Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba, tedaviniz hayırlı olsun...ilk iğnede adetin kesilmesinin ilk defaa sizden duyuyorum. bence dr.la hemen iletişime geçip konuyu danışmalısınız.

Hayırlı olsun canım ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur bende puregonla basladım asılamaya.. Aslında cok bekleyenler ıcın söylüyorum bunu o kadar bekledık normal yolla hamıle kalmayı ama nedense ılk denemede olmayınca pes edıyoruz sankı oysakı normal yolla aylarca yıllarca bekledık ben sımdı cok mutluyum ve sanslı hıssedıyorum kendımı en azından tedavı yolunda bır adımı atmıs oldum sızlerde öyle pes etmek yok olmassada demekkı bızım için hayırlı degılmiş dıye düşünmeliyiz olana kadar denıcezzz yıhhuuu bu arada benım adetımde kesılme olmamıstı canım doktora sormanda fayda var canım cok optmm

slm kızlar ben bu ay 3. aşılamamı yapacağım yarın için jinemed teksan çamlıbelden randevu aldım bu doktora yada se bu merkeze giden varmı düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim

kötü olmuş canım. hayırlısı canım. artık temenni etmekten de yoruluyor insan. ama vazgeçmemek lazım. umarım en yakın zamanda olur canım.

[QUOTEgüladriel80, post: 37953837, member: 162493"]Bencede yaptır? Kaçıncı günü bugün?[/QUOTE]

14.gunu normalde test gunum bugundu canim ama yaptirmadim

[QUO"galadriel80, post: 37953837, member: 162493"]Bencede yaptır? Kaçıncı günü bugün?[/QUOTE]

14.gun normalde bugunndu test günüm ama yaptirmadim canim hayirlisi diyorum artik

[QUO"galadriel80, post: 37953837, member: 162493"]Bencede yaptır? Kaçıncı günü bugün?

14.gun normalde bugunndu test günüm ama yaptirmadim canim hayirlisi diyorum artik[/QUOTE]
hımm..baya bildiğin regl dimi? hayırlısı olsun canım...test yaptıramadan gelen regl

[QUO"galadriel80, post: 37953837, member: 162493"]Bencede yaptır? Kaçıncı günü bugün?

14.gun normalde bugunndu test günüm ama yaptirmadim canim hayirlisi diyorum artik[/QUOTE]
Canim yaptirsan çıkar benim yaptirma sebebim tasinacagim icindi bide degilsem stres yapip adeti geciktirmemek icibdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…