- 13 Ağustos 2014
- 5.607
- 2.463
- 448
- Konu Sahibi manikserce
-
amin canim iyi olsunlar da tek sorun konuşamamak olsun..sizin kisa donem olucak galibaUstada da yasak olması çok kötüAllah sabırlar versin sağ salim kavuştursun inşallah
amin canim iyi olsunlar da tek sorun konuşamamak olsun..sizin kisa donem olucak galiba
inşallah kisa olur canımÖyle başvurduk ama şans işi,daha hiç bir şey belli değik 24 Ekim'de açıklanıcak
Ben de razıyım varsın ben özleyeyim yeter ki o iyi olsun..
Benim sevgilim de Ankara canım ilçeler farklı sadece..Herkese selammm
Benim sevgilim de Kasım da asker
Ankara/Etimesgut çıktı sizin nerelerdee
Kızlar ben de şuan sevgilimle uzağım görüşemeden gidicezNe güzel sevgiline destek oluyorsun ne kadar üzülsekte onları üzmemek için belli etmememiz lazım ama bu çok güç oluyor
Benimde aklımda bikaç şey var burda birbimizden fikir alır bol bol sürpriz yaparız askerlerimize
Kızlar ben de şuan sevgilimle uzağım görüşemeden gidicezben asker kutusu hazırladım evine yollıcam sürpriz:)
canim bnmde geçmiyor valla daha safak 298be askerim tunceli de...alismk zor
Kızlar ikinizin de Allah yardımcısı olsun sağ salim kavuşun inşallah sevdiklerinizegeçmiyor malesefüstelik alışırsın diye düşünme alışamıyorsun benimde şafak 298 ve askerim Şırnak'ta..
Ayy bi de telefon olmadan çok daha zor olur ama içini ferah tut tatlım belki düşündüğünüz gibi olmaz telefon kullanabilircanim acemilikte ilk 1 ay ankesorluden konuştuk günde bir iki defa ariyodu daha sonra tel soktu içeri iyidik sıkıntımız yoktu. simdi tunceli asker toplanma merkezinde daha karakoluna gitmedi..gideceği yerde tel yasakmis kesinlikle ama bakalım
Nasıl asker kutusu ne koydun içineKızlar ben de şuan sevgilimle uzağım görüşemeden gidicezben asker kutusu hazırladım evine yollıcam sürpriz:)
Traş köpüğü,kolonyası,tırnak makası,kendi havlumu koydum benden bir şeyler olsun diye mektup yazıcam falan haberi olmadan yollıcam :)Günaydın asker yarenleri bugün nasılsınız
Kızlar ikinizin de Allah yardımcısı olsun sağ salim kavuşun inşallah sevdiklerinize
Alışılmaz tabi sevdiğin olmadan günler geceler geçmez napıcaz yaaa
Biz burda birbirimize destek olacağımıza hep beraber ağlayacağız sanırım
Ayy bi de telefon olmadan çok daha zor olur ama içini ferah tut tatlım belki düşündüğünüz gibi olmaz telefon kullanabilir
Nasıl asker kutusu ne koydun içine
Hmm anladım kuzum bende alışveriş yapalım demiştim kendim mi hazırlasam zaten liste fln hazırladımTraş köpüğü,kolonyası,tırnak makası,kendi havlumu koydum benden bir şeyler olsun diye mektup yazıcam falan haberi olmadan yollıcam :)
Hadi ya inşallah iyi olur Ankara bizim için şimdiden usta birliğinin stresi sardı
Biz burda birbirimize destek olucaz başka çaremiz yok kızlar
Bence sen al yolla eğer yanındaysa da al paketle ver ona daha iyi olur. Valla hiç bilmiyorum canım ya kaç gün olduğunu nette yazmıyodu hiçbir şeyHmm anladım kuzum bende alışveriş yapalım demiştim kendim mi hazırlasam zaten liste fln hazırladım
Ankarada acemi birliği ne kadarmış canım bazı yerlerde daha uzun oluyormuş ya
Yanımda canım öyle yapayım o zaman ben alayım hazırlayayım onun içinBence sen al yolla eğer yanındaysa da al paketle ver ona daha iyi olur. Valla hiç bilmiyorum canım ya kaç gün olduğunu nette yazmıyodu hiçbir şey
Offf senin de çok zor herkesin korktuğu başına gelmiş
Alışmak zaten mümkün değil insan sevdiğinin yokluğuna alışabilir mi hiç..
sende bndensinbizde tunceli
Hem daha anlamlı olur canım :)Yanımda canım öyle yapayım o zaman ben alayım hazırlayayım onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?