- 15 Haziran 2014
- 1.908
- 1.200
- 53
3 saat emzirdigin bebeginnkac gunluk ben hala 14 gunluk 2 saatte bir emziriyorumBen alarm kuruyordum iki saat araya ama benim kiz saatten daha dakik 3 saate programlamis kendini bende saat falan kurmuyorum artik mikirdadigi vakit dayiyorum agzina memeyi. Bu arada ben ilk 3 ay kendi yatagimda yatiriyorum bebisi hem rahat uyuyor hem de benim icin rahatlik. Sagimda buyuk kiz solumda bebek uyuyoruz. Babamiz da hala frozenli nevresimleri arasinda misil misil uyuyor
Alarma gerek kalmıyor. Gece 1 kez 3 saat uyusa benden mutlusu yok. 1 2 saatte uyanıyor. Daha aglamadan bende uyanıyorum. Gündüzde uzun uzun uyuyor sipa. Babamız zaten yogun çalışıyor olan ona oluyorDikkat edin ya arada yatirmak tehlikeli degil mi nasil guveniyorsunuz kendinize ben guvenemem de..
Gece en gec 3 saatte 1 kaldirmam lazim alarm kuruyorum kapatip yatiyorum 1 saat sonra bebegim kendi uyaniyor toplamda 4 saat uyuyarak gecirmis ve ac kalmis oluyor.. bu durumda beni mahvediyor.. herkes uykun hafifler diyordu bende bi degisiklik olmadi.. bebegimin mikirdanmasina ya da aglamasina zınk diye kalkiyorum ama alarmi benimseyemedim zaaar..
Sizler nasi yapiyorsunuz gece kalkmma isini? Bebeginizin kalkmasini bekliyorsuniz yoksa alarm yontemi sizde isliyor mu?
3 saat emzirdigin bebeginnkac gunluk ben hala 14 gunluk 2 saatte bir emziriyorum
Bize hep 2 saatte bir dediler eger uyuyosa mutlaka 2 saatte biruyandirip emziriyorum ama uyaniksada agliyosa veriyorum cok sukur bizdede sarilik olmadi sanirim ilk 15 gun cok onemliymisBalli_kurabiyem he bu arada bu saat isi gece icin boyle. Yoksa gunduz gun icinde boll bol memede saat hesabini sadece gece icin tutuyorum. Gunduz uyudugu zamanlarda ise sutumu sagiyorum hem sagdigimi iciriyorum hem emziriyorum. Sarilik durumu hic olmadi zaten bu yuzden gece bu denli rahatim.
Bizimde bakalim yarin kontrolumuz var benimki emiyor ama emmeden sonra gozu kapaniyo aliyorum yatagina tamamen aciyo gozunu neden yapiyo hic anlamis degilim doymuyormu acaba desem aglamazmi e sureklide emiyor13 gunluk bugun.
Bizimde bakalim yarin kontrolumuz var benimki emiyor ama emmeden sonra gozu kapaniyo aliyorum yatagina tamamen aciyo gozunu neden yapiyo hic anlamis degilim doymuyormu acaba desem aglamazmi e sureklide emiyor
Valla oyle yapiyorum ne kadar surer bu bilmiyorum cunku evde ne yemek yapabiliyorum nede yiyebiliyorum esim yapmasamiydik bebegi dedi onuda azarladim suna baksana su guzellige nasil bole bise solersin dedim sustuKucaginda olmak istiyordur. Emzirdikten sonra bir sure kucaginda yatir iyice dalain sonra yatagina koymayi dene bir de.
Bizimkinde de sarılık durumu olmadı 6. Gece bu geceBalli_kurabiyem he bu arada bu saat isi gece icin boyle. Yoksa gunduz gun icinde boll bol memede saat hesabini sadece gece icin tutuyorum. Gunduz uyudugu zamanlarda ise sutumu sagiyorum hem sagdigimi iciriyorum hem emziriyorum. Sarilik durumu hic olmadi zaten bu yuzden gece bu denli rahatim.
Ayaklarini mumkun mertebe yukari kaldir. Benim de patlayacak gibi sismisti ama bebegimi her emzirmeye oturdugumda ayaklarimi oturdugum seviyeden yukari uzattim 2-3 gunde gecti cok sukur..Kızlar ya biz 6 günlük olduk sezeryan genel anesteziyle kanamam durdu ve ayaklarım bacaklarım okadar şişti ki artık Ağrı'dan ölüyom ne yapabilirim
Artik bizde de duzen oturuyor ben uyanmasam da bebegim 3 saati gecirmeden uyaniyor ve yeniden uyuyana kadar emme seansi basliyorBen alarm kuruyordum iki saat araya ama benim kiz saatten daha dakik 3 saate programlamis kendini bende saat falan kurmuyorum artik mikirdadigi vakit dayiyorum agzina memeyi. Bu arada ben ilk 3 ay kendi yatagimda yatiriyorum bebisi hem rahat uyuyor hem de benim icin rahatlik. Sagimda buyuk kiz solumda bebek uyuyoruz. Babamiz da hala frozenli nevresimleri arasinda misil misil uyuyor
Canim bol bol dimlen benimde normal dogum sonrasi ayaklarim davul gibi olmustu ve ellerim uyusuyordu hala devam ediyor gecmedi doktorum firsat buldukca dinlenmemi soyledi mumkun oldugunca yaptim odem gecti ama uyusmalar hala devam ediyorKızlar ya biz 6 günlük olduk sezeryan genel anesteziyle kanamam durdu ve ayaklarım bacaklarım okadar şişti ki artık Ağrı'dan ölüyom ne yapabilirim
Bende ucla emziriyorum cok zorKızlar göğüs ucu olmayan varmi
Benim tam yok o yüzden silikon ucla emziriyorum. Varmi uc çıkarmak için bildiginiz bir sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?