Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Okadar uzgunum ki elim ayagim titredi gordugumde. Acemilik izmir narlidere onun icin iyi yorumlar var hep ama diyarbakir ergami icin bir kac yorum gordum onlarda hep kotu carsi izni olmadiginida senden ogreniyorum ( neden boyle oldu ya

Okadar uzgunum ki elim ayagim titredi gordugumde. Acemilik izmir narlidere onun icin iyi yorumlar var hep ama diyarbakir ergami icin bir kac yorum gordum onlarda hep kotu carsi izni olmadiginida senden ogreniyorum ( neden boyle oldu ya
Canım seni yanıltmış olmayayım kuzenimin çarşı izni yoktu ama belki birliklere göre değişiyordur yada o dönemdeki durumlara göre değişiyordur
Zaten çarşı izinleri olmaması onların güvenliği için başka şeyden değil bi bakıma bu iyi bişey sayılabilir sen yine izin konusunu iyice araştır ben yanıltmayayım seni

acemilikten sonra diyarbakıra mı gidicek?

Acemi birliği İzmir Gaziemir usta birliği İzmir Güzelbahçe kısa dönem dualarım kabul oldu ve İzmirde oturuyoruz hafta sonu beraberiz artık
Sizin adınıza çok sevindim , nasılda ikisi de izmir çıkmış , çok şanslısınız

Evet
acemi birliği izmir narlıdere
usta birliği diyarbakır ergani
İçini ferah tut dicem ama benimde hiç rahat değil , ortalık karışık , hatayda suriyeye çok yakın ve 2010da roketatar ile saldırı düzenlenmişti

İçini ferah tut dicem ama benimde hiç rahat değil , ortalık karışık , hatayda suriyeye çok yakın ve 2010da roketatar ile saldırı düzenlenmişti
kuzenim yapmıştı orda askerliğini 3 sene once falandı . çokta rahattı canını sıkma canım.
sadece bir kaç hafta çarşı izni kaldırılmıştı. ama genel olarak rahat bir askerlik yaptı. zaten kısa dönem olduğu için mutemelen ya yazıcı yada postası olur bir rütbelinin. benim kuzenim bir rütbelinin postası olmuştu , esas brliği için hatay sınır karakoluna gönderilecekti ama kendini sevdirdiği için aynı yerde kaldı . inşallah bizimkilerinde böyle bir durumu olur canım dua edelim

Kızlar lütfen böyle şeyler getirmeyin aklınıza bişey olacağı varsa heryerde olur. Nişanlımın kuzeni uzman çavuş olarak Hakkaride görev yapıyordu. O kadar çatışmaya girdi terörist peşinde koştu durdu bişey olmadı da karşıdan karşıya geçerken kamyon altında kalıp vefat etti.
Demem o ki kötü şeyler düşünüp ne kendinizi ne askerinizi üzmeyin. Düşün milyonlarca erkek askere gidip geliyor bişey olmuyor bi bizimkiler mi kıymetli biz mi gönderemeyeceğiz biraz dirayetli olmamız gerek iyi şeyler düşünelim lütfen

Muhafızmış, inşallah dediğin gibi rahat geçer, Allah tüm askerlerimizi korusun

Hatay denizcilere düzenlenen o saldırıyı okuyunca içim kötü oldu napim engel olamadım
Başınız sağolsun bu arada , inşallah sağ salim gelir hepsi

askerlerimiz için tablo hazırlasakmı konu sahibimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…