Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

BENİMKİ GİDELİ OLDU BAYAA UZUN DÖNEM YAPIYOR ŞUAN VE ONUN OLDUĞU YERDE YEMEK SU BULMAK MUCİZE GİBİ GÖZÜKÜYOR SİİRT ERUHDA BİZİMKİSİ ACEMİLİĞİ 56 GÜN YAPTI İLK 1 AYDA SINAV VAR DİYE 2 GÜNLÜĞÜNE GELMİŞTİ . EN SON 11 TEMMUZDA Bİ GİTTİ DAHA SESİNİ DUYABİLDİM SADECE ÇARŞI İZNİDE YOK 12 SAAT NÖBET TUTUYOR ŞUAN GECE 12 SAAT NÖBET TUTP HC UYKUSUZ GÖREVE GTTİ 93/4 LERİ KORUMALI OLARAK GEÇİRMELERİ GREKİYORMUŞ DAĞDAN SEN DUA ET GTTİĞİ YERDE İYİ OLSUN

canım benim ot ve benzeri olaylara rastlarsanız hemen seni aradığında söylesin mehmetçik vakfını aradığınızda hemen denetime gidiyorlar. benim yakın bir arkadaşımının kardeşinin başına geldi ve denetime girdi askeriye bir daha böyle olaylar yaşamadılar. oyüzden sıkıntı yaşadığı konuları iletir umarım. birlik adını tam biliyormusun cnım benimkisi. akyaka 25.hudut olarak geçiyor.

Ah canım ya Allah yardımcınız olsun işiniz zor sağ salim sevdiğine kavuşursun bu zor günleri geride bırakırsınız inşallah
Canım bizim yerimiz çok iyi şükürler olsun acemi Ankara Mamak usta İzmir Gaziemir havacı

OZAMAN BENCE BIRAK ERKEN GİTSİN OKADAR ZOR Kİ ANLATAMAM SANA .ÖZLEMEK AYRI ONUN ÇEKTİKLERİNİ DUYMAK APAYRI .

benimkisinin tam birliği canım
25 İNCİ HD.TUG.K.YRD.LIĞI 3 ÜNCÜ HD.TB.KH. VE KH.HİZ.BL. EMN. VE MHF.TK. / KARS AKYAKA / KARS

Doğru söylüyosun halimize çok şükür ama yinede insan güle oynaya gönderemiyor işte

Kizlar Allah yardimicimiz olsun hepimizin..vedalasmak ciddi anlamda koyuyor insana ama her zaman geldiklerindeki o sevinci o mutlulugu dusunup teselli olmaliyiz

Bizde son teslim tarihi 7si yazıyo ama üstlerde yazmıştım bikaç gün erken gidecek
Ayy ben şafak tablosunu hala yapmadım onu yapmam lazım bi an önce
bişey sorcam bu tabloyu siz eşinize mi kendinize mi yapıosunuz ? :/ bilemedim ben de istiyorum ama nasıl yapcam onu da bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…