Ben öle yapıyordum annem yanımda kalıyo bebeğin kaşının ortasını ovala diyor evirip çevirme çocuğu diyor artık paronayak oldum emzirirken anneme yanımda kal bi yere gitme diyorumne zor yaSut cok geldigi zaman oluyor hemen rers cevir sirtina vur bu arada tekrar yuzunu cevir bak yuzune
Canim sayfalari takip edemiyorum bebegin neden kuvezde? Bu arada ben korseye baslamadim dahakizlar selam...bebisim kuvezde...eve gelsin, ona bakmaya baslayayim ben de araniza katilicam bebek bakimi konusunda ama suan cok iyi degilim bebegime hasretim...o yuzden cok takilmiyorum forumda...uzuluyorum herkes bebegiyle benim kucagim bos...kuzumu daha 1 kere kucagima alabildim...besigi bos...besigi yatagimin yanindaydi, eve dondugumuz gun besigi gorunce oyle agladim ki esim alip baska odaya kaldirdi...bebegim donunce yerine koyucak...hepinize bebislerinizle sagliklar dilerim...herseyden once saglik bunu bir kez daha anladim...
sezaryen sonrasi gobek ile ilgili sorum var...lutfen cevap yazin
cuma gunu dogum yaptim...
hala agrilarim var cunku her gun bebegim icin sut birakmaya ve gormeye hastaneye gidiyorum...gobegimi saramadim hic acir diye...
sezaryen yapan arkadaslar, gobeginizi ne zaman sardiniz ya da korse ne zaman giymeye takmaya basladiniz biraz yol gosterirseniz gercekten cok sevinirim...
gobegim suan sarkik vaziyette duruyor da kendimi kotu hissediyorum...
Can'ım bende sezeryan oldum 8 günlüğüz taburcu olduktan sonra dikişlerim açıldığından sarma olayına giremedim daha kıyafetimi bile aşağıda bırakıyorum acele etmek istemiyorum ki hala Ağrı'm var karnım sanki yedi aylık gibi hala duruyor ama şuan derdim inan bu değil acılarım bana yetiyor bide şu memenin yara olması krem sürmesem ne olacak merak içindeyim onun için görüntüye şimdilik takılma sağlığına bak yeter tatlımkizlar selam...bebisim kuvezde...eve gelsin, ona bakmaya baslayayim ben de araniza katilicam bebek bakimi konusunda ama suan cok iyi degilim bebegime hasretim...o yuzden cok takilmiyorum forumda...uzuluyorum herkes bebegiyle benim kucagim bos...kuzumu daha 1 kere kucagima alabildim...besigi bos...besigi yatagimin yanindaydi, eve dondugumuz gun besigi gorunce oyle agladim ki esim alip baska odaya kaldirdi...bebegim donunce yerine koyucak...hepinize bebislerinizle sagliklar dilerim...herseyden once saglik bunu bir kez daha anladim...
sezaryen sonrasi gobek ile ilgili sorum var...lutfen cevap yazin
cuma gunu dogum yaptim...
hala agrilarim var cunku her gun bebegim icin sut birakmaya ve gormeye hastaneye gidiyorum...gobegimi saramadim hic acir diye...
sezaryen yapan arkadaslar, gobeginizi ne zaman sardiniz ya da korse ne zaman giymeye takmaya basladiniz biraz yol gosterirseniz gercekten cok sevinirim...
gobegim suan sarkik vaziyette duruyor da kendimi kotu hissediyorum...
Bende merak ediyordum sorduklarım 15 günden sonra rahat ol dediler bence sıkıntıyı atmışsınız hadi darısı bizekizlar bu sarilik olayi nezamanna kadar tehlikeli oluyo biz 19 gunluk olduk hala endiselenmelimiyim
kizlar bu sarilik olayi nezamanna kadar tehlikeli oluyo biz 19 gunluk olduk hala endiselenmelimiyim
Bende merak ediyordum sorduklarım 15 günden sonra rahat ol dediler bence sıkıntıyı atmışsınız hadi darısı bize
bizimde gozlerde var biraz hala bundan sonra cogalmaz insallah yavas yavas gecer bende okumustum biyerde 1,5 aya kadar sure bilirmisCnm anne sütü alan bebeklerin geç gecermis. Benim kızımın da gözleri yüzü biraz sarı hala tam gecmedi
Benim duyduğum sarılık olmamış bebekler için ancak olduysa dendiği gibi biraz gec sürüyorbizimde gozlerde var biraz hala bundan sonra cogalmaz insallah yavas yavas gecer bende okumustum biyerde 1,5 aya kadar sure bilirmis
canım moral gerçekten önemli canını sıkma burda arkş söylüyor tavsiyeler veriyor deniyecen her hersey iyi gitmiyor ben şimdilik hummana çay Rezene su hurma incir ve kuruyemiş ler yiyom bide duş alıp masaj yapıyorum şükür geldi ve mamayı bıraktıkSütünüz çoğalır diye bişeyler yapıyorsunuz? İçecek falan... Bugün 10 gunluk olduk sutum çok az geliyor mecbur mama veriyorum sariligimizda var çünkü. ..2 saatte bir emziriyorum ama bi bakıyorum memede sut yok...bir tarafı emerken diger tarafı sagiyorum...çok az sutum...çok üzülüyorum her mama verisimde Ağlıyorum. ..
