Saol tatlım tabi dinlenirsem faydasını görürüm ama bebişlerle bu iş çok zor oluyomuşCanim bol bol dimlen benimde normal dogum sonrasi ayaklarim davul gibi olmustu ve ellerim uyusuyordu hala devam ediyor gecmedi doktorum firsat buldukca dinlenmemi soyledi mumkun oldugunca yaptim odem gecti ama uyusmalar hala devam ediyor
Can'ım ama sezeryanla bebişi uzanarak vaziyette alamıyorun hatta ayakta emziriyorum beceremedin yatarak emzirmeyiAyaklarini mumkun mertebe yukari kaldir. Benim de patlayacak gibi sismisti ama bebegimi her emzirmeye oturdugumda ayaklarimi oturdugum seviyeden yukari uzattim 2-3 gunde gecti cok sukur..
AynenSaol tatlım tabi dinlenirsem faydasını görürüm ama bebişlerle bu iş çok zor oluyomuş
Biberonla süt verince memeyi almada zorluk olmuyor mu ?Balli_kurabiyem he bu arada bu saat isi gece icin boyle. Yoksa gunduz gun icinde boll bol memede saat hesabini sadece gece icin tutuyorum. Gunduz uyudugu zamanlarda ise sutumu sagiyorum hem sagdigimi iciriyorum hem emziriyorum. Sarilik durumu hic olmadi zaten bu yuzden gece bu denli rahatim.
Teşekkürler arkadaşım. Dediğin gibi birkaç gün sonra düzeldi durumcanım bebeğini emzirirken boğazından gelen yutkunma sesini duyuyormusun benim ki de ilk 5 dk çok güzel emiyor süt azalıyo ya gitgide memede o zaman çok duyamıyorum yutkunma sesini o memedeyken göğsümü sıkıyorum bakıyorum tekrar geliyo yutkunma sesi sanırım belli bi müddet sonra daha çeneleri güçsüz olduğu için çekemiyorlar
Canim bende sagiyorum mesela az emdigini hissettigimde isitip biberonu veriyorum gunde 1-2 kez yapinca alismaz bence benimki memeyi gordumu dayanamiyorBiberonla süt verince memeyi almada zorluk olmuyor mu ?
Benimki gece 1.5 saatte bir uyaniyor biraz emip geri uyuyor, saat kuruyorum ama ona gerek kalmadan kendi uyaniyor. Ben ameliyat yerimden dolayi yataktan kalkarken zorlaniyorum esim kaldiriyor herdefasinda sonra o geri yatiyor bende emziriyorum, zaten baska yapabilecegi bisey yok zaten. Bizimki gunduz uzun uzun uyuyor ama gece gozleri boncuk gibi acik hepKızlar bebeğinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz ? Ben 3 saati geçirmemeye çalışıyorum.Daha sık mı emzirmeliyim ?
Günde 3 kez kaka yapıyor.Çiş de 6 yı buluyordur.Sarılık olacak diye aklım çıkıyor.Bugün biberonla sütümü sağdım ama vermedim , biberona alışır da emmek istemez diye...Buzluğa attım.
Geceleri gazı oluyor , gazı olunca çok ağlıyor.Gündüz daha sakin , gece gaz olunca huzursuz.Bu gece ilk kez kucak dışında uyuyor.Annem 7 gün daha burada , sonra gidecek. Yalnız kalınca ne yapacağım bilmiyorum.Eşim de biraz yardımcı oluyor , tuvalete gidecekken bebeği kucağına falan alıyor ; ama geceleri hep bende , gece uyuyor , ayakta olan benim , bu konuda destek olsa keşke...ama annem çok daha fazla yardım ediyor.Annem gidince çok zorlanacağım gibime geliyor.
Ben rezene ve papatyayi once sutum gelsin diye, simdide gazim olmasin bebege gecmesin diye iciyorum, aci elma yagini burada okumustum ayaginin altina suruluyor diye hatirliyorumKızlar , rezene çayı bebekte gaz olmaması için mi içilmeliydi ?
Acı elma yağı ayağının altına mı sürülüyordu yine gaz için ?
Başka neler vardı ?
Kesinlikle katılıyorum. Kalabalıkta her kafadan bi ses çıkıyo. Ama sessilik sakinlikte sen de sakin bebek de sakin oluyor.Bu arada yalniz kalmaktan hic korkma asil o zaman daha cabuk adapte oluyorsun, biz ilk gunden beri yalniziz ve dun hemsire anlatti biz esimle bebegi yikadik. Bu arada burda gobegi dusmeden bebegi yikiyorlarmis kizlar, bizimki 5.gun dustu
Biberonla süt verince memeyi almada zorluk olmuyor mu ?
Kızlar , rezene çayı bebekte gaz olmaması için mi içilmeliydi ?
Acı elma yağı ayağının altına mı sürülüyordu yine gaz için ?
Başka neler vardı ?
Kızlar göğüs pompası hangi marka öneriyorsunuz? MAuel çok kullanışsız diyorlar doğru mu? Bir de sütünüzü neyle saklıyorsunuz BEn sadece Awent cam biberon aldım başka biberonumuz yok.Süt saklama poşetleri mi almak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?