Kasim 2015 dogum yapan anneler

İlk oğlumda lansinoh aldım çok memnun kaldım
Şimdi de onu kullanıyorum
Her marka süt saklama poleti kullandım çift kilitli olanlar daha iyi ama birbirinden çok da farklarıı yok
Süt saklama şişeleri kısa vadede daha kullanışlı ve dahaaz masraflı
Çalışan bir anneydim sürekli sağıp stok yapmak icab ettiğinde poşetler mantıklı
Şimdi evdeyim şişeler daha kullanıllı oluyor

Canım soracaktım sana da unuttum. Hangi hastanededoğum yaptin

Kızlar ya emerken genzine kaçıyor boğulur gibi oluyor okadar korkuyom ki sizde oluyor mu neler yapıyonuz

Selam kizlar yine dogumlabilgili sorum var sizlere persembe gunu gelen top seklinde yapiskan akinti nisanmis doktordan onayi aldim ben kansiz olunca degil mi diye dusunuyordum.Ama hala dogum yok meydanda...Dogumdan once nisaniniz ne zaman gelmisti?Birde suyu biranda bosalmayip sizinti yapan oldumu?

Benim suyum doğum sırasında geldi.Nişanın ertesi gün doğurdum.Nişan geldikten sonra bir iki hafta da sürdüğü oluyormuş.

Oğlumu sırt üstü yatırıyorum,yüzü de vücutla aynı hizada oluyor. Siz nasıl yatırıyorsunuz ?

Benim nişanım geldikten sonra o gün sancılarım başladı ama suyum gelmediği için çok önemsememiştim ama ilerleyen saatlerde sancı fazlalaşıp sıklaşınca dr gittik doğum başlamış dediy di

biz bugün yedi günlük olduk bile.
asm de topuk kanı verdik çok ağladı yavrum kıyamam, hafifde sarılığımız varmış inşallah artmaz.

Bende sirt ustu yatiriyorum sadece kafasi saga yada sola donuk yan yatmayi onermiyolar yuzu koyun doner diye

kızlar benim kızım 2 saatte 1 emiyor o da 5-10 dakika endişeleniyorum acaba ne kadar çekiyor o 5-10 dakikada yetiyor mudur yavruma ama zorlasamda almıyor daha fazlasını şu an 24. günümüz. 2420 hastane çıkış kilomuz 15. günde 3000 gr olmuş bu cumartesi 1. ay kontrolümüz var ben evde tartıyorum şimdi 3350 gr olmuş( tabi 50 gr eksik yada fazla olabilir).kilo alımı iyi gibi çünkü okuduğuma göre ilk ay 600-800 gr alması anne sütünün yeterli olduğunu gösterirmiş ama ben gerçekten tedirginim kuzum doyuyor mudur yani ne biliyim okuyorum kimlerinin meleği 20 dk bi göğüs 20 dk diğer göğsü emiyor.
Bu arada kızım emdikten sonra emdiği göğsümü sağdım sadece 3 dakika sağdım 40 cc çıktı sağsam daha geliyo ama sağmayı 3. dakikada bıraktım yani bu durumda sütüm yeterlimidir???ben 3 dakikada 40 cc sağıyorsam o 5 dk da 100 cc falan çekiyordur heralde diye düşünüyorum umarım öyledir yani allah ım ya kafayı yiycem keşke çocuklarda gösterge olsa doyduklarında yeşil ışık yansa mesela

Bende sirt ustu yatiriyorum sadece kafasi saga yada sola donuk yan yatmayi onermiyolar yuzu koyun doner diye
bana da hastanede yan yatırın dediler sırt üstü yatırmada gece kusma durumlarında boğazında kalıp nefes almasını engellemesin diye ama dediğin gibi ya yüz üstü dönerse şimdilik onu yapamaz ama allah korusun ya olursa valla anne olmak ne zormuş ya

amin canım hepimizinkine inşallah. bol bol emziriyorum artı günde iki üç kez mama takviyesi yapıyorum. hastaneden taburcu olurken ölçtürdük 8 di cuma günü kontrolde dr. ölçmeye gerek yok artmamış demişti şimdi bugün asm de de azalmış biraz ama sen bol beslemeye devam et dediler ölçüme gerek yok dediler. amannn ilk kzım fototerapi aldığı için tırsıyorum bende allah korusun minişlerimizi. şu ilk zamanları bi atlatsak şimdi sırada kalça ultrasonu var sıkıntı.

maşallah maşallah çok iyi sütün. kızın doyduğu için bırakıyodur. ben e kadar çıkacak diye merak ettim emdiği taraftan 5 cc falan diğerinden de 40 falan çıktı ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…