- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi manikserce
-
168 canımKisa donemler tam olarak kac olarak kactan geri sayiyoruz kizlarrr :))
canm izinsiz 157 diye biliyorumKisa donemler tam olarak kac olarak kactan geri sayiyoruz kizlarrr :))
canm daha gitmedi işte kasımda acemiye gidecek amasya iyiymiş ama kıbrıs çok yorucuymuş bi arkadaş yorum yazmıştı abim 100 kilo gitti 83 geldi diye korktum biraz ama hayrlısı askerlikten önce evlendik bi kere:)
canm bizimki kısa dönem cuma günü öğrendik e devletten acemiyi de ustayı da siz?Olsun canım öyle tabi hayırlısı yine Ustayı nasıl öğrendi canım ama ben onu anlamadım :/
Korkma bence herkezin durumu aynı olacak diye birşey yok ya pozitif düşün canım.. Rabbim tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin cümlemize
canm bizimki kısa dönem cuma günü öğrendik e devletten acemiyi de ustayı da siz?
Kızlaaaaar yaptım galiba eklerim birazdan
Aaa izinsiz 157 mi ben izinsiz 168 olarak biliyodum hep bu çok iyi haber olducanm izinsiz 157 diye biliyorum
Ya ekleyemiyorum nasıl ekliycem
Kızlar gün sayısı az olduğu için sanırım seyrek seyrek duruyor internettekiler gibi olmadıEki Görüntüle 1284085
Hadi at kuzum aynısından kendi adım olanı da yaptımhuuhuuu çok beğendim canım süper olmuş yaa
bende atayım birazdann
Senin uzun dönem miydi tatlımahh kızlar ahh ben o çizelgeyi gördükçe ağlayasım gelir
Selamm senin de mi uzun canımahh kızlar ahh ben o çizelgeyi gördükçe ağlayasım gelir
Selamm senin de mi uzun canım
Senin uzun dönem miydi tatlım
E hani çizelgeyi atmadın dahaSelamm senin de mi uzun canım
Benim de öyle tatlım kısa dönem olmakla avutacağız kendimizi buradaki bazı arkadaşlarımızın işleri çok daha zor6 ay kızlar benim kisi 5 kasım teslim tarihi
ben isimlerimizden excell de tablo hazırlamıştım, her gün işe gelir gelmez bir günümüzü boyuyorum. sizde böyle bişey hazırlayabilirsiniz. hemçok özel oluyor hemde kolay :)bişey sorcam bu tabloyu siz eşinize mi kendinize mi yapıosunuz ? :/ bilemedim ben de istiyorum ama nasıl yapcam onu da bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?