ablam ilk bebegine 30 yasinda hamile kaldi cnm. yasin gayet normal. hic takilma oralara. hepimiz aralik ayina hamile olarak gireriz ins
Ahh onu bi becerebiilsem zaten kafaya çok taktığımdan olmuyo sanırım sağol canım dedin gibi belkide bu soğan kürü söyledikleri gibi mucizemiz olacak :13:
Bence şimdi içmelisin yum. zamanındaysan tam ideal zaman saraçoğlunun dediğine göre adete 10 gün kala adetten 10 gün sonra diyo ya hani.
İnşallah psikolojim bozuldu resmen hep ağlıyorum((
Ayh inşallah Ayşenurcumm canmm , yaş'a hiç takılmıyorum ama çevre insanın bazen aklını çeliyor işte :) ne gösterdiğimiz daha önemli tabii
canım bana dedin değil mi :)) eğer öyleysebu akşam içmeye başlıyorum
masallah cnm. bende 2 sene 2 aylik evliyim cnm. bizde basta istemedik. 2 sene gecsin dedik. 2 ay denedik olmadi iste. bende bu ay sogan kurune baslayayim dedim.
evet cnm saat onemli degilde ac karnina icmek gerekiyor. sabah aksam ac karnina icersin cnm. 5 dk kaynatacaksin sadece,biraz iliyinca iceceksin. tadi o kadar kotu degil,sadece burnunu tika.1 sogani 5 e bol 2 bardakta su. cesme suyu olmasin yalniz.
Düşünmeden edemiyorumaaa yapma boyle ama. karamsar dusunursen olacagi varsada olmaz. sen iyi dusun. bebegim olacak ama sadece zamanini bekliyor de.
Canımm benim yaş 30 yaa , küçük mü acep :) öyle diyebiliriz dimi...4 senelik evliyim, öyle korkuyordum ki önceden, birde ev borçları derken bunca zaman oldu çocuk hemencecik olacak sandım, yanılmışım... rabbim çok aratmasın hiçbirimize...İnşallah 28-29 kasımda gelmez kırmızıların, hep beraber tatile çıkarız :) senin yaş kaç ?
Nice mutlu, sağlıklı, bebişli yıllarımız olsun inşallah cnm :103: Dr. gittiniz mi peki ? bizim bu ay da olmazsa eşim gidecek ben gitmiştim herşey normal demişti
Çok sağol canm bakalım aç karnına çok zor olacak ama bebiş için her şey
Düşünmeden edemiyorum((
Düşünmeden edemiyorum((
kıyamam yaaaa üzülme hayırlısı olsun inşallah biran evvel adet olursunda rahatlarsın.
zaten hep cevre ustumuzde baski kuruyor. banada ilk evlendigim gunden beri cocuk ne zaman yapacaksin diyolar. ben hepsine kulagimi tikadim. insan birazda kocasinla rahat rahat vakit gecirmek istiyor
ben korunmayi birakmadan once gittim cnm. 2ay once yani. hersey normal dedi. sadece iltihap var dedi. antibiyotik ve krem verdi. onlari kullandim.sonra bidaha kontrole gitmedim iste. ondan korkuyorum aslinda biraz. iltihap gecmemis olabilir. gerci doktor cok onemli birsey degil dedi ama yinede korkuyorum. belki bu sogan suyu iltihabi kurutur. tabi iltihap hala varsa.
Kızzz aynı yaştayızz yaşasınn :)))) benimde 3 yıl bitti ahh ahhh bende geçen sene bu zaman diyodumki olur nasılsa az daha beklim meğerse öle düşündüğün gibi olmuyormuş işte ama o duygu insanın içine bi yerleşincede hemen olsun istiyorsun.
benim eşim ilk başta amma taktın takıntı yapıyosun diyodu ama baktıki haklıyım uzadı süre şimdi diyo bu ayda olmazsa bende gidip bi kontrole baktırim. Ben bu soğan kürünü bi denimde nasılsa yine bu ay regl. diğer ay mutlaka dr. gidicem artık.
Bu arada senin tam zamanı kürü uygulaman için.
Cevaplar gecikti kusura bakmayın elektrik gitti
Olamadımda 2ay oldu 2side yok allahım sabır(
evet canım 1. olur bu sefer 2. ne zaman gelecek diye başlarlar :)) ben hiiç aldırış etmem " lütfen bu konularla ilgili konuşmaktan hoşlanmam " derim kapatırım ama sevmediklerime tabii :) ben 4 sene bir hayli vakit geçirdim biraz abarttım sanırım
senin de reglin gecikmişti diye hatırlıyorum belki de bu ilaçlardan oldu, çünkü bende kullandım düzenli giden reglim karma karışık oldu...İltihap yok canım İnşallah hiç bunlara gerek kalmaz da o mutluluğu beraber paylaşırız canım
ya ben ilaclari korunurken aldim cnm. adetlerim cok duzenli olurdu. korunmayi birakinca duzen kalmadi. 2 aydir 31 gunde bi hasta oluyorum onceden 25 gunde bir olurdum. o yuzden adet dongumu 30 gun olarak varsayiyorum artik
evet canım 1. olur bu sefer 2. ne zaman gelecek diye başlarlar :)) ben hiiç aldırış etmem " lütfen bu konularla ilgili konuşmaktan hoşlanmam " derim kapatırım ama sevmediklerime tabii :) ben 4 sene bir hayli vakit geçirdim biraz abarttım sanırım
cnm 4 sene cokta uzun bi zaman degil. zaten ikinizde bebek olmasini pek istememissiniz anladigim kadariyla. bana kalsa biraz daha beklerdim ama esim artik olsun dedi.ama korunmayi birakincada hemen olsun dusuncesine kapildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?