Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah yardımcımız olsun dualarımız hepimize:)inşallah Dediğin gibi 2015 in en mutlu anneleri olalım

klomen de kullandım 3 ay boyunca ama biz beceremedik :) bu sefer doktor aşılama ded ve p.tesi aşılama yaptırdık bakalım hayırlısı :) klomen kullandığım dönemlerde doktorum banada verdi progestan 10 gün boyunca günde 2 tane kullan dedi kullandım ve tutmadığı zamanda 3-4 gün sonra adet oldum..

canım öncelikle hoş geldin aramıza aşılama ne zaman yapılacak belli mi tarihi ?

tatlım bende klomen kullandım 3 kez ondan sonra aşılama dedi doktor belki seninde öyle olacak

Günaydın güzel anne adayları; nasılsınız? Ben bugün ılık bir duş alarak güne başladım:)
sana bugunu mu anlatayım mı :) sabah 6 da kalktım duşa girdim eşime kahvaltı hazırladım eşim kalktı giyindi 06:45 te evden çıktı 7 de iş başı yapıyor ve o gittikten sonra camları açtım güzel bir hava vardı sabah sonra yatakları topladım kendimde kahvaltı ettim hazırladım 8 de işe gittim :) ve akşam 10 da çıktım işten anca geldim eve :)

ayyy hadi inşallah çok güzel haberler ver bize :)
Insallah ama ben haftaya saliya kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü korkuyorum hemen yapip olumsuz sonuc almaktan ve eger tutmamissa adet olmak bana daha iyi gelecek testten ogrenmektense

O nasıl bir iş arkadaşım çok uzun saatler mesaide kalmışsın, çok ayakta kalmasaydın bari

Kizlar benim bugun 14.gunum ara ara sanki kirmizi kart yiyecek gibi oluyorum ama gelen giden yok haftaya saliya kadar bkleyecegim

Belki de ole yapar bir umut belki aşılama ya gerek kalmaz die dusundum ama hayırlısı inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir

biz bebek hasretiyle yanıyoruz, manisa da daha 2 saatlik bir bebeği çöp konteynırına atmışlar allahım bu nasıl bir vicdandır, bakamayacaksın madem çocuk esirgemeye götür bırak, ölsün diye atmak ne demek?korunsaydın madem çocuk istemiyorsun...isyan etmemek elde değil!!!

Arkadaşlar merhaba , bende aranıza yeni katıldım. Ağır pko hastasıyım. 5 yıllık evliyiz benim adetlerim ilk adet olduğum günden beri düzensiz, yıllarca doğum kontrol hapı kullandım ama bi sonuç yok...Hem kıllanma hem kilo hepsi var :)
Neyse eşimin sperm sayısı 59 milyon hareketli de %50 miş.
Dün doktora başladık, puregon 300 verdi, günde 50ml.(ilk kez tedaviye başlıyorum, aşılama yapacakmış)
Bugün adetimin 3.günü,bgn ilaca başlayacağım. Doktora Amh testi yapalım dedim fakat gerek yok pko yumurta rezervi çok olur dedi. Rahim filmi çekelim dedim ona da gerek yok dedi.
Kızlar bizim doktor ne desem gerek yok diyor, inşallah ilk denememde sonuç alırız, allah hepimize çifter çifter yavrular nasip eder...
puregon 300 iyi bir ilaç mı?
Kilolu olmam çok sorun mu?
Sigara içiyorum etkisi olur mu?
Eşimin testleri iyi mi?(dr belki aşılama yapmam, yumurtalar gelişince size bırakırım diyor sizce aşılama isteyelim mi?)
pko ikiz olma ihtimali çok diyorlar doğru mu?
Aşılama da ihtimal %15 hem de ilk aşılama tutmaz diyorlar doğru mu?
Kızlar kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfeennn

Korkuyorum nasil yaptirayim odum kopuyo ne bileyim hayirlisi allahtan diyorum bi yandan da yapamiyorum gecen ctesi yaptirmistim 3.6cikti o yuzden olmadi diye düşünüyorum
Canım bak bence yaptırmalıdın bir an evvel, bir arkadaş da senin gibi yaptırmadı testi meğer hamileymiş, düşük yaşadı dr lar yetişemedi, erken teşhis önemlidir... Korkunun ecele faydası yok canım, srn bikirsin ama yaşanmış böyle örneklerde var

Benim sana ilk tavsiyem acilen sigaraya elveda deöen olacaktır, tamamen yumurta rezervini etiliyır, üstüne bir de hormon alacaksın hiç iyi yapmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…