- 10 Temmuz 2010
- 292
- 125
- 648
- Konu Sahibi manikserce
-
Sıkma canını canım ya su gibi akıp gitsin zaman inşallah bol bol dua etAciklandi acemi izmir usta diyarbakir(((
Okadar uzgunum ki elim ayagim titredi gordugumde. Acemilik izmir narlidere onun icin iyi yorumlar var hep ama diyarbakir ergami icin bir kac yorum gordum onlarda hep kotu carsi izni olmadiginida senden ogreniyorumCanım kuzenim geçen yıl askerliğini diyarbakırda yaptı çarşı izinleri olmuyordu biraz sıkılıyorlardı ama genelde rahattı beni bile sürekli arıyordu içini ferah tut hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah
Canım seni yanıltmış olmayayım kuzenimin çarşı izni yoktu ama belki birliklere göre değişiyordur yada o dönemdeki durumlara göre değişiyordurOkadar uzgunum ki elim ayagim titredi gordugumde. Acemilik izmir narlidere onun icin iyi yorumlar var hep ama diyarbakir ergami icin bir kac yorum gordum onlarda hep kotu carsi izni olmadiginida senden ogreniyorum( neden boyle oldu ya
Hayırlısı olsun canım araştırdın mı nasılmış usta birliği neresiDenizci oldu benimki de, iskenderun hatay
Denizci oldu benimki de, iskenderun hatay
Canım benimde nişanlım iskendurun hatay çıktı muhafız olarak kısa dönem yapacak , aralıkta mı teslim olucak?Denizci oldu benimki de, iskenderun hatay
Okadar uzgunum ki elim ayagim titredi gordugumde. Acemilik izmir narlidere onun icin iyi yorumlar var hep ama diyarbakir ergami icin bir kac yorum gordum onlarda hep kotu carsi izni olmadiginida senden ogreniyorum( neden boyle oldu ya
Sizin adınıza çok sevindim , nasılda ikisi de izmir çıkmış , çok şanslısınızAcemi birliği İzmir Gaziemir usta birliği İzmir Güzelbahçe kısa dönem dualarım kabul oldu ve İzmirde oturuyoruz hafta sonu beraberiz artık
Evetacemilikten sonra diyarbakıra mı gidicek?
İçini ferah tut dicem ama benimde hiç rahat değil , ortalık karışık , hatayda suriyeye çok yakın ve 2010da roketatar ile saldırı düzenlenmiştiEvet
acemi birliği izmir narlıdere
usta birliği diyarbakır ergani
Çok teşekkür ederimm çok sağolunn gerçekten öyle şükürler olsunSizin adınıza çok sevindim , nasılda ikisi de izmir çıkmış , çok şanslısınız
kuzenim yapmıştı orda askerliğini 3 sene once falandı . çokta rahattı canını sıkma canım.İçini ferah tut dicem ama benimde hiç rahat değil , ortalık karışık , hatayda suriyeye çok yakın ve 2010da roketatar ile saldırı düzenlenmişti
Kızlar lütfen böyle şeyler getirmeyin aklınıza bişey olacağı varsa heryerde olur. Nişanlımın kuzeni uzman çavuş olarak Hakkaride görev yapıyordu. O kadar çatışmaya girdi terörist peşinde koştu durdu bişey olmadı da karşıdan karşıya geçerken kamyon altında kalıp vefat etti.İçini ferah tut dicem ama benimde hiç rahat değil , ortalık karışık , hatayda suriyeye çok yakın ve 2010da roketatar ile saldırı düzenlenmişti
Muhafızmış, inşallah dediğin gibi rahat geçer, Allah tüm askerlerimizi korusunkuzenim yapmıştı orda askerliğini 3 sene once falandı . çokta rahattı canını sıkma canım.
sadece bir kaç hafta çarşı izni kaldırılmıştı. ama genel olarak rahat bir askerlik yaptı. zaten kısa dönem olduğu için mutemelen ya yazıcı yada postası olur bir rütbelinin. benim kuzenim bir rütbelinin postası olmuştu , esas brliği için hatay sınır karakoluna gönderilecekti ama kendini sevdirdiği için aynı yerde kaldı . inşallah bizimkilerinde böyle bir durumu olur canım dua edelim
Hatay denizcilere düzenlenen o saldırıyı okuyunca içim kötü oldu napim engel olamadımKızlar lütfen böyle şeyler getirmeyin aklınıza bişey olacağı varsa heryerde olur. Nişanlımın kuzeni uzman çavuş olarak Hakkaride görev yapıyordu. O kadar çatışmaya girdi terörist peşinde koştu durdu bişey olmadı da karşıdan karşıya geçerken kamyon altında kalıp vefat etti.
Demem o ki kötü şeyler düşünüp ne kendinizi ne askerinizi üzmeyin. Düşün milyonlarca erkek askere gidip geliyor bişey olmuyor bi bizimkiler mi kıymetli biz mi gönderemeyeceğiz biraz dirayetli olmamız gerek iyi şeyler düşünelim lütfen
Manisa merkez mi canim? Hayirli ugurlu olsun insallah rabbim sabir versin zaman su gibi akip gecsin..Merhaba Kızlar, acemi manisa usta birliği kars var mı karsa uğurlayacak olan
evet canım manisa merkez acemi birliğimiz. 5 kasımda teslim olacak.. Kars çok uzak ama hayırlısı hakkımızda...Manisa merkez mi canim? Hayirli ugurlu olsun insallah rabbim sabir versin zaman su gibi akip gecsin..
askerlerimiz için tablo hazırlasakmı konu sahibimiz :)Kızlar merhaba,
Erkek arkadasim kasimda askerBu ayın 24/27 sinde nerede yapacagi kisa donem uzun donem belli olacak.
Aslinda uzun zamandir bekledigimiz birseydi, hatta biran once diplomasini alip gitmesini ve onumuze bakmayi bir heves bekliyorduk ama simdi gundem boyle karmasikken icim bir buruk
Var mi aranizda sevgilisini, esini kasımda askere gonderecek olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?