Kasim 2015 dogum yapan anneler

Sut cok geldigi zaman oluyor hemen rers cevir sirtina vur bu arada tekrar yuzunu cevir bak yuzune
Ben öle yapıyordum annem yanımda kalıyo bebeğin kaşının ortasını ovala diyor evirip çevirme çocuğu diyor artık paronayak oldum emzirirken anneme yanımda kal bi yere gitme diyorumne zor ya

Canim sayfalari takip edemiyorum bebegin neden kuvezde? Bu arada ben korseye baslamadim daha

Can'ım bende sezeryan oldum 8 günlüğüz taburcu olduktan sonra dikişlerim açıldığından sarma olayına giremedim daha kıyafetimi bile aşağıda bırakıyorum acele etmek istemiyorum ki hala Ağrı'm var karnım sanki yedi aylık gibi hala duruyor ama şuan derdim inan bu değil acılarım bana yetiyor bide şu memenin yara olması krem sürmesem ne olacak merak içindeyim onun için görüntüye şimdilik takılma sağlığına bak yeter tatlım

Bende merak ediyordum sorduklarım 15 günden sonra rahat ol dediler bence sıkıntıyı atmışsınız hadi darısı bize

Cnm anne sütü alan bebeklerin geç gecermis. Benim kızımın da gözleri yüzü biraz sarı hala tam gecmedi
bizimde gozlerde var biraz hala bundan sonra cogalmaz insallah yavas yavas gecer bende okumustum biyerde 1,5 aya kadar sure bilirmis

Tat
canım moral gerçekten önemli canını sıkma burda arkş söylüyor tavsiyeler veriyor deniyecen her hersey iyi gitmiyor ben şimdilik hummana çay Rezene su hurma incir ve kuruyemiş ler yiyom bide duş alıp masaj yapıyorum şükür geldi ve mamayı bıraktık

Ben öle yapıyordum annem yanımda kalıyo bebeğin kaşının ortasını ovala diyor evirip çevirme çocuğu diyor artık paronayak oldum emzirirken anneme yanımda kal bi yere gitme diyorumne zor ya
Korkma benim yanimda kimse yok tek basinada bakabilirsin

Slm kızlar bebeğim dört günlük oldu normal dogum ama çok zorlu bir normal dogum oldu doğum sonrası bir ünite kan aldım hala demir hapını devam. Asıl canımı sıkan bebeğim çok zor tutuyor memeyi ve sütum yeni yeni sarı kıvamlı bir kaç damla geliyor bebeğim çok iri maşallah o yüzden mecbur her emmeden sonra mama da vermek gerekiyor yoksa doymuyor bu sütü nasıl arttıracam Humana çay içiyorum belki dört lt şu içiyorum ama çok emmedi gi için mi artmiyor siz neler yaptınız aynı durumu yaşayan var mı bu süt ne zaman tam anlamiyla artmaya başlıyor ne olur yardım edin

Benim süt 5., 6. Gün süte benzedi.
Yaptıklarım; sıcak su kaynatıp iki parça havlu kestim, içine batırıp memelere koydum.
Isırgan otu tohumunu _100gr_ balla _500 gram_karıştırdım her öğün bir çay kaşığı yiyorum.
Dut incir gün kurusu kaynatıp içtim.
Rezene _günde 3 fincan_ içtim
Maltana içeceği içtşm günde 1 tane
3 litre üstü su içtim
Günde 2 humana çay içtim.

Şimdi sütüm maşallah iyi.
Suya, maltanaya. Isurganlı küre ve rezeneye devam ediyorum diğerlerini bıraktım.

Benimki bir tek memede uyuyor o yüzden mama verirken bile hep emzirdim, o da etkilemiş olabilir. Şimdi sadece süt içiyor, insallah senin de sütün bollaşır kısa sürede.

İnşallah canım hepsini deneyeceğim çok teşekkür ederim birde hiç uyku uyumuyorum onunda etkisi var sanırım

Bebeginiz kac günlük kimyon veriyorsunuz.
Korkma benim yanimda kimse yok tek basinada bakabilirsin

Gerçekten seni tebrik ederim tek.basina bravo.benim yanimda kv var pek bebek açısından faydasi olmasada gücü yeter manevi olarak birinin varlığından cesaret alıyorum.

Peki memede uyuyunca gazini cikariyormusun.

Selam kızlar ben hamileyken uzaktan takipçinizdim şimdi bebeğim 19 günlük hastaneden geldiğimden beri yanlız bakıyorum.hastanede de eşimle baktık sezeryan olmama rağmen hiç yatamadım.bende anne azarı yiyip terk edilenlerdenim kim lohusa valla anlamadım bari birkez naz yapabilseydim.yanlız bakmaktan korkmayın sakın kadınlar okadar güçlü ki ..benim dördüncü bebeğim olmasına ve okula hazırlanıp gönderilmeyi ,yemek yemeyi ,ilgimi bekleyen 3 tane abi ve ablası olmasına rağmen baş ettim.eşim çalışıyor ve gece hiç uyumayan bebeğimle depresyonun,yorgunluğun en üst seviyesini yaşadım .bırakın yemek yemeyi su bile içecek vaktim olmuyor ama sûtüm yetiyor inanın herşey insanın aklında bitiyor .hiç mama vermedim sütümün yetmediği zamanlar hep emzirdim inatla yetecek dedim .herkese bebekleriyle sağlıklı günler &huzurlu anlar diliyorum​

Tek olunca daha iyi bakiyorsun yoksa her agizdan bi ses cikmiyomu kim oluursa olsun agzina carpasim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…