- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
Slm kizlar cok zor bir surec geçiriyorum iki gogsum de mastit oldu ve burda 3-5 dk da 100 cc sağanlari gordukce psikolojim bozuluyor bu yuzden pek girmek istemiyorum... size bisey danisacaktim kiyafetlerdeki lekeleri nasil cikariyorsunuz dalin kullaniyorum ama sut ve mama lekeleri kaldi... bi de bebeklerin gunluk kac cc sut almasi gerektiğini biliyor musunuz sutum cok az ona gore takviye yapacam
Dinlenmek ve uyku ne hiç hatırlamıyorum ev bomba düşmüş gibi birkez çamaşır assan şükrediyorum ama demekki ben beceriksiz değilmişim bir ben böyleyim sanıyordum kendimden şüphelenmeye başlamıştım hele aynaya hiç bakasım yok düzene girince bayana benzerim herhalde
Kızlar siz bebeği görmeye gelen misafirleri kabul ediyor musunuz çok sinir oluyorum yorgunluktan uykusuzluktan ölücez birde ikramda bulun sohbet et .nasıl hayır denir ki
Allah analı babalı büyütsun canım ben de ilk başta çok zor tutturdum hatta yapamadığı m için yara oldu yeni yeni geçiyo 4 gün erken emzir dikce artar bence sütunSlm kızlar bebeğim dört günlük oldu normal dogum ama çok zorlu bir normal dogum oldu doğum sonrası bir ünite kan aldım hala demir hapını devam. Asıl canımı sıkan bebeğim çok zor tutuyor memeyi ve sütum yeni yeni sarı kıvamlı bir kaç damla geliyor bebeğim çok iri maşallah o yüzden mecbur her emmeden sonra mama da vermek gerekiyor yoksa doymuyor bu sütü nasıl arttıracam Humana çay içiyorum belki dört lt şu içiyorum ama çok emmedi gi için mi artmiyor siz neler yaptınız aynı durumu yaşayan var mı bu süt ne zaman tam anlamiyla artmaya başlıyor ne olur yardım edin
3 haftalik oluyo ozamana dogduktan 2 gun sknra gittik bayagi dusmustu kilosu 1 hafta sonra gittik istedigi kilo olmamis mama takviye edelim dedi istemedim jnatla emziricem dedim yine 1 hafta sonra kontrlle cagirdi bakalim bu seferde mama derse vericem artik zorlamanin alemi yok o da canal bendende o kadar acaba yetiyo mu düşüncesi deli edecek beni artık bizimde cumartesi 1 ay kontrolümüz var bakalım doktor söyleynce tatmin olacağım heralde artık mama dersede vereceğim seninde mi 1. ay kontrolü var cumartesi
iyi sevindim bizde iyiz cok sukurCanim bende, bebekte iyiyiz cok sukur annelik tarif edilmez bir duyguymus yaaa.
Annem pazar gunu geldi cok sukur. Firsat bulup pek giremiyorum ama, sizde iyisinizdir insallah
benime bebeğimde hastane dönüşü döküntü gibi kırmızı bebeklerkizlar bebisin yuzunde sivilceler cikti neden olabilir acaba normalmi ne onerirsiniz
Henüz gaz sorunumuz olmadığı için vermiyorum olursa vereceğimBebeginiz kac günlük kimyon veriyorsunuz.
Gerçekten seni tebrik ederim tek.basina bravo.benim yanimda kv var pek bebek açısından faydasi olmasada gücü yeter manevi olarak birinin varlığından cesaret alıyorum.
Peki memede uyuyunca gazini cikariyormusun.
