Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ikinci iğnemi de vurdummmm ohhh afiyet olsun yumurtacıklara:) açıkcası aşılama cinsel birliktelikten daha kolay .Biz iki Yıldır deniyoruz ve artık gercekten bıktık ve son aylarda sex Hayatımız tamamen bitti. Eşimde de bende de sorun yok sorunumuz yogun iş hayatıni diyebilelim . O yapılması gereken Günleri kaçırınca zaten tüm ay Boşa gidiyor . Tutturup regl baska sebeplerden geç kalınca ama sonrasında o tek çizgiyi görünce büyük hayal kırıklığı . Olay artık görev halime gelmişti ve bu durum bizim canımızı cok sıktı be bu kararı aldık . Hayırlısı olsun hepimize .. Pes etmeyelim , umutsuzluğa kapılmayalım. Illa olacak diye birsey de yok .. Allah biliyor zamanını ama çabalamamız ve inancımızı kaybetmemeliyiz. Ve etrafta negatif konuşan insanlar varsa lütfen uzaklaşın o kişilerden . Stres her olumsuzluğun kaynağı. Liste ye Katılmak isterim bende . Ilk aşılamam purogen ile basladım ve son adet tarihim 21 Kasım . Perşembe ilk kontrolüme gidicem inşallah :)

14.gun normalde bugunndu test günüm ama yaptirmadim canim hayirlisi diyorum artik
hımm..baya bildiğin regl dimi? hayırlısı olsun canım...test yaptıramadan gelen regl[/QUOTE]
10 kasımda aşılama oldum ayın 24ünde test günü demişti doktorum ama ben 20 kasımda regl oldum cnm baya bildiğin regl evet

Aslında bi belirti Olmasını beklemiyorum bi sağlıkçı olarak bu kadar erken dönemde herhangi belirti olmıcanı da biliyorum ama insan kendi başına gelince acaba mı diyo herseye maalesef
Sağlıkçısın demek? Sağlıkçı bile böyle yaparsa demekki normal bir ruh hali içersindeyiz bizde:) 13. Günü kanda çıkarmı?

Aşılama yaptırıp herhangi bi belirti yaşayan var mı bizim devreden
valla bende 15 senedir olmayan bişey oluyo, yüzüm gözüm kırmızı sivilce içinde. her gün bi yenisi çıkıyo. ergen gibi
adet öncesi sendromu malum iştahlıyım, acı tatlı tuzlu ne bulsam götürüyorum vakitli vakitsiz. ama bu her ayki halim yeni değil ki ya da bu sefer çikolatayı abarttım ondan da olabilir. evet sanırım ondan.

kızlar kızlar
tabloya yeni bir başlık ekledim. teşhis kısmı. şikayetiniz nedir yani. bilinen bir sorun var mı? lütfen bana yazın, o sütunu da tamamlayalım. bu bilginin önemli olduğunu düşündüm. sizce nasıl ?

Benım hıc bır sorunum yok canım sebepsiz

folikçim beni tabloya eklemiycekmisin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…