Kasim 2015 dogum yapan anneler

3 saat emzirdigin bebeginnkac gunluk ben hala 14 gunluk 2 saatte bir emziriyorum

Alarma gerek kalmıyor. Gece 1 kez 3 saat uyusa benden mutlusu yok. 1 2 saatte uyanıyor. Daha aglamadan bende uyanıyorum. Gündüzde uzun uzun uyuyor sipa. Babamız zaten yogun çalışıyor olan ona oluyor

Benim bebiş de bugün 17 günlük doktor sarılığı atlattın artık 3 saatte bir emzir ve bu 1 ay böyle olcak dedi sonrasında 4 saate çıkartırsın zaten acıkınca uyanıp ağlarmış

Balli_kurabiyem he bu arada bu saat isi gece icin boyle. Yoksa gunduz gun icinde boll bol memede saat hesabini sadece gece icin tutuyorum. Gunduz uyudugu zamanlarda ise sutumu sagiyorum hem sagdigimi iciriyorum hem emziriyorum. Sarilik durumu hic olmadi zaten bu yuzden gece bu denli rahatim.

Bize hep 2 saatte bir dediler eger uyuyosa mutlaka 2 saatte biruyandirip emziriyorum ama uyaniksada agliyosa veriyorum cok sukur bizdede sarilik olmadi sanirim ilk 15 gun cok onemliymis

Bizimde bakalim yarin kontrolumuz var benimki emiyor ama emmeden sonra gozu kapaniyo aliyorum yatagina tamamen aciyo gozunu neden yapiyo hic anlamis degilim doymuyormu acaba desem aglamazmi e sureklide emiyor

Kucaginda olmak istiyordur. Emzirdikten sonra bir sure kucaginda yatir iyice dalain sonra yatagina koymayi dene bir de.

Kucaginda olmak istiyordur. Emzirdikten sonra bir sure kucaginda yatir iyice dalain sonra yatagina koymayi dene bir de.
Valla oyle yapiyorum ne kadar surer bu bilmiyorum cunku evde ne yemek yapabiliyorum nede yiyebiliyorum esim yapmasamiydik bebegi dedi onuda azarladim suna baksana su guzellige nasil bole bise solersin dedim sustu

Bizimkinde de sarılık durumu olmadı 6. Gece bu gece
5 saat uyuyo gece oyle emziriyorum
Dr sütü yağlı ya da bol olan annelerin bebeklerinin daha uzun uyuduğunu söyledi
Bebek tam doyduğunda derin uyurmuş
Şanslılardanız sanırım
İlk oğlum da böyleydi anneme göre kadir gecesi doğmuşum :) :)

Kızlar ya biz 6 günlük olduk sezeryan genel anesteziyle kanamam durdu ve ayaklarım bacaklarım okadar şişti ki artık Ağrı'dan ölüyom ne yapabilirim

Evet sonunda doğum hikayemi yazabileceğim öncelikle dualarınızla benim ve bebeğimin yanında olduğnz için hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadm kusuruma bakmaynn
Geçen hafta bugün sabah beş gibi belimin ortasındn yedi sekiz dakika dabir gelen hafif sancılarm vardı gecede uyumamştm 11 e kadar felan uyudm kalktığımda sancılarm hala devam ediyordu işlerimi halletm eşim 13:30 gibi beni aradı nasl oldn diye benmde ağrılarm artmıştı gel dedim izin alıp grldi doğm yapacağım hastane özeldi ve uzaktı önce bi devlet hastabesine gidelim dedim ona göre evde çekip öyle gidrym dedim neyse devlt hdtnesine gittik acille sancılarm var diyorum sıra var sıranı bekliyeceksn diyorlar aradan yarm saat kırbeş dakika felan geçti sonunda bi ilgilenen buldk doktor altan muayene etti doğm başlamş akşama felan olur dedi saatte 16:00 biz eşimle eve gittik annemleri aradm 17 gibi bizdelerdi bu arada sancılarm beş dakikada bir geliyor bayada bi artmştı hastaneye gidene kadar öldüm trafik vardı bir saatte ancak vardk vardk varmasına ama bizim doktor yok eğer çağırırsak doğum parası+ bin lira ücret istediler nöbetçi doktorda erkekmş bizde kadın olsn diye o kadar para saydk bide ekstra ücret istediler neyse beni doğmhaneye aldılar açıklık iki santm çıktı ama benm sanclarm baya baya artı şimdi yatş yapsak doğm 11, 12 gibi olur dediler bende eşimde istemedk doğumumu orda yapmayı Allahtan babamn bi tanığı doktor arkaaşnn hastanedinde kadn doğmcular hep kadnmş oraya gidelm dedk ben normalde Sarıyer'de oturuyorum ama gideceğim hastane Ümraniye'de neyse yola çıktık saat 19 :00 nasl trafik var anlatam yol bi türlü bitmedi bn dedm ki heralde yolda doğuracağm babamda korktu emniyet şeridnden bastı hastaye geldik saat 20:00 açılmam 4 sntm 21: 45 gibi felan açılman sekiz dokuz santim maşallah çok hızlı ilerledi dedi doktor hadi doğumhaneye dediler kızlar burda size tavsiyem sancılarınız geldiğinde kendinizi yormayın yani bağırıp çağırmayn çünkü doğum sırasında ıkınmak için gücünüzü toplamanız gerekiyor ben sancılar geldiğinde hep bağrdım doğum sırasında da ıkınmaya bile hiç gücüm kalmamştı doktor sancı geldiğinde nefesini tut ve ıkın dedi gücm kalmadığı için baya bi zorlandm ama hepsi küçük prensimin sesini duyduğm anda bitti yanıma getirdiler kokusunu içime çektm öptüm Rabbime şükürler olsun oğlumu götürdüler sonra dikişlerm felan atıldı odama çıkardılar maalesef bebeğimi yoğn bakıma almşlar nefes almasında sorn var diye bu sırada hepinize minnettarm dualarnzla bana destek olduğunz için bir gün eşim bn annem orda kaldk bebeğim üç gün otda kaldı çok korktm ona bişey olacak diye pazar günü öğleden sonra çıkartılar Teyzeleri bi tatlı oğlm varki yarn 10günlük ollacağz nasıl geçti anlamadım bile burayada hiç yazamadm fırsatm olmadı Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsn inşallah...

