Allah yardımcımız olsun dualarımız hepimize:)inşallah Dediğin gibi 2015 in en mutlu anneleri olalımMerhaba folik hosbuldum :) evet dün asılama yapıldı bıraz agrım var bol bol dua edıyorum beklemeye basladık inşallah tutmustur bızım hıc bir problemımız yok cünkü bir kere oldu 2 sendır de olmuyor nasıp ya Allahım hepimize 2015 te evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın :* ne olur banada dua edın
Kızlar mrb klomen le 3 tane yumurtam oldu pazartesi ovitrelle çatlama iğnesi oldum ben aşılama istedim ama Dr bu ay normal deneyelim dedi 3 gun ilişki verdi sonrasında progestan verdi umarım olur bu ay bu şekilde hamile kalmak çok mu zor tecrübesiz varsa paylaşır misiniz
canım öncelikle hoş geldin aramıza aşılama ne zaman yapılacak belli mi tarihi ?:)) hemen anlatayım, 3 yıllık evliyim bursadayım, özele gidiyorum. 1 yıldır istiyoruz olmayınca klomene başladık, 5 cm miyomum var ama gebeliği engelleyen bi konumda değilmiş, rahim filmi de çekindim herhangi bi sorun çıkmadı. 2 kez klomen + çatlatma iğnesiyle ilişki denedik, bu kez aşılama yapılacak işte.. benim durum böyle şu an.. gelişme oldukça paylaşırım. iyi geceler herkese...
tatlım bende klomen kullandım 3 kez ondan sonra aşılama dedi doktor belki seninde öyle olacakKızlar mrb klomen le 3 tane yumurtam oldu pazartesi ovitrelle çatlama iğnesi oldum ben aşılama istedim ama Dr bu ay normal deneyelim dedi 3 gun ilişki verdi sonrasında progestan verdi umarım olur bu ay bu şekilde hamile kalmak çok mu zor tecrübesiz varsa paylaşır misiniz
sana bugunu mu anlatayım mı :) sabah 6 da kalktım duşa girdim eşime kahvaltı hazırladım eşim kalktı giyindi 06:45 te evden çıktı 7 de iş başı yapıyor ve o gittikten sonra camları açtım güzel bir hava vardı sabah sonra yatakları topladım kendimde kahvaltı ettim hazırladım 8 de işe gittim :) ve akşam 10 da çıktım işten anca geldim eve :)Günaydın güzel anne adayları; nasılsınız? Ben bugün ılık bir duş alarak güne başladım:)
öyle olması gerek canım bana doktorum da öyle dediTunaydin kizlar benim bugun asilama olali 13.günüm normalde asilama tutmadiginda 14.gun adet olunuyor degil mi
O zaman yarin dananin kuyrugu koouyoöyle olması gerek canım bana doktorum da öyle dedi
ayyy hadi inşallah çok güzel haberler ver bize :)O zaman yarin dananin kuyrugu koouyo
Insallah ama ben haftaya saliya kadar beklemeyi düşünüyorum çünkü korkuyorum hemen yapip olumsuz sonuc almaktan ve eger tutmamissa adet olmak bana daha iyi gelecek testten ogrenmektenseayyy hadi inşallah çok güzel haberler ver bize :)
hoşbuldum teşekkürler... evet 21 kasım cuma saat 6 da yapılacak kısmetse.. hepimizin gönlüne göre olsun her şey inş..canım öncelikle hoş geldin aramıza aşılama ne zaman yapılacak belli mi tarihi ?
hoşbuldumm folik, evet ilk aşılamam olucak inşallah hiç birimiz daha fazla beklemeyiz...hoşgeldin zahirinci, ilk aşılaman yani kısmetse, inşallah son olur
O nasıl bir iş arkadaşım çok uzun saatler mesaide kalmışsın, çok ayakta kalmasaydın barisana bugunu mu anlatayım mı :) sabah 6 da kalktım duşa girdim eşime kahvaltı hazırladım eşim kalktı giyindi 06:45 te evden çıktı 7 de iş başı yapıyor ve o gittikten sonra camları açtım güzel bir hava vardı sabah sonra yatakları topladım kendimde kahvaltı ettim hazırladım 8 de işe gittim :) ve akşam 10 da çıktım işten anca geldim eve :)
Kan testi neden yaptırmıyorsun?Kizlar benim bugun 14.gunum ara ara sanki kirmizi kart yiyecek gibi oluyorum ama gelen giden yok haftaya saliya kadar bkleyecegim
Korkuyorum nasil yaptirayim odum kopuyo ne bileyim hayirlisi allahtan diyorum bi yandan da yapamiyorum gecen ctesi yaptirmistim 3.6cikti o yuzden olmadi diye düşünüyorumKan testi neden yaptırmıyorsun?
Canım bak bence yaptırmalıdın bir an evvel, bir arkadaş da senin gibi yaptırmadı testi meğer hamileymiş, düşük yaşadı dr lar yetişemedi, erken teşhis önemlidir... Korkunun ecele faydası yok canım, srn bikirsin ama yaşanmış böyle örneklerde varKorkuyorum nasil yaptirayim odum kopuyo ne bileyim hayirlisi allahtan diyorum bi yandan da yapamiyorum gecen ctesi yaptirmistim 3.6cikti o yuzden olmadi diye düşünüyorum
Benim sana ilk tavsiyem acilen sigaraya elveda deöen olacaktır, tamamen yumurta rezervini etiliyır, üstüne bir de hormon alacaksın hiç iyi yapmıyorsunArkadaşlar merhaba , bende aranıza yeni katıldım. Ağır pko hastasıyım. 5 yıllık evliyiz benim adetlerim ilk adet olduğum günden beri düzensiz, yıllarca doğum kontrol hapı kullandım ama bi sonuç yok...Hem kıllanma hem kilo hepsi var :)
Neyse eşimin sperm sayısı 59 milyon hareketli de %50 miş.
Dün doktora başladık, puregon 300 verdi, günde 50ml.(ilk kez tedaviye başlıyorum, aşılama yapacakmış)
Bugün adetimin 3.günü,bgn ilaca başlayacağım. Doktora Amh testi yapalım dedim fakat gerek yok pko yumurta rezervi çok olur dedi. Rahim filmi çekelim dedim ona da gerek yok dedi.
Kızlar bizim doktor ne desem gerek yok diyor, inşallah ilk denememde sonuç alırız, allah hepimize çifter çifter yavrular nasip eder...
puregon 300 iyi bir ilaç mı?
Kilolu olmam çok sorun mu?
Sigara içiyorum etkisi olur mu?
Eşimin testleri iyi mi?(dr belki aşılama yapmam, yumurtalar gelişince size bırakırım diyor sizce aşılama isteyelim mi?)
pko ikiz olma ihtimali çok diyorlar doğru mu?
Aşılama da ihtimal %15 hem de ilk aşılama tutmaz diyorlar doğru mu?
Kızlar kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?