Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Canım 357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza topiğine gel artık oradayız.Allah kavuştursun. acemi 28 gün sürüyor.Ama değişebiliyor mesela bizim Jandarma 38 gün..
Bizim acemilik 52 gün sürmüştü düştüğü yere göre değişebiliyor

Nerde yapmıstı acemılıgını canım. Benım ızmıre gıttı 75 gun bıle yapan varmıs kısa donemlerdede oylemıdır acaba?
BİZİM ACEMİLİK ISPARTA MERKEZDİ TATLIM ORDAN ZATEN BATIYA GİDEN OLMUYOR SİİRTE GTTİ ŞUAN SİİRTTE 75 GÜN YAPANLAR 460 ŞAFAK SAYANLARDI CANIM ŞUAN 365 OLDUĞU İÇİN UZUN DÖNEM EN FAZLA 52 YADA 56 OLUYOR DİYE BİLİYORUM ÇÜNKÜ EN UZUN ACEMİLİK ISPARTADAYDI TATLIM

Anladım canım buzım kısa donem ınsllah okadr uzun acemılık yapmaz

Anladım canım buzım kısa donem ınsllah okadr uzun acemılık yapmaz
ağustosta bi arkadaşımın kardeşi izmire düştü 1 ay olmadan yemin törenine gittiler tatlım sen içini ferah tut komando olarak yapmıcaksa uzun acemilik olmyor zaten bizimki komando hemde timde o yüzden uzun yaptılar daha acemilikte göreve gidiyolardı

Yok canım bakım bölumunde benmkı ınsallah kısasurer

benim eşimde bugün teslim oldu birliğine üstelik daha dün evlendik bugün asker oldu yarim
ankara mamak onun yeride beraber saya saya bitircez inş

Kızlar nasilsiniz. Sozlumu bugün ugurladik amasya ya. Sagsalim kavusmak nasip etsin Allahim hepimize.Zaman umarim cabuk gecer..

Kızlar aranıza yeni katıldım benimde nişanlım askere gitti usta diyarbakıra çıktı diyarbakır hakkında bilgisi olan var mı bana yardımcı olun lütfeenn

Bende araniza yeni katldim kizlar. Sevgilim yeni askere gitti ins cabuk gecer bana cok zor geliyo hic bitmicekmis gibi..

kızlar merhaba bi haftadır yoktum izinliydim eşimi teslim ettik amasyaya çarşamba günü hatta cumartesi de ziyarete gittik:) şimdi şole bir sorum olacak size eşim usta birliğine lefkoşaya gidecek yemin töreni 28 kasımda biz onu cuma eve götürebilcez cuma ve cumartesi gece kalıp pazar tekrar teslim olması gerekiyormuş. pazar teslim olursa amasyaya olacak onlar oradan uçak biletlerini falan ayarlaıp kendileri gönderiyolarmış. biz pazar da kalsın istiyoruz pazartesi teslim olursa direk lefkoşaya teslim olacak ben de uçak bileti bakıyorum ama kesin de bi bilgim yok bütün bu konularla ilgili amasyada acemiliği olup kıbrısa gidecek asker eşleri siz neler yapıyorsunuz?

Bende araniza yeni katldim kizlar. Sevgilim yeni askere gitti ins cabuk gecer bana cok zor geliyo hic bitmicekmis gibi..
Hosgeldin tatlim:) gecer allahin izniyle gecer.. olumsuz dusunme sakin.. Gecmiyo gunler bitmiyo diye dusunursen kendini cook mutsuz edersin gecen her gun ona biraz daha yaklasiyosun bunu dusun:) nerde yapiyo askerligini tatlim? Kisa donem mi?

Hosgeldin tatlim:) gecer allahin izniyle gecer.. olumsuz dusunme sakin.. Gecmiyo gunler bitmiyo diye dusunursen kendini cook mutsuz edersin gecen her gun ona biraz daha yaklasiyosun bunu dusun:) nerde yapiyo askerligini tatlim? Kisa donem mi?
Hosbuldm cnm insallh oyle olur ya:) ankarada yapiyor askerlgini uzun dönem 4kasmda yolcu ettik ; (

Hosbuldm cnm insallh oyle olur ya:) ankarada yapiyor askerlgini uzun dönem 4kasmda yolcu ettik ; (
Sende bendensin kuzum:) bizimde uzun donem ben 7kasimda ugurladim sevdigimi bak 4gun oldu bile:) senin 1hafta olmusss oh miss:) burda destek oluyoruz birbirimize:) allahin izniyle gelip gecici bi surec bu elbet bir gun biticek:) geriye donup baktigimizda onlari ozlemek o gunleri yasamak bile guzeldi diycez:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…