- Konu Sahibi manikserce
-
BENİMKİ GİDELİ OLDU BAYAA UZUN DÖNEM YAPIYOR ŞUANOrası da doğru zaten gidecek ha 3 gün ha 5 gün ne farkeder pazartesi teslim olursa haftasonuda birleşeceği için 2 gün daha erken dönmüş olacakmış onu da düşünüyor
Bi de dağıtım iznini ben hep 7 gün olarak düşünmüştüm ama öyle olmayabiliyomuş yerine göre daha az izin veriyorlarmış acemiden direk usta birliğine geçme ihtimali varmış eğer öyle olursa resmen yıkılırım bu sene yıllık izin bile kullanmadım dağıtımda kullanırım diye
Seninki ne zaman gidecek canım
Bi tanidigimiz da gecen yil orada yapmisti,evet askerlik olarak rahat bi yermis ama 'daha ilk gittigim gun iki cocuk yatagimda oturmus ot cekiyolardi' dedi.. geneli oyleymis oradakilerin,sorunlu tipleri gonderiyolarmis biraz.. ne yazik ki devrecilik denen olayda fazlasiyla varmis.. umarim oyle olmaz tabii,ins iyi insanlara denk gelirler.. bizimki cakmak dogu kisla emniyet ve muhafiz takimina gidecek,piyade olarak.. senin sevdicek? Ins bolukler de aynidir,cok sevinirim o zaman
Ah canım ya Allah yardımcınız olsun işiniz zor sağ salim sevdiğine kavuşursun bu zor günleri geride bırakırsınız inşallahBENİMKİ GİDELİ OLDU BAYAA UZUN DÖNEM YAPIYOR ŞUANVE ONUN OLDUĞU YERDE YEMEK SU BULMAK MUCİZE GİBİ GÖZÜKÜYOR SİİRT ERUHDA BİZİMKİSİ ACEMİLİĞİ 56 GÜN YAPTI İLK 1 AYDA SINAV VAR DİYE 2 GÜNLÜĞÜNE GELMİŞTİ . EN SON 11 TEMMUZDA Bİ GİTTİ DAHA SESİNİ DUYABİLDİM SADECE ÇARŞI İZNİDE YOK 12 SAAT NÖBET TUTUYOR ŞUAN GECE 12 SAAT NÖBET TUTP HC UYKUSUZ GÖREVE GTTİ 93/4 LERİ KORUMALI OLARAK GEÇİRMELERİ GREKİYORMUŞ DAĞDAN SEN DUA ET GTTİĞİ YERDE İYİ OLSUN
OZAMAN BENCE BIRAK ERKEN GİTSİNAh canım ya Allah yardımcınız olsun işiniz zor sağ salim sevdiğine kavuşursun bu zor günleri geride bırakırsınız inşallah
Canım bizim yerimiz çok iyi şükürler olsun acemi Ankara Mamak usta İzmir Gaziemir havacı
Sesimi çıkarmayayım ben o zaman ne zaman gitmek istiyorsa o zaman gitsinOZAMAN BENCE BIRAK ERKEN GİTSİNOKADAR ZOR Kİ ANLATAMAM SANA .ÖZLEMEK AYRI ONUN ÇEKTİKLERİNİ DUYMAK APAYRI .
benimkisinin tam birliği canımBi tanidigimiz da gecen yil orada yapmisti,evet askerlik olarak rahat bi yermis ama 'daha ilk gittigim gun iki cocuk yatagimda oturmus ot cekiyolardi' dedi.. geneli oyleymis oradakilerin,sorunlu tipleri gonderiyolarmis biraz.. ne yazik ki devrecilik denen olayda fazlasiyla varmis.. umarim oyle olmaz tabii,ins iyi insanlara denk gelirler.. bizimki cakmak dogu kisla emniyet ve muhafiz takimina gidecek,piyade olarak.. senin sevdicek? Ins bolukler de aynidir,cok sevinirim o zaman
HAYIRLISIYLA GTSİN GELSİN TATLIM 6 AY MIYDISesimi çıkarmayayım ben o zaman ne zaman gitmek istiyorsa o zaman gitsin
Şaka gibi ya haftaya bugün yolcu edicem
İnşallah güzelimHAYIRLISIYLA GTSİN GELSİN TATLIM 6 AY MIYDI
DAHA NE İSTİYOSUN BE CANIM BENM 365 SAYMICAN BENM GBİİnşallah güzelim
Evet 6 ay yapacak
Doğru söylüyosun halimize çok şükür ama yinede insan güle oynaya gönderemiyor işteDAHA NE İSTİYOSUN BE CANIM BENM 365 SAYMICAN BENM GBİ
Doğru söylüyosun halimize çok şükür ama yinede insan güle oynaya gönderemiyor işte
Evet çok az kaldı inşallah onlar burda yokkende zaman böyle çabuk geçerSelam herkezeeeee zaman azaldı kızlarr
Dayanmaktan sabetmekten başka şansımız yok malesefKizlar Allah yardimicimiz olsun hepimizin..vedalasmak ciddi anlamda koyuyor insana ama her zaman geldiklerindeki o sevinci o mutlulugu dusunup teselli olmaliyiz
Evet çok az kaldı inşallah onlar burda yokkende zaman böyle çabuk geçer
Dayanmaktan sabetmekten başka şansımız yok malesef
Sanırım 3ünde gidecek canımAmin canım inşallah ya of çok tuhaf bir duygu cidden. Teslim tarihi belli mi peki
canm merhaba benimde eşime kıbrıs çıktı usta lefkoşa sizin neresi?kızlar nasılsınız, umarım hepimize içimizin rahat edeceği yerler çıkmıştır. Biz kıbrıs yolcusuyuz bizi neler bekliyor bakalım
Sanırım 3ünde gidecek canım
Bizde son teslim tarihi 7si yazıyo ama üstlerde yazmıştım bikaç gün erken gidecekHadi hayırlısı canım ya bizim de 7 snde sanırım gidiş
bişey sorcam bu tabloyu siz eşinize mi kendinize mi yapıosunuz ? :/ bilemedim ben de istiyorum ama nasıl yapcam onu da bilemedimBizde son teslim tarihi 7si yazıyo ama üstlerde yazmıştım bikaç gün erken gidecek
Ayy ben şafak tablosunu hala yapmadım onu yapmam lazım bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?