- 26 Haziran 2012
- 178
- 172
- 303
- Konu Sahibi manikserce
-
Hmm anladım tatlım her birliğin alım tarihi farklı oluyor demek ki ama 25inde değil yarın açıklanır bence 25i haftasonuna denk geliyorya sen yine de bi yarın kontrol et
Evet geçen dönem benim abim de gitti antalya ve kıbrıs çıkmıştı kıbrısta inanılmaz eğitim var abim 100 kilo gitti kıyamam 83 kilo geri geldi 5 ay da bidegünaydın güzellikler ,
daha çok var , çok var diye diye geldik mi son güne . muhtemelen çogunuz benim gibi bu haftaki uykularınızdan hiç birşey anlamamışsınızdır. neyse ki bu belirsizliklerle dolu son gecemiz olacak. yarın 10-11-12 arası arası e devlette açıklanacaktır diye bekliyorum . inşallah rahat yapabilecekleri , iyi insanlarla karşılaşabilecekleri yerlere düşer sevdiceklerimiz. çünkü mantık her yerde aynı askerliği zorlaştıran veya kolaylaştıran tamamen insanlarla alakalı bir durum. uzak - yakın , doğu - batı hiç fark etmiyor , bazen doğuda görev yapan askerlerimiz batıda görev yapan asklerden daha rahat geçiriyor bu günleri . tabi ki bizler kendimize yakın yerleri canı gönülden istiyoruz ki rahatça gidelim görelim süpriz yapalım . Ama nerede rahat edeceklerse Allah orayı nasip etsin .
geçen dönem giden kısa dönemlere baktığımda kıbrısa giden çok olmuş . İnşallah orası çıkmaz diye dua ediyorum . Hayat pahalı , gitmek sıkıntı , konuşmak problem .
Ben siteye giris yapamiyorum?Dün gece kaç defa uykumdan uyanıpta baktım sabahtan beri de telefonu elimden düşürmüyorum 5dk geçmeden yine bakıyorum hadi açıklansın artık çok bekletmesinler bizi
Canım telefondan benimde girmemeye başladı yoğunluk başladı sanırım bilgisayardan mı giriyorsunBen siteye giris yapamiyorum?
Yok telefondan, buyuk ihtimalle yogunluk var ya da sisteme yukleniyorCanım telefondan benimde girmemeye başladı yoğunluk başladı sanırım bilgisayardan mı giriyorsun
Mobil uygulamadan yarım saattir bende giremiyorum imkanın varsa bilgisayardan gir şuanda uzun yada kısa dönem olduğunu askerlik şubesini telefonla arayarak öğrenebiliyormuşsun ama yeri onlarda henüz göremiyormuşYok telefondan, buyuk ihtimalle yogunluk var ya da sisteme yukleniyor
Ben bilgisayardan girdim şimdi sistemde teknik aksaklık nedeniyle giriş yapılamıyor yazıyorMobil uygulamadan yarım saattir bende giremiyorum imkanın varsa bilgisayardan gir şuanda uzun yada kısa dönem olduğunu askerlik şubesini telefonla arayarak öğrenebiliyormuşsun ama yeri onlarda henüz göremiyormuş
Allah allah ben problem yaşamıyorum girebiliyorum şuan bikaç saattir sitedeyim sadece sayfa yenile yapıyorum gir çık yapmıyorum o yüzden sorun yaşamıyorum belki deBen bilgisayardan girdim şimdi sistemde teknik aksaklık nedeniyle giriş yapılamıyor yazıyor
Girdim şimdi ama açıklanmamış henüz .Teşekkür ederim yinede : )Allah allah ben problem yaşamıyorum girebiliyorum şuan bikaç saattir sitedeyim sadece sayfa yenile yapıyorum gir çık yapmıyorum o yüzden sorun yaşamıyorum belki de
Bi açıklansında giremezsen istersen yardımcı olurum
Aciklandi acemi izmir usta diyarbakirGirdim şimdi ama açıklanmamış henüz .Teşekkür ederim yinede : )
Hadi hayırlı olsun üzütüden değil mutluktan ağladık çok şükürKızlar acemi Ankara Mamak usta İzmir Gaziemir şükürler olsun rabbime
Evet evet şükürler olsun çok rahatladımHadi hayırlı olsun üzütüden değil mutluktan ağladık çok şükür
birliğe teslim olma tarihi bizim 7 kasım onun üzerine 168 gün sayacağız işte canımkızlar eniştem de gidiyor da dönüş tarihleri ne dedi sizin yarenler???
Allah kavuştursun şimdiden bende 347. dönem (Ağustos 2012) yareniyim eşimi bekledim o zaman nişanlıyken...
Burdaki arkadaşlıklar çok baki kalıyor hala hergün konuşuyoruz
Canım kuzenim geçen yıl askerliğini diyarbakırda yaptı çarşı izinleri olmuyordu biraz sıkılıyorlardı ama genelde rahattı beni bile sürekli arıyordu içini ferah tut hayırlısıyla gidip gelsinler inşallahAciklandi acemi izmir usta diyarbakir(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?