Kasim 2015 dogum yapan anneler

Canim mamayi 1 olccek yap , baktin doymuyor ona gore arttirirsin.
Ben 1 olcek gunduz 1 olcek de gece veriuorm.
Doymaz diye 2 olcek yapmistim kustu.

Hepimiz ayniyiz canim kaslarim biyiklarim ayyy

Allah analı babalı büyütsun canım ben de ilk başta çok zor tutturdum hatta yapamadığı m için yara oldu yeni yeni geçiyo 4 gün erken emzir dikce artar bence sütun

3 haftalik oluyo ozamana dogduktan 2 gun sknra gittik bayagi dusmustu kilosu 1 hafta sonra gittik istedigi kilo olmamis mama takviye edelim dedi istemedim jnatla emziricem dedim yine 1 hafta sonra kontrlle cagirdi bakalim bu seferde mama derse vericem artik zorlamanin alemi yok o da can

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim inanın cumartesi doğum yaptığım günden beri toplamda 24 saat uyumadım sürekli mama vermek zorunda kalıyoruz süt gelmiyor bebek memeyi tutmuyor bu da psikolojimi iyice bozdu ne yapacağım sasirdim

kizlar bebisin yuzunde sivilceler cikti neden olabilir acaba normalmi ne onerirsiniz

kizlar bebisin yuzunde sivilceler cikti neden olabilir acaba normalmi ne onerirsiniz
benime bebeğimde hastane dönüşü döküntü gibi kırmızı bebekler
çıktı.hastaneden bulaşıcı birşeylr kaptım sanmıştım ama yeni doğan da olabileceğini hiçbirşey yapmamamız gerektiğini doktorumuz söyledi.ilk gün sadece yüzünde çıktı sonra vücuduna yayılıp geçti yaklaşık üç gün sürdü

Henüz gaz sorunumuz olmadığı için vermiyorum olursa vereceğim
Büyük oğlumda 1,5 aylıkken olmuştu 2 ay olmadan geçti

Sarılık riskini atlattıysa gece 12 gibi emzirip iyice doyduğundan emin olup uyutursanız sabah 5 e kadar uyur
5. Aya kadar beklemeyin uyku eğitimi için
Akşam ışıkları azaltın gece gündüz farkını anlar
40 ın içindr öğrenir gece uykusunu
Annem ilk söylediğinde komik gelmişti ama yine de denedim ve haklı olduğunu gördüm
25 aylık oğlum var yek bir gece uykusuz kalmadık bu formülle
Şimdi 10 günlük oğlumda da aynını uyguladık gece uykusuna alıştı bile
Umarım herkes aynı şekilde rahatlar,bir anneye verilecek en güzel hediye gece deliksiz uykudur :) :)

lekeler için sabun tozunu öneriyorlar hacı Şakir yada dalan roxy

Sen ne güzel konuşuyon bunu gerçekleştirebilirsek süper oluruz biz denemek lazım

Uykusuz her gece yorgun ölesiye göbeğimiz bugün düştü oğlum Mira düşüreli 1 hafta oldu diorum anca düştü mira nasil

Aynen cnm inanılmaz uzun uyanık duruyo geceleri buda beni çok yipratiyo meme ağızda oyuncak gibi. Gobegimiz düştü teyzesi de kanaması bitmedi. Yikayamadik korkudan. Perşembe sağlık ocağı çağırmış ona gitcez. Ç. Tesi de mustafa beye. Hemşire eve geldi ziyarete tartida doğum kilosu çıktı moralim bozuldu inşallah alıyodur kilo ya

Sizin de bebeğiniz bazı geceler çok güzel uyuyor bazı geceler hiç o çocukmuş gibi olmayıp sizi zombiye çeviriyorum?biz bazen gündüz bile böyleyiz bir dakikamız diğerine benzemiyor .kırklanıncamı dűzene giricez acaba

Benimki de aynı. ..doyuruyorum gazini çıkarırken uyanıyor sonra memem emzik!!! Yarım saat 40 dk...

canım senin dediklerinin aynısını annemde bana dedi aslında allah ı var benim ki bıraksan uyuyor maşallah ama bizim sarılığımız vardı düşüşe geçti şu an 27. günümüz ama tekrar olur mu diye endişe içindeyim bu nedenle gündüz 2 saatte b,r gece 3 satte 1 emziriyorum şöyle ki gece 12 de emziriyyorum yatırıyorum 3 de emziriryorum yatırıyorum sabah 6 da uyanıyorum ama bu süreçte bebeğim kendi uyanmıyor ben uyandırıyorum hep . C.tesi 1 ay kontrolümüz doktora sarılık olayını sorup senin dediğin gibi yapcam 12 gibi doyururp 5 te doyururum bende uykumu alırım böylece çok sağol canım inşallah yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…