Kasım 2013

ablam ilk bebegine 30 yasinda hamile kaldi cnm. yasin gayet normal. hic takilma oralara. hepimiz aralik ayina hamile olarak gireriz ins

Ayh inşallah Ayşenurcumm canmm , yaş'a hiç takılmıyorum ama çevre insanın bazen aklını çeliyor işte :) ne gösterdiğimiz daha önemli tabii

Ayh inşallah Ayşenurcumm canmm , yaş'a hiç takılmıyorum ama çevre insanın bazen aklını çeliyor işte :) ne gösterdiğimiz daha önemli tabii

zaten hep cevre ustumuzde baski kuruyor. banada ilk evlendigim gunden beri cocuk ne zaman yapacaksin diyolar. ben hepsine kulagimi tikadim. insan birazda kocasinla rahat rahat vakit gecirmek istiyor

masallah cnm. bende 2 sene 2 aylik evliyim cnm. bizde basta istemedik. 2 sene gecsin dedik. 2 ay denedik olmadi iste. bende bu ay sogan kurune baslayayim dedim.

Nice mutlu, sağlıklı, bebişli yıllarımız olsun inşallah cnm :103: Dr. gittiniz mi peki ? bizim bu ay da olmazsa eşim gidecek ben gitmiştim herşey normal demişti

evet cnm saat onemli degilde ac karnina icmek gerekiyor. sabah aksam ac karnina icersin cnm. 5 dk kaynatacaksin sadece,biraz iliyinca iceceksin. tadi o kadar kotu degil,sadece burnunu tika. 1 sogani 5 e bol 2 bardakta su. cesme suyu olmasin yalniz.

Çok sağol canm bakalım aç karnına çok zor olacak ama bebiş için her şey

Kızzz aynı yaştayızz yaşasınn :)))) benimde 3 yıl bitti ahh ahhh bende geçen sene bu zaman diyodumki olur nasılsa az daha beklim meğerse öle düşündüğün gibi olmuyormuş işte ama o duygu insanın içine bi yerleşincede hemen olsun istiyorsun.
benim eşim ilk başta amma taktın takıntı yapıyosun diyodu ama baktıki haklıyım uzadı süre şimdi diyo bu ayda olmazsa bende gidip bi kontrole baktırim. Ben bu soğan kürünü bi denimde nasılsa yine bu ay regl. diğer ay mutlaka dr. gidicem artık.
Bu arada senin tam zamanı kürü uygulaman için.

Cevaplar gecikti kusura bakmayın elektrik gitti

ben korunmayi birakmadan once gittim cnm. 2ay once yani. hersey normal dedi. sadece iltihap var dedi. antibiyotik ve krem verdi. onlari kullandim.sonra bidaha kontrole gitmedim iste. ondan korkuyorum aslinda biraz. iltihap gecmemis olabilir. gerci doktor cok onemli birsey degil dedi ama yinede korkuyorum. belki bu sogan suyu iltihabi kurutur. tabi iltihap hala varsa.

zaten hep cevre ustumuzde baski kuruyor. banada ilk evlendigim gunden beri cocuk ne zaman yapacaksin diyolar. ben hepsine kulagimi tikadim. insan birazda kocasinla rahat rahat vakit gecirmek istiyor

evet canım 1. olur bu sefer 2. ne zaman gelecek diye başlarlar :)) ben hiiç aldırış etmem " lütfen bu konularla ilgili konuşmaktan hoşlanmam " derim kapatırım ama sevmediklerime tabii :) ben 4 sene bir hayli vakit geçirdim biraz abarttım sanırım

senin de reglin gecikmişti diye hatırlıyorum belki de bu ilaçlardan oldu, çünkü bende kullandım düzenli giden reglim karma karışık oldu...İltihap yok canım İnşallah hiç bunlara gerek kalmaz da o mutluluğu beraber paylaşırız canımm

:)) evet canımm :))) bazen şöyle söylüyor musun keşke hiç korunmasaydım ben biraz pişman oldum ya, birde öyyle temkinliydik ki :) güler misin ağlar mısın şimdi o halimize, minik bir şey giderse ya nasıl korkuyla :78: aynı duygular içindeyiz sanırım seninle... canım yaa keşke hemen gitseydin Dr. miniği düşünür düşünmez , çok iyi olurdu...ilk başta çok Ürpermiştim dr. gitmekten ama gittim sen de ne olur hemen gitt...Gider gitmez de bebişinin seninle olduğunu da öğrenirsin inşallah

:)) evet canımm :))) bazen şöyle söylüyor musun keşke hiç korunmasaydım ben biraz pişman oldum ya, birde öyyle temkinliydik ki :) güler misin ağlar mısın şimdi o halimize, minik bir şey giderse ya nasıl korkuyla :78: aynı duygular içindeyiz sanırım seninle... canım yaa keşke hemen gitseydin Dr. miniği düşünür düşünmez , çok iyi olurdu...ilk başta çok Ürpermiştim dr. gitmekten ama gittim sen de ne olur hemen gitt...Gider gitmez de bebişinin seninle olduğunu da öğrenirsin inşallah[/QUOTE]

hiç sorma hayattı ki pişmanlığımı sorsalar hemen değilde evliliğim bir yıl ıdoldurunca bıraksaydım diyorum o zaman tabi borç harç bide yeniyiz gezip tozma hayalleri nasılsa olur diye düşünüp. bende öle korkuyodum ama ben yasminle korundum bide evlenmeden başladım çünkü çok sancılı ve düzensizdi adetlerim. ben dr. gttim canım geçen şubatta gittim herşeye bakıldı fsh ve prolaktin yüksek çıktı ama çok değil oda çok etkilemez ama çok korunmuşsun 1 yıl içinde olur ama hemen değil dedi. 1 yıl içinde olmazsa işlem yaparız dedi. Bende ondan sonra gitmedim 1 yıl dolmadı diye

ya ben ilaclari korunurken aldim cnm. adetlerim cok duzenli olurdu. korunmayi birakinca duzen kalmadi. 2 aydir 31 gunde bi hasta oluyorum onceden 25 gunde bir olurdum. o yuzden adet dongumu 30 gun olarak varsayiyorum artik[/QUOTE]

O zaman korunmayla ilgili, hormonlarımız değişiyor demek ki canım :)) ben bu ay 2 günde bir değil, bu bir hafta her gün çalışacağm :78: komşum hamile kaldı böyle yaparak...bende bende :84: :84: hayırlısı ile gelsin civcivlerimiz :) yumuk elleri, miss kokusu düşünmesi bile ne güzel ya

O değilde ben kara kara akşam o iğrenç suyu nasıl içecem onun derdindeyim.
Kızlar bu arada ben bu ara çok kahve içiyorum etkisi olurmu acaba yaaa olumsuz yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…