Kızlar ya biz 6 günlük olduk sezeryan genel anesteziyle kanamam durdu ve ayaklarım bacaklarım okadar şişti ki artık Ağrı'dan ölüyom ne yapabilirim
Ayaklarini mumkun mertebe yukari kaldir. Benim de patlayacak gibi sismisti ama bebegimi her emzirmeye oturdugumda ayaklarimi oturdugum seviyeden yukari uzattim 2-3 gunde gecti cok sukur..

Artik bizde de duzen oturuyor ben uyanmasam da bebegim 3 saati gecirmeden uyaniyor ve yeniden uyuyana kadar emme seansi basliyor

Kızlar göğüs ucu olmayan varmi
Benim tam yok o yüzden silikon ucla emziriyorum. Varmi uc çıkarmak için bildiginiz bir sey.

Selam kızlar bende bu topiğe geçiş yapayım artık dedim , çok fazla vaktim olmuyor şu sıralar Mihrimah'ım bugün 6 günlük oldu. Biraz gaz sıkıntısı çekiyoruz geceleri ama her gün farklı geçiyor. Çok şükür sarılık falan olmadı, dün işitme testimizi de geçtik, ilk banyomuzu yaptık. Çok duygusalım bu aralar hergün ağlamaklı bir his geliyor içime, Rabbim yavrularımızla eşimizle Mutlu huzurlu yıllar yaşamayı nasip etsin, kötülüklerden korusun hepimizi ...

Canim bol bol dimlen benimde normal dogum sonrasi ayaklarim davul gibi olmustu ve ellerim uyusuyordu hala devam ediyor gecmedi doktorum firsat buldukca dinlenmemi soyledi mumkun oldugunca yaptim odem gecti ama uyusmalar hala devam ediyor

39+1.gunumde Pazartesi sabah 7:30 da esimle birlikte hastanedeydik, spinal sezeryan olucaktim bebegim ters durdugu icin, odamiza yerlestik ve bana ameliyat elbisemi giydirdiler, yataga aldilar 5-10 dakika sonra ameliyathaneye tasidilar, esimde yanimda olacagi icin onuda doktor gibi giydirdiler :)
Daha sonra belimden ignemi vurdular ve ben ayaklarim uyusuyor dedim ve esim basladilar zaten dedi. Ameliyathanede 10 kisi vardi, tam 9:30da bebegimin önce poposu en son kafasi cikti, kollarinin altindan tutup bana baktirdilar agzindan pufff diye sivi püskürttü ve herkesi güldürdü o anda, ömrüm boyunca unutamiycam bir an.
Planda hemen benim gogsume yatirmalari vardi fakat yavrum nefesini aliyordu ama geri veremiyordu 30 dakika kadar ugrastilar esimde bebegin basindaydi bende olan biteni izliyordum ve dualar ediyordum gozlerimden yaslar akiyordu allahim yavruma yardim et onu bize bagisla diye. Yavrumun cigerlerine su dolmus o yuzden nefesini veremiyormus. Rabbime sukurler olsun yavrumu bize bagisladi. Gecte olsa bebegimi gogsume yatirdilar tarifi imkansiz bir duyguydu. Kafasini kaldirip iri gozleriyle bana bakisi hizli hizli nefes alisini unutamayacagim. Sonra bebegi odaya goturduler esimde onunla birlikte gitti. Ilk gun vucudu yorgun dustugu icin bebege serum bagladilar. Sütüm 2.gun geldi. 4 gun esimle birlikte hastanenin otelinde kaldik, dun evimize geldik. 4 gun eve bakici gonderiyorlar bebekle, benimle ve evle ilgileniyor. Bu sabah bebegi birlikte yikadik. Dun gecede gobegi dustu. Dikislerimde hafif agri aci oluyor ama yavas yavas yuruyorum, bebekle ilgileniyorum. Veee allahin izniyle yarin aksam annemde geliyor.
Gece 1.5 satte bir uyaniyor ve emzirme, alt degisimi falan bayaaa bir uykusuz geciyor ama herseye deger, allahim yavrularimizi bize bagislasin. Benim hikayem boyle kizlar allahim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah. Dogum yapanlara bebekleriyle birlik mutlu, bol sutlu gunler diliyorum, gununu bekleyen arkadaslarimada allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…