Kasım 2013

mutfaktaki tencereyi yikadim hemen,copu kapinin onune koydum, evde butun camlari actim. ama burnumdaki sogan kokusu hala gitmiyor

mutfaktaki tencereyi yikadim hemen,copu kapinin onune koydum, evde butun camlari actim. ama burnumdaki sogan kokusu hala gitmiyor

:)))))) bu kadar şeyden sonra çıkar şimdi güzel bir kahvaltı yap ben kendime geldim

Sabahki aç karnına içerseniz hem mideniz daha çok bulanır hem de midenize zararı olabilir en az 8 saatlik açlık oluyor çünkü.
Ben çalışıyorum akşam eve gidince hemen ocağa suyu koyup yapıyordum. Sonra bide gece yatarken. Arada bişeyler atıştıramamak biraz sinir bozucu ama katlanılabilir.
Ilıktan daha sıcağa yakın içerseniz bulantı yapmıyor. Ben de unutup biraz fazla ılıyınca içemiyordum.

soğan suyunu bi kaç yıl önce adet ağrılarını geçiriyo diye duyup içmeye çalışmıştım ama içemedim çok iğrenç :120:

Merhaba ben en son 16 eylülde regli oldum 52 gün oldu bugün,hala test yapmadım korkuyorum test yapsam mı siz olsanız yaparmıydınız?

inşallah bebeğin vardır

ya tadi cidden fena degil. ama kokusu mideni bulandiriyo zaten. kadinlik cok zor

canım bu soğan kürü değil mi ?

fundaaa aksam kacta iceceksin bu iskenciyi :26:

Aaa ben öle yapayım en iyisi yaa bende çalışıyorum ve zor oluyor sabahları yalnız arada atıştırmak demişsin ikisinin arasında bişey yemiyomusun nasıl yaaaa

canım akşam eve gidince aç olurum diye aç yapılıyo ya hani gider gitmez yapayım diyorum altıbuçukla yedi arası yaparım

bende o civarlarda yaparim buyuk ihtimalle

En mantıklısı öle canım çünkü aç olmak gerekiyo ya yemekten önce e bikaç saat içindede yeriz zaten akşam
ama olmadı ben yarın bi böle akşam bide yatmadan yapim diyorum da iki tane üstüstede zor olur yaa midem almaz ki

iyiyim cnm sagol sen nasilsin? bugun reglimin 2. gunu sogan kurune basladim.bakalim faydasi olacak mi. senin bata daha vardi dimi?

Bende iyiyim sağol cnm, regl olmazsam bende yapmayı düşünüyorum...Bat 27 kasım canım :) gelmezler inşallah sen uzun süredir mi deniyorsun ? benim bu ay 3. ay

canım senin ne kadar zaman oldu korunmayı bırakalı :)

Bende iyiyim sağol cnm, regl olmazsam bende yapmayı düşünüyorum...Bat 27 kasım canım :) gelmezler inşallah sen uzun süredir mi deniyorsun ? benim bu ay 3. ay

cnm bende korunmayi eylulde biraktim. 2 ay bitti. bu 3 ayimiz olacak iste. ins gelmezler. benim bat 5 aralik.

fundacim sen bence sabah aksam yap. ust uste agir gelebilir. :26:

canım senin ne kadar zaman oldu korunmayı bırakalı :)

cnm bende korunmayi eylulde biraktim. 2 ay bitti. bu 3 ayimiz olacak iste. ins gelmezler. benim bat 5 aralik.

Kızlar siz daha yenisiniz ve sanırım yaşta küçük bana göre :) Şansınız daha yüksek yani ben 2013 başında bıraktım korunmayı yani 10. ayda bitti zaman geçtikce sonuç alamadıkça umut tükeniyor. Son dedim bunuda denim dr. gidim artık. Ben korunma sürecinde çok fazla yasmin kullandım 4 seneyi buldu onun etkisi ile uzun sürer gebe kalman demişti dr.

Benim yeni bat 28-29 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…