- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
merhaba, tedaviniz hayırlı olsun...ilk iğnede adetin kesilmesinin ilk defaa sizden duyuyorum. bence dr.la hemen iletişime geçip konuyu danışmalısınız.kızlar merhaba ,
Ben de Allah kısmet ederse bu ay sonu ya da Aralıkta aşılama yaptırıcam . Purogen e dün basladım . Persembe günü dr a gidip duruma bakıcak ona göre sanırım doz ayarlaması yapıcak. Çok fazla arastırma yapmadan bu işe kalkıştım cünkü araştırdıkca kafamda büyütecegimi biliyordum . Şimdiye dek büyütülecek cok birsey olmadığını gördüm . BUndan sonra beni neler bekliyor bilmiyorum ama sakin olmaya özen gösteriyorum . Dün ilk iğne mi oldum ve reglim kesildi iğne yüzünden mi yoksa baska bir sebepten mi bilmiyorum . Size de öyle oldu mu ? Allah herkese hayırlısı ile bebiş nasip etsin inşallah:)
istediğin çay olsun kuzumfolikcim ben de bir çay alabilirmiyim şekercim:)
hehehe:)))ellerine sağlı kuzum, çay demleyen bebelerin olsun:)))istediğin çay olsun kuzumal nar gibi ohhh !
amin hepimizin olsun, kız olursa öğretcem yanına börek de yapsınhehehe:)))ellerine sağlı kuzum, çay demleyen bebelerin olsun:)))
ikisinede öğreticem, herşeyi bilsinler:) babaları benden iyi kek yapıyor oğlanda bilsin kız da:)amin hepimizin olsun, kız olursa öğretcem yanına börek de yapsınerkek olursa su getirsin, yumurta kırsın yeter
huuu şanslısın! bnmkinin de elinden gelir ama insanın oğlu olunca kıyamıyo heralde, gelin yapsın istiyoikisinede öğreticem, herşeyi bilsinler:) babaları benden iyi kek yapıyor oğlanda bilsin kız da:)
Çok fenasınnnn:) :)huuu şanslısın! bnmkinin de elinden gelir ama insanın oğlu olunca kıyamıyo heralde, gelin yapsın istiyo
Bende pandora nerelerde diyordum, ssğlım olsun canım, hayırlısı buymuş
Bencede yaptır? Kaçıncı günü bugün?Ya test yaptirmadim artikk regl oldum diye ama yinede yaptirmami soyluyo herkes sanmiyorum bisey cikcani zaten tabiki herşeyin hayirlisi
aaa ama artık çok geç ekledim bileeksik bilgilerini de tamamlarsan sevinirim şekerim
Hayırlı olsun canım ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olurkızlar merhaba ,
Ben de Allah kısmet ederse bu ay sonu ya da Aralıkta aşılama yaptırıcam . Purogen e dün basladım . Persembe günü dr a gidip duruma bakıcak ona göre sanırım doz ayarlaması yapıcak. Çok fazla arastırma yapmadan bu işe kalkıştım cünkü araştırdıkca kafamda büyütecegimi biliyordum . Şimdiye dek büyütülecek cok birsey olmadığını gördüm . BUndan sonra beni neler bekliyor bilmiyorum ama sakin olmaya özen gösteriyorum . Dün ilk iğne mi oldum ve reglim kesildi iğne yüzünden mi yoksa baska bir sebepten mi bilmiyorum . Size de öyle oldu mu ? Allah herkese hayırlısı ile bebiş nasip etsin inşallah:)
Senin kacinci gunun olduanladim canim acaba bende 10 da gidip yaptirsam mi ya ?
cnm 2. kez aşılama yapılacaktı, niyetimiz ve planımız buydu ama yumurtamın birinin büyümesi birden hızlanmış, haftasonu bakılmadı, pazartesi 25mm. olduğu görüldü. bu durumda aşılama iptal edildi ve çatlatma iğnesi yaptım hemen. doğal ilişki önerildi. böylelikle aşılamasız klomen tedavisi yapmış olduk. ama bana sorarsan boşa giden koca bir ay!
sebep ise doktor ihmali
[QUO"galadriel80, post: 37953837, member: 162493"]Bencede yaptır? Kaçıncı günü bugün?
[QUO"galadriel80, post: 37953837, member: 162493"]Bencede yaptır? Kaçıncı günü bugün?
Hayırlı olsun canım ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olurbende puregonla basladım asılamaya.. Aslında cok bekleyenler ıcın söylüyorum bunu o kadar bekledık normal yolla hamıle kalmayı ama nedense ılk denemede olmayınca pes edıyoruz sankı oysakı normal yolla aylarca yıllarca bekledık ben sımdı cok mutluyum ve sanslı hıssedıyorum kendımı en azından tedavı yolunda bır adımı atmıs oldum sızlerde öyle pes etmek yok olmassada demekkı bızım için hayırlı degılmiş dıye düşünmeliyiz olana kadar denıcezzz yıhhuuu bu arada benım adetımde kesılme olmamıstı canım doktora sormanda fayda var canım cok optmm
Sanırım bir kaç saatlik şaka yaptı banamerhaba, tedaviniz hayırlı olsun...ilk iğnede adetin kesilmesinin ilk defaa sizden duyuyorum. bence dr.la hemen iletişime geçip konuyu danışmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?