Kasım 2014 (357.Dönem) Asker Yarenleri

Kızlar ben de şuan sevgilimle uzağım görüşemeden gidicez ben asker kutusu hazırladım evine yollıcam sürpriz:)

Kızlar ben de şuan sevgilimle uzağım görüşemeden gidicez ben asker kutusu hazırladım evine yollıcam sürpriz:)

Uzaktan cok zor da bide ulasamicam düşüncesi yok mu allahım yardımcımız olsun..
Canım özelden yazmissin cevap yazamadim nedense maalesef hic bi bikgim yok Ankara Mamak acemiliğinden üzgünüm
Paket bende yolladım sevdiğime ona özenerek hazırlık yapmak bile ayrı bi heyecandı :) amaaaa iki hafta olmasına ragmen ulaşmadı henuz eline..insallah zamanında varır :'(

Ayrıca hepimizin uzun tatlı ilişkilerini Rabbim nazardan esirgesin bir arkadaşımızın da dedigi gibiiii dugun haberlerini de paylaşmayı nasip etsin Allahım bizlereee :)

Günaydın asker yarenleri bugün nasılsınız
canim bnmde geçmiyor valla daha safak 298 be askerim tunceli de...alismk zor

geçmiyor malesef üstelik alışırsın diye düşünme alışamıyorsun benimde şafak 298 ve askerim Şırnak'ta..
Kızlar ikinizin de Allah yardımcısı olsun sağ salim kavuşun inşallah sevdiklerinize
Alışılmaz tabi sevdiğin olmadan günler geceler geçmez napıcaz yaaa
Biz burda birbirimize destek olacağımıza hep beraber ağlayacağız sanırım
Ayy bi de telefon olmadan çok daha zor olur ama içini ferah tut tatlım belki düşündüğünüz gibi olmaz telefon kullanabilir
Nasıl asker kutusu ne koydun içine

Traş köpüğü,kolonyası,tırnak makası,kendi havlumu koydum benden bir şeyler olsun diye mektup yazıcam falan haberi olmadan yollıcam :)
Hadi ya inşallah iyi olur Ankara bizim için şimdiden usta birliğinin stresi sardı
Biz burda birbirimize destek olucaz başka çaremiz yok kızlar

Hmm anladım kuzum bende alışveriş yapalım demiştim kendim mi hazırlasam zaten liste fln hazırladım
Ankarada acemi birliği ne kadarmış canım bazı yerlerde daha uzun oluyormuş ya

Hmm anladım kuzum bende alışveriş yapalım demiştim kendim mi hazırlasam zaten liste fln hazırladım
Ankarada acemi birliği ne kadarmış canım bazı yerlerde daha uzun oluyormuş ya
Bence sen al yolla eğer yanındaysa da al paketle ver ona daha iyi olur. Valla hiç bilmiyorum canım ya kaç gün olduğunu nette yazmıyodu hiçbir şey

Offf senin de çok zor herkesin korktuğu başına gelmiş
Alışmak zaten mümkün değil insan sevdiğinin yokluğuna alışabilir mi hiç..

size destek olacak bir şeyler söylemeyi çok isterdim ama zor demek hafif kalıyor.. yalnızlık,mutsuzluk ve en kotusu de kimsenin seni anlamaması....
usta birliğini soranlara Şırnak dediğim de suratlarındaki o aptal ifade ,korkma bir şey olmaz nidaları... askerlik bana güçlü olmayı da öğretti tek iyi yanı da bu sanırım .. Bir de özlemin sevgiyi büyütmesi , birbirini kırmaktan korkmak vs bunlar güzel şeyler :)

sende bndensin bizde tunceli

şuan beni avutan tek şey mesajlaşabiliyoruz rahatça .. hatta geçenlerde görüntülü konuştuk birkaç dakika :)
ama telefonu kapattıktan sonra acabalar kafamın içinde dönüyor. iyice paranoyak oldum sanırım .. kendimi işe verdim sürekli çalışıyorum ...

has torunlarımızın topiği gözlerim yaşardı valla
Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin hatunlar.. Ben 2013 kasımda sevdiceğimi göderdim bu ayn sonunda alıyorum inşallah Darısı sizin başınıza
Zorlu süreç sizi bekliyo bol bol sabretmeyi öğreniceksiniz ama bitiyomuş işte ne kadar zorda olsa bitiyomuş

selam kızlar kasım celp döneminde asker yolu bekleyenlerde bende varım 24 ekimde öğrenicez yerimizi çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…