Sarılık riskini atlattıysa gece 12 gibi emzirip iyice doyduğundan emin olup uyutursanız sabah 5 e kadar uyurben de kendime hiiç bakamıyorum dün duştan sonra yüzüme uzun uzun baktım sonra eşime dönüp allah aşkına ben ne olmuşum bu surata bakıyosun ya helal olsun dedimsaç baş dağılmış gözlerin altı mor bakışlar boş boş ne zaman düzelcez biz 40 falan yalan bence kime sorsam 5 . aydan sonra rahatlarsın diyolar 5. aydan sonra gece 1 kere flan kalkarmış daha rahat 5 ayımız var yani allah ım şafak mart 28 yani
lekeler için sabun tozunu öneriyorlar hacı Şakir yada dalan roxySlm kizlar cok zor bir surec geçiriyorum iki gogsum de mastit oldu ve burda 3-5 dk da 100 cc sağanlari gordukce psikolojim bozuluyor bu yuzden pek girmek istemiyorum... size bisey danisacaktim kiyafetlerdeki lekeleri nasil cikariyorsunuz dalin kullaniyorum ama sut ve mama lekeleri kaldi... bi de bebeklerin gunluk kac cc sut almasi gerektiğini biliyor musunuz sutum cok az ona gore takviye yapacam
Sen ne güzel konuşuyon bunu gerçekleştirebilirsek süper oluruz bizSarılık riskini atlattıysa gece 12 gibi emzirip iyice doyduğundan emin olup uyutursanız sabah 5 e kadar uyur
5. Aya kadar beklemeyin uyku eğitimi için
Akşam ışıkları azaltın gece gündüz farkını anlar
40 ın içindr öğrenir gece uykusunu
Annem ilk söylediğinde komik gelmişti ama yine de denedim ve haklı olduğunu gördüm
25 aylık oğlum var yek bir gece uykusuz kalmadık bu formülle
Şimdi 10 günlük oğlumda da aynını uyguladık gece uykusuna alıştı bile
Umarım herkes aynı şekilde rahatlar,bir anneye verilecek en güzel hediye gece deliksiz uykudur :) :)
Uykusuz her gece yorgun ölesiyegöbeğimiz bugün düştü oğlum Mira düşüreli 1 hafta oldu diorum anca düştü mira nasil
Ben dalan roxy kullandım ama geçirmedi diğerini kullanmadımlekeler için sabun tozunu öneriyorlar hacı Şakir yada dalan roxy
Aynen cnm inanılmaz uzun uyanık duruyo geceleri buda beni çok yipratiyo meme ağızda oyuncak gibi. Gobegimiz düştü teyzesi de kanaması bitmedi. Yikayamadik korkudan. Perşembe sağlık ocağı çağırmış ona gitcez. Ç. Tesi de mustafa beye. Hemşire eve geldi ziyarete tartida doğum kilosu çıktı moralim bozuldu inşallah alıyodur kilo ya
canım senin dediklerinin aynısını annemde bana dedi aslında allah ı var benim ki bıraksan uyuyor maşallah ama bizim sarılığımız vardı düşüşe geçti şu an 27. günümüz ama tekrar olur mu diye endişe içindeyim bu nedenle gündüz 2 saatte b,r gece 3 satte 1 emziriyorum şöyle ki gece 12 de emziriyyorum yatırıyorum 3 de emziriryorum yatırıyorum sabah 6 da uyanıyorum ama bu süreçte bebeğim kendi uyanmıyor ben uyandırıyorum hep . C.tesi 1 ay kontrolümüz doktora sarılık olayını sorup senin dediğin gibi yapcam 12 gibi doyururp 5 te doyururum bende uykumu alırım böylece çok sağol canım inşallah yapabilirimSarılık riskini atlattıysa gece 12 gibi emzirip iyice doyduğundan emin olup uyutursanız sabah 5 e kadar uyur
5. Aya kadar beklemeyin uyku eğitimi için
Akşam ışıkları azaltın gece gündüz farkını anlar
40 ın içindr öğrenir gece uykusunu
Annem ilk söylediğinde komik gelmişti ama yine de denedim ve haklı olduğunu gördüm
25 aylık oğlum var yek bir gece uykusuz kalmadık bu formülle
Şimdi 10 günlük oğlumda da aynını uyguladık gece uykusuna alıştı bile
Umarım herkes aynı şekilde rahatlar,bir anneye verilecek en güzel hediye gece deliksiz uykudur :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?