cnm bende korunmayi eylulde biraktim. 2 ay bitti. bu 3 ayimiz olacak iste. ins gelmezler. benim bat 5 aralik.
Aaa ben öle yapayım en iyisi yaa bende çalışıyorum ve zor oluyor sabahları yalnız arada atıştırmak demişsin ikisinin arasında bişey yemiyomusun nasıl yaaaa
canım akşam eve gidince aç olurum diye aç yapılıyo ya hani gider gitmez yapayım diyorum altıbuçukla yedi arası yaparım
beyaz akıntılar geldiğini söylüyordun diye hatırlıyorum...canım ya , artık inanmıyorum çünkü bende de reglimin son günlerine doğru vardı ama regl oldumşimdi yumırt zamanındayım şuan o kürü içebiliyor muyum yoksa regl günlerinde mi ? :26:
Kızlar siz daha yenisiniz ve sanırım yaşta küçük bana göre :) Şansınız daha yüksek yani ben 2013 başında bıraktım korunmayı yani 10. ayda bitti zaman geçtikce sonuç alamadıkça umut tükeniyor. Son dedim bunuda denim dr. gidim artık. Ben korunma sürecinde çok fazla yasmin kullandım 4 seneyi buldu onun etkisi ile uzun sürer gebe kalman demişti dr.
Benim yeni bat 28-29 kasım
beyaz akıntılar geldiğini söylüyordun diye hatırlıyorum...canım ya , artık inanmıyorum çünkü bende de reglimin son günlerine doğru vardı ama regl oldumşimdi yumırt zamanındayım şuan o kürü içebiliyor muyum yoksa regl günlerinde mi ? :26:
Kızlar siz daha yenisiniz ve sanırım yaşta küçük bana göre :) Şansınız daha yüksek yani ben 2013 başında bıraktım korunmayı yani 10. ayda bitti zaman geçtikce sonuç alamadıkça umut tükeniyor. Son dedim bunuda denim dr. gidim artık. Ben korunma sürecinde çok fazla yasmin kullandım 4 seneyi buldu onun etkisi ile uzun sürer gebe kalman demişti dr.
Benim yeni bat 28-29 kasım
cnm dur bakalim hemen umitsizlige kapilma. bu ay sogan kurunu deneyelim. bakalim faydasini goruruz belki. birde kendini rahat birak bu ay. burayada kafa dagitmak icin gir sadece. zamani gelince bebeklerimiz gelecek zaten. hep boyle dusunmeye calis cnm
Canımm benim yaş 30 yaa , küçük mü acep :) öyle diyebiliriz dimi...4 senelik evliyim, öyle korkuyordum ki önceden, birde ev borçları derken bunca zaman oldu çocuk hemencecik olacak sandım, yanılmışım... rabbim çok aratmasın hiçbirimize...İnşallah 28-29 kasımda gelmez kırmızıların, hep beraber tatiler çıkarız :) senin yaş kaç ?
cnm senin adetin biteli kac gun oldu?
soğan suyunu bi kaç yıl önce adet ağrılarını geçiriyo diye duyup içmeye çalışmıştım ama içemedim çok iğrenç :120:
inşallah bebeğin vardır
Bugün 12. günü canım önemli bir gün
evet cnm asiri beyaz akintilarim gelmisti. ama artik hicbir belirtiye anlam yuklemicem. sende rahat birak kendini. kac senelik evlisin cnm
Malesef yok test yaptım çok üzgünüm((
cnm o testler her zaman dogru gostermiyor. uzulme sen. olmazsa kan tahlili yaptirirsin cnm.
bende artık belirtileri görmezden gelmeyi düşünüyorum :89: 4 buçuk sene oldu :) sen canm ?
bugun bile sogan kurune baslayabilirsin cnm.hatta seninki tam gununde oluyor nerdeyse. biz dayanamadik erken basladik
Çok kötüyüm çok ümitliydim(
O zaman akşam içmeye başlayabilirim sanırım...soğanları kaynatıp, ılık içiyorum diye biliyorum herhangi bir saati var mı canım ?
bundada vardir bi hayir cnm. sen sikma canini. demekki bu ay senin icin hayirli degildi. oyle dusunmeye calis. Rabbim en hayirli zamanda hamile kalmani nasip etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?