Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Ayyy seni bana allah gonderdiiii :) size de hayirli tezkereler yavrum, usta da nereye gecti? Zorluyolar miymis canlarimiziii

Sağol canım 6 günümüz kaldı şükür bitiyor :)
Valla İskenderun öyle rahat bir yer değil yukarda denizcilik rahat falan demişsin de herşeye hazırlıklı ol canım kara da denizcilik yaparsa iyi ama benim ki meslekten dolayı savaş gemisine verildi gemi de yaptı ve tl yasak kesinlikle yurt dısı seyirleri oldu aylarca ve 2 hafta falan konusamadığım oldu bazı zamanlar, benim çok zorlu gecen 1 seneydi.
Ama sanırım senin kısa dönem ikiside hatay bu kadar zorlu geçmez sanıyorum.
Ustada Kocaeli/Gölcüktü ama dediğim gibi gemi olduğu için mayısta seyire gittiler eylül sonunda geldiler bazı zamanlar fırtınadan arayamaması vs vs çok seyler oldu yani
Umarım senin ki öyle geçmez canım hayırlı tezkerelerr :)

[QUOTBarney_Stinson, post: 37469425, member: 413849"]Sağol canım 6 günümüz kaldı şükür bitiyor :)
Valla İskenderun öyle rahat bir yer değil yukarda denizcilik rahat falan demişsin de herşeye hazırlıklı ol canım kara da denizcilik yaparsa iyi ama benim ki meslekten dolayı savaş gemisine verildi gemi de yaptı ve tl yasak kesinlikle yurt dısı seyirleri oldu aylarca ve 2 hafta falan konusamadığım oldu bazı zamanlar, benim çok zorlu gecen 1 seneydi.
Ama sanırım senin kısa dönem ikiside hatay bu kadar zorlu geçmez sanıyorum.
Ustada Kocaeli/Gölcüktü ama dediğim gibi gemi olduğu için mayısta seyire gittiler eylül sonunda geldiler bazı zamanlar fırtınadan arayamaması vs vs çok seyler oldu yani
Umarım senin ki öyle geçmez canım hayırlı tezkerelerr :)
[/QUOTE]
Oyyy cok zorlu bi donem atlatmissiniz, olsun bitmis sunun surasi kac gun kalmis :) evet duydum uzun donemler oyle oluyomus, benim soylediklerim kisa donem bahriyeliler icin gecerli yanlis anlasilmasin. Bu duyumlari kisa donem oldugu icin aldim :) egitim de baya baya zorluyolarmis sonra ustada rahatlarmis bizimkiler :) ayyy hemen haziran gelsin istiyorum ben

Merhaba kızlar,ben aranıza daha yeni katıldım,canımın parçası acemilik Tokat Merkez,ustalık Diyarbakır Hava Savunma.Allahım onları korusun bize ve ailelerine bağışlasın ☹
Allah kavuştursun tatlım çok zor bi sürece giriyorsun ama sabretmekten başka çıkar yolu yok

Sıkma canını canım ya su gibi akıp gitsin zaman inşallah bol bol dua et
canım benim dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden benimkide siirtte ama hiç iyi değil yemek bile kendileri yapıyorlar dua et en azından yatıcak yeri ve yiyecek ekmeği olsun bunlar olmayınca o askerlik dahada katlanıyor ve çekilmez bi hal alıyor

Kızlar merhaba.
Benim de erkek arkadaşım kasım ayında gidiyor. Sayılı günlerimiz kaldı.
--- KISA DÖNEM JANDARMA ---
Eğitim birliği: Kastamonu
Usta birliği: Diyarbakır

Var mı yarenlik yapacak?

canim mrb..cok sukur bitirmissiniz bisey kalmamış. .bnm askerim tuncelide tel yasak kesinlikle. .sennde sevdicegin tel kullanamıyomus anladigim kadariyla, nasil destek oluyodun canim, msjlasmadan fln..biz telden dolayı çok tedirginiz.ankesorluden ne kdr konuşabiliriz ki,bi kere konuşmak yeter mi? ..Kafamda deli sorular

Allah kavuştursun tez zamanda canım. Evet tl kullanamadı bi ara gizlice soktu 1 ay kadar kullandı sonra seyire falan cıkınca yalan oldu tabi tl zaten gemi de pek cekmiyordu oyle yani
Şunu söylemek istiyorum evet çok zor ama başa gelince çekiiyorsun oyle bi alışıyor ki insan o 5 dakika konusmayı bekliyorsun
Benim de artık sinirlerim yıpranıyordu destek olamıyordum bazen o 5 dkda ama öyle böyle geçiyor zaman inşallah sizinkiler rahat geçer kızlar daha kötülerini düşünerek avutun kendinizi ve mutlu olun sizin mutlu olmanız demek onların mutlu olması demek telefonda sesiniz de ki gülümseme bile onlara terapi gibi geliyor
Seninkisi karada yapacakmış canım bak doğu olduğu için çarşısı da olmayabilir ama tl i rahat olur sanırım haber rahatlıkla alırsın diye düşünüyorum moralini bozma sakın :)
aa tl yok demişsin canım pardon o zaman ankesörlüden rahat olursunuz zamanla canım bak emin ol :)

carsi yok cnm onu biliyoruz..tel olmasada olur napalım diyorum ama o bunu sorun ediyo .. işimiz cok zor biliyorum artık 5 dkla idare edicz..acemilik baslarnda ankesorluye alismistim butun gun 2 dklik konuşmayı bekliyodum,teli duymadiysam acamadiysam kendimi yerlere atiyodum fln:)

Benim o 6 dklık konusmam gemi de ki tl yuzunden oyleydi senin oyle olmaz canım bi gün kısa konustuysan bi gun rahat konusursun bence :)

merhaba kızlar benım erkek arkadasım da acemi ızmır gazıemır usta bırlıgı ıstanbul catalca. gaziemir nasıl acaba bilgisi olan varmı

Acemi birliği İzmir Gaziemir usta birliği İzmir Güzelbahçe kısa dönem dualarım kabul oldu ve İzmirde oturuyoruz hafta sonu beraberiz artık
mrb lar . gaziemir hakkında bilginiz varmı erkek arkadasım da kısa donem acemiligi gaziemir

mrb lar . gaziemir hakkında bilginiz varmı erkek arkadasım da kısa donem acemiligi gaziemir
Ben İzmirliyim zaten erkek arkadaşınız nerden gelicek bilmiyorum ama İzmir soğuk olmaz deyip ince şeyler getirmesin hep İzmirin ayazı fena olur çünkü birliğin rahat olduğunu duydum sadece benimde çok bilgim yok ama çok zorlanmazlar inşallah başka bişey sormak istersen yardımcı olurum canım siz nerde oturuyosunuz bu arada Allah kavuştursun :)

adana osmaniyen gelecek erkek arkadasım. ızmırden cok birligin rahat olup olmadgını merak edıyorum:)acemilikte gorusmek zor olurmu telefonla vs. bizhıc ayrı kalmadık biraz zor olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…