Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Kars.. ne yazikki kars'ta askerlik hakkinda hic iyi seyler duymadim,surgun yeri diyorlar.. ozleme uzakliga bi sekilde katlanilir da,yeter ki onlar iyi olsun.. hayirli insanlarla iyi insanlarla karsilassinlar..
canım kim dedi sürgün yeri diye hiç öyle düşünme biz orda yapan çok tanıdık bulduk.. hiç kötü bir kelime bile duymadık sakın kendini öyle şartlama. hangi bölüğe gidiyor.?

canım çok sevindim karsa gidick bir yaren ile tanıştığıma. ayın kaçınca manisaya ugurluyorsun benimkisi 5 kasım manisada
istanbuldan ugurluyoruz biz ya siz
Bende cok sevindiim,en azindan bizde burada birbirimize destek oluruz.. bizimki de 5 kasimda manisada.. bursadan gonderiyorum.. acaba sizde mi bursa diye dusunmustum,burdan kime sorsak manisa ve kars ikilisi diyorlar cunku

canım kim dedi sürgün yeri diye hiç öyle düşünme biz orda yapan çok tanıdık bulduk.. hiç kötü bir kelime bile duymadık sakın kendini öyle şartlama. hangi bölüğe gidiyor.?
Bi tanidigimiz da gecen yil orada yapmisti,evet askerlik olarak rahat bi yermis ama 'daha ilk gittigim gun iki cocuk yatagimda oturmus ot cekiyolardi' dedi.. geneli oyleymis oradakilerin,sorunlu tipleri gonderiyolarmis biraz.. ne yazik ki devrecilik denen olayda fazlasiyla varmis.. umarim oyle olmaz tabii,ins iyi insanlara denk gelirler.. bizimki cakmak dogu kisla emniyet ve muhafiz takimina gidecek,piyade olarak.. senin sevdicek? Ins bolukler de aynidir,cok sevinirim o zaman

selam güzel yarenler :) bugun abimin mevludunu yaptık haftaya bu aksamda eglencesi var. .Sizler neyaptınız mevlud işini ,yapanlar varmı?

Bende cok sevindiim,en azindan bizde burada birbirimize destek oluruz.. bizimki de 5 kasimda manisada.. bursadan gonderiyorum.. acaba sizde mi bursa diye dusunmustum,burdan kime sorsak manisa ve kars ikilisi diyorlar cunku
Canım bn de Bursa'dan gönderiyorum askerimi Ankara'ya

bursalı mısınız canım bizde abimi bursadan izmir diyarbkıra yolluyoruz

selam güzel yarenler :) bugun abimin mevludunu yaptık haftaya bu aksamda eglencesi var. .Sizler neyaptınız mevlud işini ,yapanlar varmı?
biz abimin sonuçlar açıklanmadan 1 gün önce yaptık duasını. eglence tarzı seyler istemediği için olmucak asker geçirme olaylarını filan da istemiyor

Kizlar bugun sevdicegimle alisverise ciktik saniyorum hergecen gun gidecegi fikrine daha da alisiyorum duyduguma gore diyarbakir erganiden 2 hafta sonra falan bazi askerleri midyat veya siverege yolluyormus. Insallah benim sevdicegimide yollarlar en azindan carsi izni var ve diyarbakira gore kulaga daha hos geliyor.
Bu arada sizlere bir sorum olacak; saniyorum 3 hafta sonra yemin toreni oluyor yani 28 kasim gibi olur buyuk ihtimalle. Yemin toreninden sonra olaylar nasil gelisiyor bileniniz var mi ? Izmirde yapacak acemiligi , ben diyorum ki eger 2 gun falan yol izni verirlerse istanbula donelim, pazartesi sabah ucakla diyarbakira gonderelim. Boyle birsey mumkun mu ?

Canim oncelikle hayirli tezkereler diliyorum bende diyarbakira yolluyorum sozlumu biz bugunden ayrildik cok zordu bu kadarini tahmin edemedim
Sordugun soruyu bende merak ediyorum yemin toreni sureci nasil oluyor sonrasi falan bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirse cok sevinirim

Gaziemir semt olarak guzeldir canim ama askeriye hakkinda bi fikrim yok sadece havacilarin bolumu rahatmis onu duydum

sizedw hayirli tezkereler canimm insallah sag salim kavusuruz sevdiklerimize . Neden bugunden ayrildiniz ? Uzun donem yedek subay olarak mi yapacak ?

sizedw hayirli tezkereler canimm insallah sag salim kavusuruz sevdiklerimize . Neden bugunden ayrildiniz ? Uzun donem yedek subay olarak mi yapacak ?
Hayir canim biz farkli sehirlerdeyiz hazirliklar icin memleketne döndü artik
Kisa donem bizimde ben dedigin seyi merak ettim simdi bu aciklanan yerlerde hava grup jandarma kmtnligi yaziyor ordan baska biyere yollamazlar herhalde degilmi

Kızlar ben bildiğim kadarıyla anlatayım size abimin yemin töreni olduktan sonra aynı gün tören bitti herkes gibi bizde abimi alıp izmire döndük 7 gün dağıtım izni var zaten bu izni kullanıp kullanmamak kişiye kalmış kullanmazsa 7 gün erken bitirir askerliği ama kullanılması daha iyi oluyor bence ,en azından hem dinlenilmiş hemde hasret bi nebze dinmiş oluyor

Günaydın güzel yarenler ben yerimizi öğrendikten sonra çok rahatladım ama nişanlım kötü olmaya başladı bütün haftasonu sarılıp sarılıp ben seni nasıl bırakıcam dedi durdu bende moral vermeye çalıştım. Rolleri değişmiş olduk yani
Bi de erken terhis olsun diye 7 sine kadar süresi varken 3ünde gitmeyi düşünüyor. Haftaya bugün onu uğurlayacağım yani inşallah vazgeçirebilirim 2gün fazladan görmenin hesabını yapıyorum

BENCE KENDİNİ ALIŞTIRMIŞKEN BIRAK ERKEN GİTSİN ZATEN YEMİN TÖRENİ İÇİN EN FAZLA Bİ AY SONRA TEKRAR GELİCEK ORAYA GİTTİĞİNDE Bİ GÜN BİGÜN DÜŞECEK HE HİÇ GİTMEYECEK OLSA BIRAK GİTMESİN AMA 7 SİNDEDE GİDECEKSE KENDİNİDE ALIŞTIRMIŞKEN BENCE ERKEN GİTSİN DERİM

Orası da doğru zaten gidecek ha 3 gün ha 5 gün ne farkeder pazartesi teslim olursa haftasonuda birleşeceği için 2 gün daha erken dönmüş olacakmış onu da düşünüyor
Bi de dağıtım iznini ben hep 7 gün olarak düşünmüştüm ama öyle olmayabiliyomuş yerine göre daha az izin veriyorlarmış acemiden direk usta birliğine geçme ihtimali varmış eğer öyle olursa resmen yıkılırım bu sene yıllık izin bile kullanmadım dağıtımda kullanırım diye
Seninki ne zaman gidecek canım

Anladim canim cok sagol bizi bilgilendirdigin icin :)
kastamonuya 17-19 aralıkta teslim olacak, usta birliği diyarbakır/silvan

Ay canim ya sizin bi ay varmis daha su zaman bi hizli aksa artik keske
Silvan ilcesi mi oluyor diyarbakirin eskiden ktmden ilcelere gonderiyolardi simdi direk mi gonderiyolar anlamadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…