- Konu Sahibi manikserce
-
Evet bu çok iyi olur nasıl olsa belli olmayan kalmadıaskerlerimiz için tablo hazırlasakmı konu sahibimiz :)
Canım bak üst mesajlarda da konuştuk bunu canını sıkma hep dua edeceğiz sevdiceklerimize hayırlısıyla kavuşalım diye elimizden başka bişey gelmez malesefsevgilime acemide ustada istanbul çıktı. Abime ise acemi izmir narlıdere usta diyarbakır ergami çıktı moralım cok bozuldu
Hayırlısı olsun canım sağ salim gidip gelsin inşallahkızlar nasılsınız, umarım hepimize içimizin rahat edeceği yerler çıkmıştır. Biz kıbrıs yolcusuyuz bizi neler bekliyor bakalım
Şimdiden Allah kavuştursun canım. Bu yıl diyarbakır'a çıkan da çok sanırımMerhaba kızlar,ben aranıza daha yeni katıldım,canımın parçası acemilik Tokat Merkez,ustalık Diyarbakır Hava Savunma.Allahım onları korusun bize ve ailelerine bağışlasın ☹
canım benim erkek arkadaşımla abin aynı yere düşmüş.sevgilime acemide ustada istanbul çıktı. Abime ise acemi izmir narlıdere usta diyarbakır ergami çıktı moralım cok bozuldu
Ayyy seni bana allah gonderdiiii :) size de hayirli tezkereler yavrum, usta da nereye gecti? Zorluyolar miymis canlarimiziiiMeraba canım hayırlı tezkerelerr
Benim sevgilim de denizci olarak yaptı yapıyor sormak istediğin birşey olursa yardımcı olabilirim :)
Benim ki de Hatay İskenderun ' da yapmıştı acemiliğini :)
Usta birligi 3 hafta egitim sonunda orda belli oluyomus canim, acemi de usta da hatay yaziyo :)Hayırlısı olsun canım araştırdın mı nasılmış usta birliği neresi
Aralikta tatlim :) sizin de oyle olcak sanirim. Egitimden sonra yollicaklarmis :)Canım benimde nişanlım iskendurun hatay çıktı muhafız olarak kısa dönem yapacak , aralıkta mı teslim olucak?
canım benim erkek arkadaşımla abin aynı yere düşmüş.
acemi : izmir narlıdere usta : diyarbakır ergani
araştırma şansınız oldumu , ben çok fazla bilgiye ulaşamadım . tek bildiğim diyarbakırda çarşı izni olmadığısınıfı ne yazıyor sizde , bizim BAKIM
kısa dönem 5 buçuk ay diye biliyorum canım gününü arkdaşlar bilirler. Ben uzun dönem oldugum içinkızlar bir de benim sevgilim 5 kasımda birliğine teslim olucak ben kaç gün sayıcam. bılıyor musunuz
Bizde de sınıf bakım yazıyor. bakımcı olanlar çatışmalara katılmadığı yazıyordu. çarşı ıznının ayda bır 3 4 saat oldugu yazıyordu. bir de siverek ve midyata dagıtım yapılıyormus ordan. mühimmat bakımı yapılıyor ve bol nobet tutuluyor yazmışlar. yalnız kımle konustuysam diyarbakırda eğitimlerin askerlıgın rahat oldugunu soyluyorlar artık ıcımı mı rahatlamaya calısıyorlar ciddiyi mi soyluyorlar bılemıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?