Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Bizde son teslim tarihi 7si yazıyo ama üstlerde yazmıştım bikaç gün erken gidecek
Ayy ben şafak tablosunu hala yapmadım onu yapmam lazım bi an önce

son gün oymuş zaten lunnacım ya erken gitsin bence daha iyi kargaşa olur illaki bende dedim benimkine ama son güne kadar durucam dedi . Ya bende yapmadım o kadar çok şey var ki kafamda. Bugün başlasam iyi olur galiba

son gün oymuş zaten lunnacım ya erken gitsin bence daha iyi kargaşa olur illaki bende dedim benimkine ama son güne kadar durucam dedi . Ya bende yapmadım o kadar çok şey var ki kafamda. Bugün başlasam iyi olur galiba

Merhabalar ;-) bu safak tablosundan bende yapmak istiyorum ama nasil yapildigina dair hic bir fikrim yok.. Banada yardimci olabilir misiniz lutfeeen :-(
Aramızda hiç bilen yok sanırım
Olsun deneye deneye illa ki birimiz becericek

zaten acemilikten sonra görüşcez insallah kısa dönemler için diorum oraya kadar ayrı bi takvim sonrası ayrı saçma mı olur ki?

Bizim de Ankara canım kasımda gidiyor usta da bakalım neresi hayırlı bi yer olsun diye dua ediyorum
Nasıl canım rahat mı yerinde
canm daha gitmedi işte kasımda acemiye gidecek amasya iyiymiş ama kıbrıs çok yorucuymuş bi arkadaş yorum yazmıştı abim 100 kilo gitti 83 geldi diye korktum biraz ama hayrlısı askerlikten önce evlendik bi kere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…