Kasim 2015 dogum yapan anneler

Kızlar siz bebeği görmeye gelen misafirleri kabul ediyor musunuz çok sinir oluyorum yorgunluktan uykusuzluktan ölücez birde ikramda bulun sohbet et .nasıl hayır denir ki

Kızlar siz bebeği görmeye gelen misafirleri kabul ediyor musunuz çok sinir oluyorum yorgunluktan uykusuzluktan ölücez birde ikramda bulun sohbet et .nasıl hayır denir ki
Daha gelen giden olmadi ama onumuzdeki ayin basi gibi is arkadaslarim gelicek elimden geldigince birseyler yapmaya caliscam olmadi hazir alirim cunku kendim tekim yeri geliyo ne kahvalti ne yem3k yem3y3 vaktim olmuyo

Daha gelen giden olmadi ama onumuzdeki ayin basi gibi is arkadaslarim gelicek elimden geldigince birseyler yapmaya caliscam olmadi hazir alirim cunku kendim tekim yeri geliyo ne kahvalti ne yem3k yem3y3 vaktim olmuyo
Aslındakkırkımızın çıkmasını bekleseler kendimize gelsek şu lohusadan kaynaklı eserikli halimizde gider belki

Aslındakkırkımızın çıkmasını bekleseler kendimize gelsek şu lohusadan kaynaklı eserikli halimizde gider belki
Valla bana gelen insanlar yani arkadaslarim anlayislilar daha oncede is yerinden bi arkadas dogum yapmisti herkesin eli kolu dolu gitmisti pasta borek corek falan

Valla bana gelen insanlar yani arkadaslarim anlayislilar daha oncede is yerinden bi arkadas dogum yapmisti herkesin eli kolu dolu gitmisti pasta borek corek falan
Anlayıslıvve samimi olunca insanın kafasında dağılır ,moral olur ama samimi olmadığın kişiler olunca benim kirim benim pasağım diyemiyorsun.

İnşallah canım hepsini deneyeceğim çok teşekkür ederim birde hiç uyku uyumuyorum onunda etkisi var sanırım

Uyku çok önemli cnm benim gelmişti sutum gece kızım hiç uyumadi gündüz de gelen gidenden uyumadim. Sutum bi azaldı mama verdim sonra uykuya dikkat edince düzeldi

Anlayıslıvve samimi olunca insanın kafasında dağılır ,moral olur ama samimi olmadığın kişiler olunca benim kirim benim pasağım diyemiyorsun.
Valla bebekten inan vc ye gidemiyorum yemek bile yemeye firsatim olmuyorki kimse gelmese aslinda daha iyi evimin temizlenmesi laziz yapamiyorum uyuyamiyorum dinlenemiyorum ufff

Slm kizlar cok zor bir surec geçiriyorum iki gogsum de mastit oldu ve burda 3-5 dk da 100 cc sağanlari gordukce psikolojim bozuluyor bu yuzden pek girmek istemiyorum... size bisey danisacaktim kiyafetlerdeki lekeleri nasil cikariyorsunuz dalin kullaniyorum ama sut ve mama lekeleri kaldi... bi de bebeklerin gunluk kac cc sut almasi gerektiğini biliyor musunuz sutum cok az ona gore takviye yapacam

Gecmis olsun sanirim benimde sutu, yetmiyor sagdigim zaman cok az cikiyor ama kaka ve cis yapimi iyi cumartesi kontrolumuz var bakicaz artik

Valla bebekten inan vc ye gidemiyorum yemek bile yemeye firsatim olmuyorki kimse gelmese aslinda daha iyi evimin temizlenmesi laziz yapamiyorum uyuyamiyorum dinlenemiyorum ufff
Dinlenmek ve uyku ne hiç hatırlamıyorum ev bomba düşmüş gibi birkez çamaşır assan şükrediyorum ama demekki ben beceriksiz değilmişim bir ben böyleyim sanıyordum kendimden şüphelenmeye başlamıştım hele aynaya hiç bakasım yok düzene girince bayana benzerim herhalde

bi kirk meselesidir gidiyor hadi hayirlisi kirki cikinca duzelirmis

Kiyafetlerdeki lekeleri bende çıkaramadım sütüm yetiyormu diye stres yapınca daha beterazalıyor ınan stres yapmadan bolca emzirmeliyoz bence

Gecmis olsun sanirim benimde sutu, yetmiyor sagdigim zaman cok az cikiyor ama kaka ve cis yapimi iyi cumartesi kontrolumuz var bakicaz artik
al bendende o kadar acaba yetiyo mu düşüncesi deli edecek beni artık bizimde cumartesi 1 ay kontrolümüz var bakalım doktor söyleynce tatmin olacağım heralde artık mama dersede vereceğim seninde mi 1. ay kontrolü var cumartesi

ben de kendime hiiç bakamıyorum dün duştan sonra yüzüme uzun uzun baktım sonra eşime dönüp allah aşkına ben ne olmuşum bu surata bakıyosun ya helal olsun dedim saç baş dağılmış gözlerin altı mor bakışlar boş boş ne zaman düzelcez biz 40 falan yalan bence kime sorsam 5 . aydan sonra rahatlarsın diyolar 5. aydan sonra gece 1 kere flan kalkarmış daha rahat 5 ayımız var yani allah ım şafak mart 28 yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…