- Konu Sahibi manikserce
-
Bizim acemilik 52 gün sürmüştü düştüğü yere göre değişebiliyorCanım 357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza topiğine gel artık oradayız.Allah kavuştursun. acemi 28 gün sürüyor.Ama değişebiliyor mesela bizim Jandarma 38 gün..
Nerde yapmıstı acemılıgını canım. Benım ızmıre gıttı 75 gun bıle yapan varmıs kısa donemlerdede oylemıdır acaba?Bizim acemilik 52 gün sürmüştü düştüğü yere göre değişebiliyor
BİZİM ACEMİLİK ISPARTA MERKEZDİ TATLIM ORDAN ZATEN BATIYA GİDEN OLMUYOR SİİRTE GTTİ ŞUAN SİİRTTENerde yapmıstı acemılıgını canım. Benım ızmıre gıttı 75 gun bıle yapan varmıs kısa donemlerdede oylemıdır acaba?
Anladım canım buzım kısa donem ınsllah okadr uzun acemılık yapmazBİZİM ACEMİLİK ISPARTA MERKEZDİ TATLIM ORDAN ZATEN BATIYA GİDEN OLMUYOR SİİRTE GTTİ ŞUAN SİİRTTE75 GÜN YAPANLAR 460 ŞAFAK SAYANLARDI CANIM ŞUAN 365 OLDUĞU İÇİN UZUN DÖNEM EN FAZLA 52 YADA 56 OLUYOR DİYE BİLİYORUM ÇÜNKÜ EN UZUN ACEMİLİK ISPARTADAYDI TATLIM
Anladım canım buzım kısa donem ınsllah okadr uzun acemılık yapmaz[/QUOTE
ağustosta bi arkadaşımın kardeşi izmire düştü 1 ay olmadan yemin törenine gittiler tatlım sen içini ferah tut komando olarak yapmıcaksa uzun acemilik olmyor zaten bizimki komando hemde timde o yüzden uzun yaptılar daha acemilikte göreve gidiyolardı
ağustosta bi arkadaşımın kardeşi izmire düştü 1 ay olmadan yemin törenine gittiler tatlım sen içini ferah tut komando olarak yapmıcaksa uzun acemilik olmyor zaten bizimki komando hemde timde o yüzden uzun yaptılar daha acemilikte göreve gidiyolardıAnladım canım buzım kısa donem ınsllah okadr uzun acemılık yapmaz
Yok canım bakım bölumunde benmkı ınsallah kısasurerağustosta bi arkadaşımın kardeşi izmire düştü 1 ay olmadan yemin törenine gittiler tatlım sen içini ferah tut komando olarak yapmıcaksa uzun acemilik olmyor zaten bizimki komando hemde timde o yüzden uzun yaptılar daha acemilikte göreve gidiyolardı
Günaydın kızlarrr
Bende bugün yolladım sevdiceğimi..
Diyarbakir merkez mi canim. Beninde uata diyarbakir erganiKızlar aranıza yeni katıldım benimde nişanlım askere gitti usta diyarbakıra çıktı diyarbakır hakkında bilgisi olan var mı bana yardımcı olun lütfeenn
Hosgeldin tatlim:) gecer allahin izniyle gecer.. olumsuz dusunme sakin.. Gecmiyo gunler bitmiyo diye dusunursen kendini cook mutsuz edersinBende araniza yeni katldim kizlar. Sevgilim yeni askere gitti ins cabuk gecer bana cok zor geliyo hic bitmicekmis gibi..
Hosbuldm cnm insallh oyle olur ya:) ankarada yapiyor askerlgini uzun dönem 4kasmda yolcu ettik ; (Hosgeldin tatlim:) gecer allahin izniyle gecer.. olumsuz dusunme sakin.. Gecmiyo gunler bitmiyo diye dusunursen kendini cook mutsuz edersingecen her gun ona biraz daha yaklasiyosun bunu dusun:) nerde yapiyo askerligini tatlim? Kisa donem mi?
Sende bendensin kuzum:) bizimde uzun donemHosbuldm cnm insallh oyle olur ya:) ankarada yapiyor askerlgini uzun dönem 4kasmda yolcu ettik ; (
Sende bendensin kuzum:) bizimde uzun donemben 7kasimda ugurladim sevdigimi bak 4gun oldu bile:) senin 1hafta olmusss oh miss:) burda destek oluyoruz birbirimize:) allahin izniyle gelip gecici bi surec bu elbet bir gun biticek:) geriye donup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?