Korkma benim yanimda kimse yok tek basinada bakabilirsinBen öle yapıyordum annem yanımda kalıyo bebeğin kaşının ortasını ovala diyor evirip çevirme çocuğu diyor artık paronayak oldum emzirirken anneme yanımda kal bi yere gitme diyorumne zor ya
Benim süt 5., 6. Gün süte benzedi.Slm kızlar bebeğim dört günlük oldu normal dogum ama çok zorlu bir normal dogum oldu doğum sonrası bir ünite kan aldım hala demir hapını devam. Asıl canımı sıkan bebeğim çok zor tutuyor memeyi ve sütum yeni yeni sarı kıvamlı bir kaç damla geliyor bebeğim çok iri maşallah o yüzden mecbur her emmeden sonra mama da vermek gerekiyor yoksa doymuyor bu sütü nasıl arttıracam Humana çay içiyorum belki dört lt şu içiyorum ama çok emmedi gi için mi artmiyor siz neler yaptınız aynı durumu yaşayan var mı bu süt ne zaman tam anlamiyla artmaya başlıyor ne olur yardım edin
Korkma benim yanimda kimse yok tek basinada bakabilirsin
Gerçekten tebrik ederim seni annen bi kaç gün bile durmamıştı tek başına işin üstesinden gelebiliyorsun inş bende yaparımKorkma benim yanimda kimse yok tek basinada bakabilirsin
Bebeginiz kac günlük kimyon veriyorsunuz.Dik konuma yakın açıda emzirmeyi dene istersen
Bir de kimyon çayı yapıp bi tatlı kaşığı verirsen çözebilirsin diye umuyorum
İlk oğlumda 10 gün kadar çektik sonra bu dediğim şekilde kurtulduk
Şimdi yeni kuzucuğun henüz gaz sorunu. Başlamadı
Başladığında yine böyle deneyip çözmeyi umuyorum
Bir de aşırı emzirme de gaz sorunu oluşturuyor midede eski ve yeni süt karşılaştığında gaz oluyormuş
Gazsız bol sütler boll uykularrr
Korkma benim yanimda kimse yok tek basinada bakabilirsin
Benim süt 5., 6. Gün süte benzedi.
Yaptıklarım; sıcak su kaynatıp iki parça havlu kestim, içine batırıp memelere koydum.
Isırgan otu tohumunu _100gr_ balla _500 gram_karıştırdım her öğün bir çay kaşığı yiyorum.
Dut incir gün kurusu kaynatıp içtim.
Rezene _günde 3 fincan_ içtim
Maltana içeceği içtşm günde 1 tane
3 litre üstü su içtim
Günde 2 humana çay içtim.
Şimdi sütüm maşallah iyi.
Suya, maltanaya. Isurganlı küre ve rezeneye devam ediyorum diğerlerini bıraktım.
Benimki bir tek memede uyuyor o yüzden mama verirken bile hep emzirdim, o da etkilemiş olabilir. Şimdi sadece süt içiyor, insallah senin de sütün bollaşır kısa sürede.
Bebeginiz kac günlük kimyon veriyorsunuz.
Gerçekten seni tebrik ederim tek.basina bravo.benim yanimda kv var pek bebek açısından faydasi olmasada gücü yeter manevi olarak birinin varlığından cesaret alıyorum.
Peki memede uyuyunca gazini cikariyormusun.
Tek olunca daha iyi bakiyorsun yoksa her agizdan bi ses cikmiyomu kim oluursa olsun agzina carpasim geliyoBebeginiz kac günlük kimyon veriyorsunuz.
Gerçekten seni tebrik ederim tek.basina bravo.benim yanimda kv var pek bebek açısından faydasi olmasada gücü yeter manevi olarak birinin varlığından cesaret alıyorum.
HatirliyorsunGerçekten tebrik ederim seni annen bi kaç gün bile durmamıştı tek başına işin üstesinden gelebiliyorsun inş bende yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?