hımm..baya bildiğin regl dimi? hayırlısı olsun canım...test yaptıramadan gelen regl[/QUOTE]14.gun normalde bugunndu test günüm ama yaptirmadim canim hayirlisi diyorum artik
Akşamları kasıklarım sızlıyor, gündüz hiçbişeyim yok:) anlamadım gitti! Başkada belirti yok, sende?Aşılama yaptırıp herhangi bi belirti yaşayan var mı bizim devreden
Hiç bişeyim yok benim valla unutuyorum arada aşılama yaptırdığımı o YüzdenAkşamları kasıklarım sızlıyor, gündüz hiçbişeyim yok:) anlamadım gitti! Başkada belirti yok, sende?
Bende bende:)Hiç bişeyim yok benim valla unutuyorum arada aşılama yaptırdığımı o Yüzden
Aslında bi belirti Olmasını beklemiyorum bi sağlıkçı olarak bu kadar erken dönemde herhangi belirti olmıcanı da biliyorum ama insan kendi başına gelince acaba mı diyo herseye maalesefBende bende:)
Sağlıkçısın demek? Sağlıkçı bile böyle yaparsa demekki normal bir ruh hali içersindeyiz bizde:) 13. Günü kanda çıkarmı?Aslında bi belirti Olmasını beklemiyorum bi sağlıkçı olarak bu kadar erken dönemde herhangi belirti olmıcanı da biliyorum ama insan kendi başına gelince acaba mı diyo herseye maalesef
Geç bi Döllenme olmadıysa çıkar büyük ihtimalleSağlıkçısın demek? Sağlıkçı bile böyle yaparsa demekki normal bir ruh hali içersindeyiz bizde:) 13. Günü kanda çıkarmı?
Geç bi Döllenme olmadıysa çıkar büyük ihtimalle
14.günüm pazara denk geliyo, 13.günümde yaptırayım diyorum kan testini, tabi daha erken kırmızılarla karşılaşmazsam eğerGeç bi Döllenme olmadıysa çıkar büyük ihtimalle
Ayın kaçı 14.günün14.günüm pazara denk geliyo, 13.günümde yaptırayım diyorum kan testini, tabi daha erken kırmızılarla karşılaşmazsam eğer
30'u 14.günümAyın kaçı 14.günün
Anladım bekleyebilirsen 15.gündede yaptırabilirsin aslında garanti olur30'u 14.günüm
bilemedim...korkuyorum da bir yandan, bakalım artık...Anladım bekleyebilirsen 15.gündede yaptırabilirsin aslında garanti olur
cnm 12. gün kan bize cevabı söyler. dayanamıcak olursan en erken 12. gün yanibilemedim...korkuyorum da bir yandan, bakalım artık...
valla bende 15 senedir olmayan bişey oluyo, yüzüm gözüm kırmızı sivilce içinde. her gün bi yenisi çıkıyo. ergen gibiAşılama yaptırıp herhangi bi belirti yaşayan var mı bizim devreden
Benım hıc bır sorunum yok canım sebepsizkızlar kızlar
tabloya yeni bir başlık ekledim. teşhis kısmı. şikayetiniz nedir yani. bilinen bir sorun var mı? lütfen bana yazın, o sütunu da tamamlayalım. bu bilginin önemli olduğunu düşündüm. sizce nasıl ?
folikçim beni tabloya eklemiycekmisin :))kızlar kızlar
tabloya yeni bir başlık ekledim. teşhis kısmı. şikayetiniz nedir yani. bilinen bir sorun var mı? lütfen bana yazın, o sütunu da tamamlayalım. bu bilginin önemli olduğunu düşündüm. sizce nasıl ?
bende saşıyı beklicem ilaç bittikten sonra 3-4 gün beklicem :)Ayy evet benimkide öle inşallah sevinirizhaftaya pazartesi yapıcam ben testi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?