada umarım iyisindir :)
iyiyim cnm sagol sen nasilsin? bugun reglimin 2. gunu sogan kurune basladim.bakalim faydasi olacak mi. senin bata daha vardi dimi?
En mantıklısı öle canım çünkü aç olmak gerekiyo ya yemekten önce e bikaç saat içindede yeriz zaten akşam
ama olmadı ben yarın bi böle akşam bide yatmadan yapim diyorum da iki tane üstüstede zor olur yaa midem almaz ki
Bende iyiyim sağol cnm, regl olmazsam bende yapmayı düşünüyorum...Bat 27 kasım canım :) gelmezler inşallahsen uzun süredir mi deniyorsun ? benim bu ay 3. ay
En mantıklısı öle canım çünkü aç olmak gerekiyo ya yemekten önce e bikaç saat içindede yeriz zaten akşam
ama olmadı ben yarın bi böle akşam bide yatmadan yapim diyorum da iki tane üstüstede zor olur yaa midem almaz ki
canım senin ne kadar zaman oldu korunmayı bırakalı :)
cnm bende korunmayi eylulde biraktim. 2 ay bitti. bu 3 ayimiz olacak iste. ins gelmezler. benim bat 5 aralik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?