Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

kızlar askerlik için çizelge yapılıyordu eskiden imzamız gibi çıkıyordu artık yapılmıyor mu bilen var mı?

sevgilime acemide ustada istanbul çıktı. Abime ise acemi izmir narlıdere usta diyarbakır ergami çıktı moralım cok bozuldu

askerlerimiz için tablo hazırlasakmı konu sahibimiz :)
Evet bu çok iyi olur nasıl olsa belli olmayan kalmadı
sevgilime acemide ustada istanbul çıktı. Abime ise acemi izmir narlıdere usta diyarbakır ergami çıktı moralım cok bozuldu
Canım bak üst mesajlarda da konuştuk bunu canını sıkma hep dua edeceğiz sevdiceklerimize hayırlısıyla kavuşalım diye elimizden başka bişey gelmez malesef
Sen moralini yüksek tut iyi düşünki askerinde morali bozulmasın

öyle malesef bir şey gelmiyor. sabretmekten başka çare yok. hayırlısıyla sağ salim yapıp gelsinler..

kızlar nasılsınız, umarım hepimize içimizin rahat edeceği yerler çıkmıştır. Biz kıbrıs yolcusuyuz bizi neler bekliyor bakalım

Merhaba kızlar,ben aranıza daha yeni katıldım,canımın parçası acemilik Tokat Merkez,ustalık Diyarbakır Hava Savunma.Allahım onları korusun bize ve ailelerine bağışlasın ☹

Merhaba kızlar,ben aranıza daha yeni katıldım,canımın parçası acemilik Tokat Merkez,ustalık Diyarbakır Hava Savunma.Allahım onları korusun bize ve ailelerine bağışlasın ☹
Şimdiden Allah kavuştursun canım. Bu yıl diyarbakır'a çıkan da çok sanırım

canım benim erkek arkadaşımla abin aynı yere düşmüş.
acemi : izmir narlıdere usta : diyarbakır ergani

araştırma şansınız oldumu , ben çok fazla bilgiye ulaşamadım . tek bildiğim diyarbakırda çarşı izni olmadığı sınıfı ne yazıyor sizde , bizim BAKIM

Istanbul eyup cikan varsa yardimci olabilirim. Simdiden hayirli tezkereler kizlar :)

Meraba canım hayırlı tezkerelerr
Benim sevgilim de denizci olarak yaptı yapıyor sormak istediğin birşey olursa yardımcı olabilirim :)
Benim ki de Hatay İskenderun ' da yapmıştı acemiliğini :)
Ayyy seni bana allah gonderdiiii :) size de hayirli tezkereler yavrum, usta da nereye gecti? Zorluyolar miymis canlarimiziii

Kizlar bizde 2012 den beri nisanliyiz evlenmek icin askerligi bekledik artik biran once gitsin gelsin diyordum hep ama yaklastikca cok zormus yinede sevinc gozyasi doktuk bugun acemisi Burdur usta birligi Ankara Sincan3-7 kasim arasinda teslim olucak Kardesimde İskenderun deniz kuvvetleri aralikta teslim olucakmis

Turkiyede en rahat askerlik gecen yerlerdenbiriymis iskenderun canlar. Ayrica denizci olduklari icin acemi doneminden sonra ya deniz kenarinda baska bi yere ya da ankaraya gonderiliyomus iskenderunda sadece bir kac kisi kaliyomus onlar da genelde besyocu olanlardan seciliyomus. Sadece 3 hafta orada kalicaklar anlicaginiz bu durumun tek kotu yani kibrisa da gidebilirlermis kotulugu de uzak olmasi allaha sukur sansli kesimdeniz :) umarim usta birlikleri bize yakin olur :)

Sabırla,aşkla bekleyeceğimiz günler yaklaşıyor canlar; nerde oldukları; farketmiyor yüreğimiz ,aklımız onlarda.Evet bende çevremde Diyarbakır çok duydm, hepimizin sevdiklerine hayrlı tezkereler

Bizde de sınıf bakım yazıyor. bakımcı olanlar çatışmalara katılmadığı yazıyordu. çarşı ıznının ayda bır 3 4 saat oldugu yazıyordu. bir de siverek ve midyata dagıtım yapılıyormus ordan. mühimmat bakımı yapılıyor ve bol nobet tutuluyor yazmışlar. yalnız kımle konustuysam diyarbakırda eğitimlerin askerlıgın rahat oldugunu soyluyorlar artık ıcımı mı rahatlamaya calısıyorlar ciddiyi mi soyluyorlar bılemıcem

kızlar bir de benim sevgilim 5 kasımda birliğine teslim olucak ben kaç gün sayıcam. bılıyor musunuz

Insallahh oyledir canim. Su son olaylar beni oldukca urkuttu . Umarim soyledikleri dogrudur ve rahat ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…