Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Olsun canım öyle tabi hayırlısı yine Ustayı nasıl öğrendi canım ama ben onu anlamadım :/
Korkma bence herkezin durumu aynı olacak diye birşey yok ya pozitif düşün canım.. Rabbim tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin cümlemize

canm bizimki kısa dönem cuma günü öğrendik e devletten acemiyi de ustayı da siz?

canm bizimki kısa dönem cuma günü öğrendik e devletten acemiyi de ustayı da siz?

hee anladım canım şimdi :) Bizim uzun dönem iki hafta olucak sanırım öğreneli biz 1 sene askerliğin çıkmasını bekledik bi de.
Evrak karışıklığı yüzünden 1 senemiz heba oldu

canm izinsiz 157 diye biliyorum
Aaa izinsiz 157 mi ben izinsiz 168 olarak biliyodum hep bu çok iyi haber oldu
Şafak kağıdını ekliyorum kızlar ama 168 olarak hazırladım ben onu düzeltirim önizlemeden bakarsanız daha net gözüküyor

bişey sorcam bu tabloyu siz eşinize mi kendinize mi yapıosunuz ? :/ bilemedim ben de istiyorum ama nasıl yapcam onu da bilemedim
ben isimlerimizden excell de tablo hazırlamıştım, her gün işe gelir gelmez bir günümüzü boyuyorum. sizde böyle bişey hazırlayabilirsiniz. hemçok özel oluyor hemde kolay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…