Kasim 2015 dogum yapan anneler

Beyaz Patik Ben sırt üstü yatırdığımda kendisi başını yana çeviriyor hemen zaten ama hafif yana eğimli yatırmaya çalışıyorum kusarsa boğulmasın diye. Biri hediye olarak yan yatırma yastığı almış bazen onu kullanıyorum tamamen sırt üstü dönmesini engelliyor.

Sırt üstü yatırırken kafasını hep sağa ya da sola mı çevirmek gerek ?

Gece bouunca karin agrim vardi sabah lavoboya kalktim kan geldi 9 45 te hastaneye gittim alttan muayene sonrasi 4 cm aciklikla 12 30 da yatisim yapildi 13 30 da suni sanciya baslandi saat 1755 te kizim dunyaya geldi

Benimki uzun uzun emenlerdendi ama 2 gundur 5 dk emip bırakıyor. Bende uzuluyorum

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar kanamaniz kaç gün sürdü

kızlar benimki 1 den beri uyumuyordu gaz sancısı çekiyodu banyo yatım suyun içinde karnını ovdum çıkıncada bebe yağıyla ovdum altını bezler bezlemez öyle bir gaz çıkarmaya başladı ki anlatamam ardı kesilmedi ve kakasınıda yaptı uykuya daldı hemen yavrumun derdi büyükmüş altını değiştirmedim öylece yatsın çünkü bayadır uyanıkbenim gibi gazdan çeken arkadaşlar için yazdım belki sizede yardımcı olur

benim suyum ve nişanım aynı anda geldi bende hiç sancı yoktusabah eşimekahvaltı hazırlamak için kakltım ve kalkar kalkmaz sürahiden su boşalır gibi su boşadı ve tuvalete gttiğimde nişanımında geldiğini gördüm yani bende su ve nişan aynı anda geldi ama sonrası kanama oldu doktora gittik gittiğimde 3 cm açıklık vardı ama yaklaşık 5 saat sancı çekmeme rağmen hiç açılma olmadı ve kanamam olduğu için 5 saat sancı sonunda sezeryana alındım vücudum yorulduğu için genel anestezi ile oldum

Sütünüz çoğalır diye bişeyler yapıyorsunuz? İçecek falan... Bugün 10 gunluk olduk sutum çok az geliyor mecbur mama veriyorum sariligimizda var çünkü. ..2 saatte bir emziriyorum ama bi bakıyorum memede sut yok...bir tarafı emerken diger tarafı sagiyorum...çok az sutum...çok üzülüyorum her mama verisimde Ağlıyorum. ..

Sırt üstü yatırırken kafasını hep sağa ya da sola mı çevirmek gerek ?
Canım her yatırışında kafasını farklı yöne çevir. Çünkü bebeklerin kemikleri henüz yumuşak olduğu için yatırma şekline göre şekil alıyor mesela benim kızımın doğduğunda hafif tepeye doğru sivriydi başı, her seferinde değişik yatırdım düzeldi. Kafasının yan olması da kusma ihtimaline karşı söyleniyor.
Ben hergün kayısı kompostosu içiyorum, rezene, ceviz, hurma, ve bol su içince süt oluyor. Bir de bugün doktorum kan ilacını kullanmaya devam et dedi hem süt yaparmış hem de sütün kalitesini artırırmış. Banyoda da ılık su ile duş al ve göğüslerine yukarıdan aşağıya masaj yap her seferinde. Ama ağlama canım ağladığından dolayı da sütün gelmiyor olabilir, ben geçen gün birşeye çok üzülmüştüm o gün o kadar az sütüm oldu ki.. Sonuçta önemli olan bir şekilde bebişin karnının doyması değil mi, öyle düşün.

Reflü yatağının kenarları oluyor bebeğin dönmesini engelliyor kussada ağzından akıyor herzaman yönünü değiştiriyoruz yanında olduğunuzda ve yeni emmemiş ise yüz üstü yatırıyoz kafasının şekli için

kizlar selam...bebisim kuvezde...eve gelsin, ona bakmaya baslayayim ben de araniza katilicam bebek bakimi konusunda ama suan cok iyi degilim bebegime hasretim...o yuzden cok takilmiyorum forumda...uzuluyorum herkes bebegiyle benim kucagim bos...kuzumu daha 1 kere kucagima alabildim...besigi bos...besigi yatagimin yanindaydi, eve dondugumuz gun besigi gorunce oyle agladim ki esim alip baska odaya kaldirdi...bebegim donunce yerine koyucak...hepinize bebislerinizle sagliklar dilerim...herseyden once saglik bunu bir kez daha anladim...

sezaryen sonrasi gobek ile ilgili sorum var...lutfen cevap yazin
cuma gunu dogum yaptim...
hala agrilarim var cunku her gun bebegim icin sut birakmaya ve gormeye hastaneye gidiyorum...gobegimi saramadim hic acir diye...
sezaryen yapan arkadaslar, gobeginizi ne zaman sardiniz ya da korse ne zaman giymeye takmaya basladiniz biraz yol gosterirseniz gercekten cok sevinirim...
gobegim suan sarkik vaziyette duruyor da kendimi kotu hissediyorum...

kizlar bu sarilik olayi nezamanna kadar tehlikeli oluyo biz 19 gunluk olduk hala endiselenmelimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…