Kasım 2013

cnm bende korunmayi eylulde biraktim. 2 ay bitti. bu 3 ayimiz olacak iste. ins gelmezler. benim bat 5 aralik.

beyaz akıntılar geldiğini söylüyordun diye hatırlıyorum...canım ya , artık inanmıyorum çünkü bende de reglimin son günlerine doğru vardı ama regl oldum şimdi yumırt zamanındayım şuan o kürü içebiliyor muyum yoksa regl günlerinde mi ? :26:

akşam yemeğinden sonra birşey yemiyordum çünkü aç içilmesi gerekiyo.

Son düzenleme:

cnm senin adetin biteli kac gun oldu?

cnm dur bakalim hemen umitsizlige kapilma. bu ay sogan kurunu deneyelim. bakalim faydasini goruruz belki. birde kendini rahat birak bu ay. burayada kafa dagitmak icin gir sadece. zamani gelince bebeklerimiz gelecek zaten. hep boyle dusunmeye calis cnm

Bence şimdi içmelisin yum. zamanındaysan tam ideal zaman saraçoğlunun dediğine göre adete 10 gün kala adetten 10 gün sonra diyo ya hani.

evet cnm asiri beyaz akintilarim gelmisti. ama artik hicbir belirtiye anlam yuklemicem. sende rahat birak kendini. kac senelik evlisin cnm

Canımm benim yaş 30 yaa , küçük mü acep :) öyle diyebiliriz dimi ...4 senelik evliyim, öyle korkuyordum ki önceden, birde ev borçları derken bunca zaman oldu çocuk hemencecik olacak sandım, yanılmışım... rabbim çok aratmasın hiçbirimize...İnşallah 28-29 kasımda gelmez kırmızıların, hep beraber tatile çıkarız :) senin yaş kaç ?

Son düzenleme:

Ahh onu bi becerebiilsem zaten kafaya çok taktığımdan olmuyo sanırım sağol canım dedin gibi belkide bu soğan kürü söyledikleri gibi mucizemiz olacak :13:

ablam ilk bebegine 30 yasinda hamile kaldi cnm. yasin gayet normal. hic takilma oralara. hepimiz aralik ayina hamile olarak gireriz ins

bugun bile sogan kurune baslayabilirsin cnm.hatta seninki tam gununde oluyor nerdeyse. biz dayanamadik erken basladik

O zaman akşam içmeye başlayabilirim sanırım...soğanları kaynatıp, ılık içiyorum diye biliyorum herhangi bir saati var mı canım ?

O zaman akşam içmeye başlayabilirim sanırım...soğanları kaynatıp, ılık içiyorum diye biliyorum herhangi bir saati var mı canım ?

evet cnm saat onemli degilde ac karnina icmek gerekiyor. sabah aksam ac karnina icersin cnm. 5 dk kaynatacaksin sadece,biraz iliyinca iceceksin. tadi o kadar kotu degil,sadece burnunu tika. 1 sogani 5 e bol 2 bardakta su. cesme suyu olmasin yalniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…