Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Hmm anladım tatlım her birliğin alım tarihi farklı oluyor demek ki ama 25inde değil yarın açıklanır bence 25i haftasonuna denk geliyorya sen yine de bi yarın kontrol et

kızlar yarın öğlen açıklanacak. Kasım celbinde 2 alım var . 1. grup 3-7 kasım aralıgında teslım oluyor , 2.grup 17-19 aralık tarihinde teslim oluyor. hangi grupta gideceği yarın belli oluyor.

Evet geçen dönem benim abim de gitti antalya ve kıbrıs çıkmıştı kıbrısta inanılmaz eğitim var abim 100 kilo gitti kıyamam 83 kilo geri geldi 5 ay da bide, kıbrıs bu konuda çok zor inşallah çıkmaz tabi konuşmakta sıkıntılı kartlar çok pahalıymış ben dua ediyorum inşallah kıbrıs çıkmaz yarın öğrenicez hayırlısı olsun herkes için

kuzular yarın büyük gün umarım herşey istediğimiz gibi olur sağsalim kavusuruz sevdiklerimize. Allahım rahat edicekleri yerler nasip etsin inşallah .

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün gece kaç defa uykumdan uyanıpta baktım sabahtan beri de telefonu elimden düşürmüyorum 5dk geçmeden yine bakıyorum hadi açıklansın artık çok bekletmesinler bizi

Yok telefondan, buyuk ihtimalle yogunluk var ya da sisteme yukleniyor
Mobil uygulamadan yarım saattir bende giremiyorum imkanın varsa bilgisayardan gir şuanda uzun yada kısa dönem olduğunu askerlik şubesini telefonla arayarak öğrenebiliyormuşsun ama yeri onlarda henüz göremiyormuş

Mobil uygulamadan yarım saattir bende giremiyorum imkanın varsa bilgisayardan gir şuanda uzun yada kısa dönem olduğunu askerlik şubesini telefonla arayarak öğrenebiliyormuşsun ama yeri onlarda henüz göremiyormuş
Ben bilgisayardan girdim şimdi sistemde teknik aksaklık nedeniyle giriş yapılamıyor yazıyor

Ben bilgisayardan girdim şimdi sistemde teknik aksaklık nedeniyle giriş yapılamıyor yazıyor
Allah allah ben problem yaşamıyorum girebiliyorum şuan bikaç saattir sitedeyim sadece sayfa yenile yapıyorum gir çık yapmıyorum o yüzden sorun yaşamıyorum belki de
Bi açıklansında giremezsen istersen yardımcı olurum

Girdim şimdi ama açıklanmamış henüz .Teşekkür ederim yinede : )

kızlar eniştem de gidiyor da dönüş tarihleri ne dedi sizin yarenler???

Allah kavuştursun şimdiden bende 347. dönem (Ağustos 2012) yareniyim eşimi bekledim o zaman nişanlıyken...
Burdaki arkadaşlıklar çok baki kalıyor hala hergün konuşuyoruz

birliğe teslim olma tarihi bizim 7 kasım onun üzerine 168 gün sayacağız işte canım

Aciklandi acemi izmir usta diyarbakir (((
Canım kuzenim geçen yıl askerliğini diyarbakırda yaptı çarşı izinleri olmuyordu biraz sıkılıyorlardı ama genelde rahattı beni bile sürekli arıyordu içini ferah tut hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…