Ben burnumu tıkayarak bir dikişde içtim her içtikce tiksindim hepyok ben bitirene kadar buz gibi oldu zaten akşam bidaha denicem alışıyonmu zamanla tadına
ya meraktan ben çatlayacam sen nasıl duruyon test yaptınmı en son ne zaman yaptında çıkmadı
Amiiin inşallah
Bende bulantı munaltı yok ama içerken işte naz nuz yapıyorum soğuyor yatmadan içerken daha dikkatli olacam
Birde gastridi olanlar sakın içmesin yazıyo bide bu çıktı bende gastrit var amaaan satmışım anasını nolcaksa olsun o kadar olumlu şey yaızyorki iyice heveslendim ohh başladık ya devamı gelir evelAllah
Test yapmadımakşammı yapsam eczanedeki adamdan utanıyorum artık bırak artık diyecekk
Sıcak iç soğutma hiç,inşallah olur bende ibrahim saraçoğlunda duymuştum bebek isteyenlere demişti çoğuda yazmış ben onla hamile kaldım diye pozştif çıkarsa bende derim onla hamile kaldım diye
bende gecen ay hep farkli eczanelerden test aliyordumartik carsiya cikinca gordugum eczaneden test alip koyuyorum eve. gelecek aya hazirlik
Çok utanıyorum evimin yanında eczane bayan olsa utanmam hepde aynı eczaneden aldım yakın olunca diğerleri çok uzak
bencw ilk gun diye boyle oldu. yarin biraz daha alisiriz. insallah:13:
Evet insan utanıyor test alırken bide en çokta sonuç alamayıp tekrar gidip test alıyon ya adamda anlıyo bişey yok insan çok utanıyor be
Hiç sorma bende işyerinde kaynattım ya iğrenç bş koku oldu açtım havalandırdım odayıda akşam olmasın diyom kabus gibi nasıl içecem ki ben offf
Evet insan utanıyor test alırken bide en çokta sonuç alamayıp tekrar gidip test alıyon ya adamda anlıyo bişey yok insan çok utanıyor be
Hiç sorma bende işyerinde kaynattım ya iğrenç bş koku oldu açtım havalandırdım odayıda akşam olmasın diyom kabus gibi nasıl içecem ki ben offf
Sanki adam olmuyor artık zorlamaya gerek yok diyecek
o yuzden carsiya cikinca alin kizlar. evde bulunsun. dun oyle yaptim ben. gerci idrar testinin guvenilirligi tartisilir ama iste insan yapmadanda duramiyor malesef
kızlar günaydın :)
maşallah herkesi çok azimli gördüm bu soğan küründeben de adeti beklıyorum olursam başlayacağım.
2 sorum var
1. kür nasıl yapılıyo kacıncı gün başlıyo kac gun devam edıyo
2- ben bu ay rahim filmi çektireceğim olumsuz bi etkisi olur mu? doktora sormaya da çekiniyorum soğan kürünü.
Adet biter bitmez başlanıyor 15 gün içiliyor diye biliyorum sabah akşam her seferinde taze kaynatıcaksın 5dk fazla değil dk tut ılıkdan biraz sıcak olacakmış soğuyunca faydası olmuyormuş.kızlar günaydın :)
maşallah herkesi çok azimli gördüm bu soğan küründeben de adeti beklıyorum olursam başlayacağım.
2 sorum var
1. kür nasıl yapılıyo kacıncı gün başlıyo kac gun devam edıyo
2- ben bu ay rahim filmi çektireceğim olumsuz bi etkisi olur mu? doktora sormaya da çekiniyorum soğan kürünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?