Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlarr beni listeye pozitif ekleyebilirsiniz 2.asilamam bugun 13. gun sonuc 58.80 dua edin kucagima almayi nasip etsin ins :)
aman Allahımmmm
yehaaaaaa
gelsin ponpon kızlar
Allah sağ salim kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin cnmmmmmmm

allahim ins hep pozitif devam eder liste ins hep mutlu haberler alalim :)

KASIM AYI BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL İLK AŞILAMAMI 2009 6 KASIMDA OLDUMİKİZDİLER 25 HAFTADA DOĞDULAR MELEK OLDULAR İKİNÇİ AŞILAMAMIDA 2010 13 KASIMDA OLDUM 3 YAŞINDA KIZIM VAR ÜÇÜNÇÜ AŞILAMAMIDA 2014 17 KASIM DA OLDUM İNŞALLAH HEPİMİZ POZİTİFLERİ GÖRÜRÜZ

hoşgeldin nea, gel otur şöyle bi kenara, hemen getiriyorum çayını yani ekliyorum listeye demek istedim

Reactions: nea
kızlar merhaba ,

Ben de Allah kısmet ederse bu ay sonu ya da Aralıkta aşılama yaptırıcam . Purogen e dün basladım . Persembe günü dr a gidip duruma bakıcak ona göre sanırım doz ayarlaması yapıcak. Çok fazla arastırma yapmadan bu işe kalkıştım cünkü araştırdıkca kafamda büyütecegimi biliyordum . Şimdiye dek büyütülecek cok birsey olmadığını gördüm . BUndan sonra beni neler bekliyor bilmiyorum ama sakin olmaya özen gösteriyorum . Dün ilk iğne mi oldum ve reglim kesildi iğne yüzünden mi yoksa baska bir sebepten mi bilmiyorum . Size de öyle oldu mu ? Allah herkese hayırlısı ile bebiş nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…