- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi manikserce
-
Ben nişanlımla ikimize de yapmayı düşünüyorum canım tabi becerebilirsembişey sorcam bu tabloyu siz eşinize mi kendinize mi yapıosunuz ? :/ bilemedim ben de istiyorum ama nasıl yapcam onu da bilemedim
ne zaman yapcaksın ben de seninle başlayım bari aslında şimdi de yapabilirim öğrencilerimi gönderdim:)Ben nişanlımla ikimize de yapmayı düşünüyorum canım tabi becerebilirsem
Ben aklıma gelince şimdi açtım yapmaya uğraşıyorum excelden ama beceremedim ya nasıl olucak ki bune zaman yapcaksın ben de seninle başlayım bari aslında şimdi de yapabilirim öğrencilerimi gönderdim:)
ne zaman yapcaksın ben de seninle başlayım bari aslında şimdi de yapabilirim öğrencilerimi gönderdim:)
dur bende deniyorum göndercem sana wordde tablo ekleyip yapalımBen aklıma gelince şimdi açtım yapmaya uğraşıyorum excelden ama beceremedim ya nasıl olucak ki bu
Bizde son teslim tarihi 7si yazıyo ama üstlerde yazmıştım bikaç gün erken gidecek
Ayy ben şafak tablosunu hala yapmadım onu yapmam lazım bi an önce
Merhabalar ;-) bu safak tablosundan bende yapmak istiyorum ama nasil yapildigina dair hic bir fikrim yok.. Banada yardimci olabilir misiniz lutfeeen :-(dur bende deniyorum göndercem sana wordde tablo ekleyip yapalım
Yapamıyoruuuuuumdur bende deniyorum göndercem sana wordde tablo ekleyip yapalım
son gün oymuş zaten lunnacım ya erken gitsin bence daha iyi kargaşa olur illaki bende dedim benimkine ama son güne kadar durucam dedi . Ya bende yapmadım o kadar çok şey var ki kafamda. Bugün başlasam iyi olur galiba
Aramızda hiç bilen yok sanırımMerhabalar ;-) bu safak tablosundan bende yapmak istiyorum ama nasil yapildigina dair hic bir fikrim yok.. Banada yardimci olabilir misiniz lutfeeen :-(
Aramızda hiç bilen yok sanırım
Olsun deneye deneye illa ki birimiz becericek
SelamMerhabalar ;-) bu safak tablosundan bende yapmak istiyorum ama nasil yapildigina dair hic bir fikrim yok.. Banada yardimci olabilir misiniz lutfeeen :-(
yaa acemiliğine ayrı ustaya ayrı yapıyım diyorumYapamıyoruuuuuum
Selammmzaten acemilikten sonra görüşcez insallah kısa dönemler için diorum oraya kadar ayrı bi takvim sonrası ayrı saçma mı olur ki?
a.sSelammm
ayrı yapma bence öyle de olur ama hepsi toplu olsun daha güzel olmaz mı ?
Ben deniyorum şimdi inşallah olura.s
üff ben de yapamadım biri bizi kurtarsın:)
acemi amasya usta lefkosa canm sizin?Ben deniyorum şimdi inşallah olur
Sizin neresi canım
acemi amasya usta lefkosa canm sizin?
canm daha gitmedi işte kasımda acemiye gidecek amasya iyiymiş ama kıbrıs çok yorucuymuş bi arkadaş yorum yazmıştı abim 100 kilo gitti 83 geldi diye korktum biraz ama hayrlısı askerlikten önce evlendik bi kereBizim de Ankara canım kasımda gidiyor usta da bakalım neresi hayırlı bi yer olsun diye dua ediyorum
Nasıl canım rahat mı yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?